Tam Sürümü Görüntüle : Isim Ve Soyisim Yaziyosun Sana O Kişinin Msn Adresini Veriyor ...
bluekeys™
04-20-2006, 10:33 PM
İŞTE LİNK ARKADASLAR İNDİRİN,KURUN ,İSTEDİĞİNİZ KİŞİNİN ADINI VE SOYADINI YAZIN ALIN SİZE O KİNİN MSN ADRESİ
Açıklama:
Programı kurup çalıştırdıktan sonra karşınıza ılk gelene later dıyın yada bıseyler yazın ora onemlı degıl!!!aılınca SETTINGS e girin orda ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME ve ADD A SURFİX TO USER NAME İŞARETLEYIP 1.YE AD 2. SOYADI YAZIN okey dıyıp cıkın ve programdan search a tıklayın aramaya başlıyor o zamn!!!1 de connection var oradanda kactane server de aramasını istiyorsanız secın!!!
dovland linkini blacksimith kankamla yaptığım konuşma sonucu silmeye karar verdim saygılar...
blAcksmith
04-20-2006, 10:39 PM
bu tarz programlar veriliyor sonra milletin sevgilisi kızı rahatsız ediliyor.hiç başına gelen yok mu bu tarz olaylar.daha öncede yazmıştım bu tarz konular açılmasın rica ederim diye.ama pek takan olmamış.neyse insanın başına gelmeyince anlamaz zaten.saygılarımla...
olfir
04-22-2006, 01:15 AM
bu tarz programlar veriliyor sonra milletin sevgilisi kızı rahatsız ediliyor.hiç başına gelen yok mu bu tarz olaylar.daha öncede yazmıştım bu tarz konular açılmasın rica ederim diye.ama pek takan olmamış.neyse insanın başına gelmeyince anlamaz zaten.saygılarımla...
evet kanka sana bu konuda hak veriyorum bu yuzden binlerce dayak yiyen var bu hem bize hemde insanlıga zarar
watican_666
04-22-2006, 10:36 AM
silmekle ii etmişin dostumm ama silmesen daha iyiydi bence :D
CLuber
04-23-2006, 07:52 PM
Kanka En İyİsini Yapmışsın Silerek..E ! Doğrusuda Bu....
(Özel Mesajla Linki Bana Versene Be Kanka Lazımda)...:D
RoStWell
04-23-2006, 08:04 PM
kanka linki silmene sevindim yayınlamazsan ve kendinde kalırsa daha çok mutlu edersin bizleri böyle ad soyad yazıpta msn bulmak işleri karıştırıyor sende kalsın
alpertunga3
04-26-2006, 12:08 AM
okey ama
SİR.BLACKROSE
06-29-2006, 05:14 PM
bana çok lazım gerçekten rahatsız etmek amacıyla istemiyorum lütfen linki verirmisiniz yada e-mail adresime gönderin blackrose_k@ hotmail.com @ ten sonra boşluk yok belki adresim çıkmaz die öle yazdım
amfibik
06-29-2006, 05:36 PM
payalaşim için TEŞEKKÜRLER ama Link yok :))
zapata
06-29-2006, 07:57 PM
en iyisini yapmışsın kanka linki kaldırarak tşkkürler
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.