Tam Sürümü Görüntüle : tabrikler trabzon
melgibson3000
04-30-2006, 09:35 PM
arkadaşlar tüm trabzonu tebrik ederim nedeni ise sahada babalar gibi mücadele vermesinden dolayıdır türkiyede tüm takımların şu bu demeden mücadele etmesi gerekir bence trabzon bunu başardı galatasayar maçında berabere kalarak bence galibiyeti kaçırmışdı dün ise yine çok iyi mücedele ederek büyük takım olduğunu kanıtladı bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi bence lige bakdığımda trabnzonun yerinin 3 veya 4 üncü sıra olmadığını düşünüyorum türkiye lügünde fenerbahçeden sonra en iyi kadrınun trabzonda olduğunu düşünüyorum bi yattara gökdeniz fatih tekke fatih akyel ve daha birçoğu hangi takımda var tek şansızlıkları bu sene bu oyuncuları beraber oynatamamış olmasıdır ama ben inanıyorum seneye fenerbahçeyler mücadele edecek tek takım trabzondur hem güzel mücadelesiyle hemde onuruyla tekrardan trabzonu tebrike diyorum
carsi1903
04-30-2006, 09:40 PM
arkadaşlar tüm trabzonu tebrik ederim nedeni ise sahada babalar gibi mücadele vermesinden dolayıdır türkiyede tüm takımların şu bu demeden mücadele etmesi gerekir bence trabzon bunu başardı galatasayar maçında berabere kalarak bence galibiyeti kaçırmışdı dün ise yine çok iyi mücedele ederek büyük takım olduğunu kanıtladı bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi bence lige bakdığımda trabnzonun yerinin 3 veya 4 üncü sıra olmadığını düşünüyorum türkiye lügünde fenerbahçeden sonra en iyi kadrınun trabzonda olduğunu düşünüyorum bi yattara gökdeniz fatih tekke fatih akyel ve daha birçoğu hangi takımda var tek şansızlıkları bu sene bu oyuncuları beraber oynatamamış olmasıdır ama ben inanıyorum seneye fenerbahçeyler mücadele edecek tek takım trabzondur hem güzel mücadelesiyle hemde onuruyla tekrardan trabzonu tebrike diyorum
kardes enın bjk ıle alıp veremedıgın ne,adamı sınır edıyosun,neredeyse tum mesajlarını okudum sureklı kavga ıstıyosun dayan dayan patladım artık,bıraz daha dıkkatlı ol,daha fazla cıldırtma adamı
melgibson3000
04-30-2006, 09:45 PM
kardes enın bjk ıle alıp veremedıgın ne,adamı sınır edıyosun,neredeyse tum mesajlarını okudum sureklı kavga ıstıyosun dayan dayan patladım artık,bıraz daha dıkkatlı ol,daha fazla cıldırtma adamı
KANKA çıldırma gece gece hastaneler doludur:biggrin: ben değilde sen tam bi fener düşmanısın hem benim yazımda hiç beşiktaşla bi alakası varmı bi bak bakalım trabzonlu arkadaşlarıma saygılarımı gönderdimmm beşiktaşın alakası ne yukardaki konuylaa veya kavgayla bana tek bi sebeb söylee yukarda kavgalık ne yazmışım keşke herkez her takım için bu kadar güzel sözler söylemeli
carsi1903
04-30-2006, 09:48 PM
bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi,bu sozu kıme soyledın,bızde gerızekalıyız anlamadık,ya BESIKTASI asagılayıcı bısey yazma ne yazarsan yaz kendı yorumnu,bızde yazıyoz ama bellı bı sınırı var,eger ben yazacak olsam...neyse son dıyısımdır
Sereniti
04-30-2006, 09:52 PM
tuttuğumuz takımları göklere çıkartalım ama bunu yaparken diğer takımları aşağılamayalım arkadaşlar. güzel güzel atışalım tartışalım. sizden ricam en son olanlardan sonra daha fazla kötü söz duymak istemiyorum. hepimiz dikkatli olalım..
melgibson3000
04-30-2006, 09:54 PM
bazı büyüğüz diyen takımlar gibi önceden yenilceğini ilan etmedi,bu sozu kıme soyledın,bızde gerızekalıyız anlamadık,ya BESIKTASI asagılayıcı bısey yazma ne yazarsan yaz kendı yorumnu,bızde yazıyoz ama bellı bı sınırı var,eger ben yazacak olsam...neyse son dıyısımdır
bidakka kanka anlamadım inan siz önceden yenilceğinizimi açıkladınız ki bundan alındın sen??????
carsi1903
04-30-2006, 09:56 PM
ya bırak sımdı bana laf kalabalıgı yapma,bısey dıyosan arkasında dur tamam de bıtsın,yok demedım yok soyle yok boyle deme bana
melgibson3000
04-30-2006, 09:58 PM
ya bırak sımdı bana laf kalabalıgı yapma,bısey dıyosan arkasında dur tamam de bıtsın,yok demedım yok soyle yok boyle deme bana
valla kanka anlamadım dediğini laf kalabalığını boşver şimdi sen gerçekden neye alındın açıklaki bende özür dilim yanlış anlamışsın diyim benim orda dediğim maçı satacaklarını daha önce açıkladılar lafında beşiktaşla alakası mı varki ?
