Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : yaptığım yanlışmı arkadaşlar...:(

cracksinan
10-17-2005, 01:29 PM
sevdiğim bir kız vardı, o da beni çok seviyordu. ama ailem kızı bana uygun görmedi. öyle bir duruma geldimki bir seçim yapmak zorunda kaldım. seçim yaptım ama ne kadar doğru bilmiyorum. ailemi seçtim. onları bırakamazdım. ama sevdiğimi de bırakamıyorum. onu çok özledim aklımdan hiç çıkmıyor. ayşem seni çok seviyorum ve hep seveceğim. senin ahını aldım biliyorum ama bende iki taraf arasında çok ezildim. bunu yapmak zorundaydım. ölüme kadar seni seveceğim...

Misyoner
10-17-2005, 01:40 PM
valla kanka ben senın yerınde olsam kızı seçerdım odamı olmuo ayrıldım derdım dewam ederdım sonuçta o ilişkiyi sen yaşıyorsun onlar değil...

delikız
10-17-2005, 03:45 PM
bence en dogrusunu yapmışsın..bir zamanlar bende öyle bir duruma düştüm ve ailemi seçtim.sonuçta yeniden sevebilirsin ama yeniden bir aile kuramassın bunu unutma..insan ilk başta ailesi karşı çıkınca daha çok onunla olmak istiyor inada biniyo oyüzden ..sakın bu yanlışı yapma..oke??bu günler de geçecek..

çiğdem
10-20-2005, 03:40 AM
yanlış mı?doğru mu bu na sen daha iyi karar verebilirsin çünki içinde kopan fırtınaları en iyi sen bilirsin
Buarada ben kendi hayatımın seçimini kendim yaptım Ailem bir tarafta ben ve sevdiğim bir tarafta ama elele verip iki sevgili biraraya geldik ve halen devamediyor ve aileler de artık mecburen kabullendi.
SON SÖZ OLARAK SEN ONUN BAŞKASIYLA EVLENECEĞİNİ DUYSAN NE YAPARSIN ?KABÜLLENEBİLECEK MİSİN?

cracksinan
10-22-2005, 02:14 AM
belkide haklısındır çiğdem ama benim ailem seninki gibi değilki:( çok katılar. eğer ayşegüle dönersem artık ne annem ne babam nede kardeşlerim var. keşke dediğin gibi kabullenselerdi ama olmuyorki. eğer dediğin gibi başka biriyle evlenirse benim ölümüm olur. çıkmazlardayım. ölmek istiyorum. ben ne yapacağım :'(

delikız
10-22-2005, 07:33 PM
sabretmesini bileceksin...fazla düşünme bence..daha çok acı çekersin...

GeCeLeR
11-12-2005, 02:52 PM
bak kardeş ERKEĞİN doğasında olan bir şey var doğar büyür gelişir ailesinden kopar ve evlenir sen üçüncü aşama olan ailesinden kopma bölümünü gerçekleştirmediğinden sevdiğine kavuşamamışsın bence aileni karşına almayı göze alacaktın.Sonuçta annen baban onlar senin et tırnaktan ayrılmak sen her şeyi göze aldıp sevdiğine koşucaksın mutlu olduğunu görünce ama 1 ay ama 1 yıl sonra ailende seni tekrar bağrına basacaktır...
Saygılar
GeCeLeR
www.cakal.net

tolis
11-20-2005, 05:50 PM
en doğrusu senin için en iyi olanını yapmıssın...:cool:

Caaatay
11-22-2005, 12:19 AM
bence aile daha önemli o kızın seni bırakma olasılıı var

ama ailen seni bırakma olasılıı bile yok

sen 50 yaşına da gelsen babana ihtiyacın olduu zaman olcak maddi manevi
sonuçta senn gerçekten iiliini isteyen mükemmel bir teccrübe kaynaı bir arkadaştan çıkmaz bence;)

mathman
11-22-2005, 12:56 AM
Bu seçimi yapmayı ailen istediyse ben olsam ailemi seçmezdim.Eğer gerçekten sana değer verselerdi senin mutluluğunu isterlerdi.Bu benim fikrim.

