PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Bucasporlular öğrencilerle buluştu..

styla45
04-01-2010, 02:19 AM
Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bucaspor'un ortaklaşa düzenlediği buluşmaların ilki, Buca'daki Hoca Ahmet Yesevi Lisesi'nde gerçekleşti.

Bucaspor'un ilçedeki okullara tanıtılması amacıyla yapılan ilk toplantıya Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız, kulüp başkanı Mehmet Bektur ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra futbolcular Mehmet Batdal ile Bekir katıldı.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 1.5 yıl önce Bucaspor'un Süper Lig'e çıkacağını söylediğinde bazı kişilerin güldüğünü anlatarak, ''Asıl olan inanmaktı. 6 maçımız daha var ama ben Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum'' dedi.

Kulüp başkanı Mehmet Bektur da Bucaspor'un başarısında altyapının önemini belirterek, ''Altyapı çalışmalarımızda futbolcular adeta fabrikadan yetişir gibi geliyor. Sizler de her yaptığınız işi en üst zeka düzeyinde ve ahlaklı bir şekilde yaparsanız başarı kaçınılmaz olur'' diye konuştu.

Bucaspor'un golcü futbolcusu Mehmet Batdal da ligde bitime 6 hafta kaldığını, henüz Süper Lig'e yükselmediklerini söyledi. Önlerinde zorlu maçların bulunduğunu kaydeden golcü futbolcu, ''Bizi sakın şimdiden şampiyon ilan etmeyin. Takımdaki başarımızın sırrı para değil, arkadaşlık ortamı'' dedi.

Bekir ise 9 yaşından beri Buca'da yaşadığını, Bucaspor'un geldiği bu noktaya en çok kendisinin sevindiğini belirterek, 6 hafta sonra sadece Bucaspor'un değil Buca'nın da kaderinin değişeceğini kaydetti. Konuşmaların ardından futbolcular tarafından okuldaki öğrencilere forma dağıtıldı.

İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ve Bucaspor'un ortaklaşa düzenlediği toplantılar, yarın Meşküre Şamlı İlköğretim Okulu, perşembe günü Buca Lisesi ve cuma günü de Buca İlköğretim Okulu ile devam edecek.