carsi1903
04-30-2006, 10:01 PM
ya sen kıme dedın dogru soylesene,orda neyı kasdettın,ben soyleyım sen soyleyemıyon bızım ıse yaramaz baskan gerızekalıca bı acıklama yaptı,onu kastedıyon,
melgibson3000
04-30-2006, 10:04 PM
ya sen kıme dedın dogru soylesene,orda neyı kasdettın,ben soyleyım sen soyleyemıyon bızım ıse yaramaz baskan gerızekalıca bı acıklama yaptı,onu kastedıyon,
kanka evet beşiktaşın başkanının yaptığı talihsiz açıklama var ama ben ankaraspor maçına laf vurdum ordaa dünkü maçı görmedin mi ik 5 dakka iki tane yediler hemen
Sereniti
04-30-2006, 10:04 PM
kanka ya boş ver uzatma bak konu gittikçe uzuyor. başkanımızın yaptığı şeyler söylediği sözler konuşmaya bile değmez. gerçek; beşiktaş taraftarıdır
carsi1903
04-30-2006, 10:07 PM
ya bırak lafı cevırme yazdıgını oku bı tane,bazı buuyk takımlar gıbı yenılecegını ılan etmedı demıssın,1.si ankara buyuk takım degil,2.si onceden yenilecegini soyleyen bı acıklama goster,ıste bu kadar soyledıgın sozun bıle arkasında duramıyosun,ne dıyım
melgibson3000
04-30-2006, 10:07 PM
haklısın başkanlar önemli değil önemli olan kulüpdür
melgibson3000
04-30-2006, 10:09 PM
ya bırak lafı cevırme yazdıgını oku bı tane,bazı buuyk takımlar gıbı yenılecegını ılan etmedı demıssın,1.si ankara buyuk takım degil,2.si onceden yenilecegini soyleyen bı acıklama goster,ıste bu kadar soyledıgın sozun bıle arkasında duramıyosun,ne dıyım
aslındaa ordaa sizin konu hakkındaki düşüncelerini duymak için konuyu çevirdim ama tahminim başkanınızla aynı düşüncede değilsiniz
carsi1903
04-30-2006, 10:12 PM
ya ne dıyım bısey demeyecem,ıste bu kadarsınız ya bı kısı soyledıgının arkasında durmuyosa konusmaya fazla gerek yok yanı konuyu uzatmaya,ben dıyecegımı dedım bıdaha dıkkatlı ol bıseyler yazarken BESIKTAS hakkında,bız ne yazdıgını anlamayack kadarda anlayıssız degılız,ummarım ANLADIN!!!!
melgibson3000
04-30-2006, 10:20 PM
ya ne dıyım bısey demeyecem,ıste bu kadarsınız ya bı kısı soyledıgının arkasında durmuyosa konusmaya fazla gerek yok yanı konuyu uzatmaya,ben dıyecegımı dedım bıdaha dıkkatlı ol bıseyler yazarken BESIKTAS hakkında,bız ne yazdıgını anlamayack kadarda anlayıssız degılız,ummarım ANLADIN!!!!
kankaaaa farkındaysan bende bişey yazarken şu takım demek istemiyorum yani şöyle söylim artık kimsenin tuttuğu takıma laf etmek istemiyorumherkez dikkat etmeli ne yazdığına ben beşiktaşla ilgili yalan haber atarsam ayıp etmiş olurum tabi aynısı sizin içinde geçerli ama eğer beşiktaş başkanının dediğini bizim başkan söylese heralde yer yerinden oynardı ama artık önemli değil oldu bitti bizim için önemli olan beşiktaşın taraftarının ne düşündüğüdür siz zaten öyle düşünmüyorsunuz görüdğüm kadarıyla o yüzden dediğim lafları üstüne alınma
carsi1903
04-30-2006, 10:31 PM
ben sana yorum yazma demıyorum bıraz daha dıkkatlı olursan sevınırım,
wallcannes
05-01-2006, 09:10 AM
arkadaslar burasi trabzonspor paylasim ve bilgilendirme hattidir..lütfen gereksiz tartismalarda bulunmayalim..
melgibson3000 arkadasim dedigim gibi burasi bu sekilde atisma meydani degildir ..yazdiklarimiza biraz dikkat edersek cok daha iyi olur.
carsi1903 arkadasimm sen daha biliosun kurallarii.bu nedenle konuyu uzatmayalim..
tesekkürler..
carsi1903
05-01-2006, 08:13 PM
tamam kanka,ozur dılerım bı ana kaybettım sınırden,tekrar ozur dılerım
Kéan aRs
08-27-2007, 02:04 PM
burası kavga etme yeri değil saygılar!!!
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.