cilvenaz
11-23-2005, 02:39 AM
siteye girdimm oyle bakinirken soylemek istediklerim yani bu bolumu gordum va basimdan gecen bir olayi yazmak istedim ama ne kadar acayipki bu konuda ben yanliz degilmisim, ayni olay benimde basima geldi. benim erkek arkadasim birkac hafta once benden ailesi beni istemedigi icin ayrildi bu konuyu baslatan arkadasin durumunu bilmiyorum ama bizimkisi baya ciddiydi, evlenmek istiyorduk. su anda erkek arkadasim ne benle nede degil, beni ariyor ozxledigini soyluyor gorusuyoruz ertesi gun gidiyo ailesiyle konusuyo ondan sonra bana soguk davraniyor. ne yapicagimi sasirdim onu cok seviyorum onla ailesinin arasina giremem o yuzden kendi kendimi yiyip bitiriyorum. herkesn durumu farklidir tabi ama benim bildigim anne babalar cocuklarini karsilik beklemeden severler ve ne olursa olsun cocuklarini birakmazlar darginliklar oabilir ama sanirim o riski almakta kisiye gore degisir, neyse bu konuda fazla dertli oldugumdan derinlere girdim galiba...ben bu arkadasa derimki eger kalbinde gercekten aileni istiyosaan dogru secimi yapmissin ama emin degilsen o zaman bence tekrar dusun sonucta bu senin hayatin, unutma ailen sirasini savmis hayatlarini kurmus sira sende...

not: kelin ilaci olsa kendi basina surermis ...

derin_darbe
11-23-2005, 11:02 PM
Yanlışıda doğruyuda en iyi sen bilirsin kankam. Elimizdekilerin değerini hep kaybettikten sonra anlarız.

camomile
11-24-2005, 01:21 AM
kaç yasındasın blmiyorum ama benden sana bir tavsiye mutlulugun için elinden geleni yap.o kızın halini bi düşünsene.bende aynı durumu yasadım.ama çok acı bitti.ailesi yüzünden gitti baskasıyla evlendi.ve ölesiye mutsuz.ben de tabi.bu çok zor bir karar.güçlü olmak zorundasın.düşün emin ol.eger gercekten seviyorsan ailen seni nihayetinde affeder.ama onu bir daha bulamazsın.sevgi çok zor elde edilen birşey .kıymetini bilmezsen mutsuzluk ve pişmanlık yakanı bırakmaz.ah vah dersin ama nafile.iyi düşün derim.yanlış veya doğru demek önemli değil.hayat senin hayatın unutma.tekrar söylüyorum eminsen eger arkasında dur kızın.güçlü ol.sıkıntılar bitecek ve rahatlıyacaksındır bi süre sonra.ama yanlış bi karar verirsen ölene dek yakanı bırakmaz.keşke keşke der durursun.Allah yardımcın olsun.umarım doğru kararı verirsin.

superman_boy
11-27-2005, 03:53 PM
en iyisi insan kendisi için yaşamalı diğmi heleki kız için ağlayan insan bende ahmak tır....kız sana ağlıyormu acaba.

hayatsu
11-29-2005, 03:10 PM
seni bilmem ama ben olsaydım aileme kabul ettirmek için elimden gelenin fazlasını yapardım erken pes etmişsin kardeş

ebukassam
12-02-2005, 01:26 AM
hiçbir aile,kendi evlatlarının kötülügünü istemez.insan fıtratına aykırı bir durumdur.(cocugunu kucukken sokaga atan kastedilmiyor,onlar insan diil).zor bir secim yapmısın ama iyi birsecim yapmıssın.kisisel fikrim bu.

saygılar.

slade23
12-15-2005, 11:20 AM
bence ailen çaresizliğini görünce buna izin verir hangi anne baba evlatlarının karşısında erimesine dayanabilir ve kuru inatlarını devam ettirir sen sabır et kardeşim

ibarut8907
01-10-2006, 12:01 AM
bence en doğrusunu yapmışsın dostum

hasere
01-24-2006, 03:48 PM
Arkadaşım üzüldüm yaşadığın bu olaya. İnsan bazen benzer başka sebeblerden dolayıda seçimler yapmak zorunda kalabiliyor. sonuçları da can yakıyorsada yapılması gerekiyordu. Sineye çekmekten başka çare varmı? Doğru yada yanlış olması artık birşey ifade etmez. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Sanada, mesajı okuyan tüm arkadaşlara da acılardan uzak, mutlu bir hayat diliyorum.

ScHoLeS
01-24-2006, 11:50 PM
bak kardeş ERKEĞİN doğasında olan bir şey var doğar büyür gelişir ailesinden kopar ve evlenir sen üçüncü aşama olan ailesinden kopma bölümünü gerçekleştirmediğinden sevdiğine kavuşamamışsın bence aileni karşına almayı göze alacaktın.Sonuçta annen baban onlar senin et tırnaktan ayrılmak sen her şeyi göze aldıp sevdiğine koşucaksın mutlu olduğunu görünce ama 1 ay ama 1 yıl sonra ailende seni tekrar bağrına basacaktır...
Saygılar
GeCeLeR
www.cakal.net (http://www.cakal.net)

KANKA, GeCeLeR çok doğru konuşmuş , elbet gün gelecek ailen seni yalnız bırakacak, ozaman yanında kim olacak ???
Seni seven yani senin sevdiklerin !!!!
Mutlu olacağına inanıyorsan ; İnancından şaşma !!!
Zaten ailen senin mutluluğunu düşünüyorsa ; buna evet derdi seni yolundan çıkarmazdı....
Ama belki onlarında bi bildikleri olabilir ...:confused:
İyi düşün ....

ScHoLeS

Tathar Elanessé
01-25-2006, 04:18 AM
arkadaşlar acı çekmeden kimse olgulaşamaz ve elindekinin degerini bilemez çektiğimiz acılar bizi hayata baglar arkadaşımız bir hata yapmış ve bir daha yapmayacak çunku hatalı oldugunu insan o hatayı yapmadan anlayamaz....!
umarım arkadaşım bir dahaki fırsatı kaçırmazsın....!
her zaman yeni başlangıç vardır.....!

karen
01-26-2006, 12:57 AM
Aynı durumda şu anda ben de varım ama benim bu durumun içinden sıyrılmam şart.Hayatımın en uzun ilişkisini yaşıyorum ve karşıma kimleri alacağımı bilemiyorum.Şu da var ailemin kızı kabul etmeme olasılığı %50 ya ben ne yapmalıyım.Bu arkadaş gibi sonuna kadar dayanmalı ve günü gelince birini mi seçmeliyim.Hemen şimdi böyle bir duruma düşmemek için bırakmalı mıyım?Ama şimdi kimseyi sevmediğim kadar bu kişiyi seviyorum.Ayıklayın pirincin taşını şimdi.

ScHoLeS
01-26-2006, 01:39 AM
laren kardeşim bunu unutma , insanlar sevdikleri ile
Aynı durumda şu anda ben de varım ama benim bu durumun içinden sıyrılmam şart.Hayatımın en uzun ilişkisini yaşıyorum ve karşıma kimleri alacağımı bilemiyorum.Şu da var ailemin kızı kabul etmeme olasılığı %50 ya ben ne yapmalıyım.Bu arkadaş gibi sonuna kadar dayanmalı ve günü gelince birini mi seçmeliyim.Hemen şimdi böyle bir duruma düşmemek için bırakmalı mıyım?Ama şimdi kimseyi sevmediğim kadar bu kişiyi seviyorum.Ayıklayın pirincin taşını şimdi.

karen kardeşim bak ;
insanlar daima sevdikleri ile mutlu olurlar :
eğer sen sevdiğin ile mutluysan ve ileride de mutlu olacağına inanıyorsan , sevdiğinin yolundan git , ailen de senin mutluluğunu isteyecek ve enin de sonun da kabullenecektir...
Saygılarımla,
ScHoLeS

bluekeys™
01-26-2006, 06:35 PM
kardeş bence pes etmemeliydin benim aynı olay başıma geldi ve yoksaydım bitti dedim devam etti ve şuan benim ailemde onun aileside çok memnun kabullenmek zorundalar evlat atılmıyor çünkü...