Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : yardımcı olana +rep

10ur
05-07-2006, 11:55 AM
sisteme bi trojan girdi sürekli windows güvenlik uyarısı veriyo ve mail ktumu msn anasayfasını ve mesela görev yöneticisi gibi şeyler görevlerini yerine getiremior.kullandığım antivirus programı avast bide adware se-personal ı kullanıyorum ikiside silemedi yardım edin format atmakta istemiorm:S ve anasayfamda antispylab die biyer oluo yardım edin lütfen

ZaNdAR
05-07-2006, 06:54 PM
ilkönce üslubunuza dikkat etmeni tawsiye ediyorum. kimse kimseye rep karşılığında yardım etmez buralarda.
probleminize gelince:

torjan giriyorsa silemiyorsanız clean yapın oda olmadı karantinaya aldırın. oda olmuyorsa formattan başka carew yok gibi görünüyor. tavsiyem daha kaliteli antivirüs kullanın. kaspersky yada arcavir tavsiye ederim. mühim olan trojanı kapmamak. antivirüsünüz bi zaafı olduu için trojanı kapmışsınız. kaptıktan sonra onla uğraşması zor. önemli olan kapmamak.bunun içinde kaliteli antivirüs kullanın vede sürekli güncel tutun.

selametle..

cross_night
05-07-2006, 07:20 PM
evet zandar kankama katılıyorum

10ur
05-07-2006, 08:25 PM
saolun yardımlarınız için

suskun07
05-09-2006, 04:34 PM
:smile: arkadaşım antiwir virüs programını kur bi dene çünkü senin sorunun aynısı bendede vardı bu virüs programını kurunca bir daha o trojanı sormadı bence denemekte yarar var:smile:

10ur
05-09-2006, 09:16 PM
abi kaspersky kurdum geçti
sorunum saolun :d

hakanallica
05-14-2006, 08:39 PM
abi sen bunun sistem geri yükleme yap en iisi 5 gün geri al bilgisayarı bendede wardı ben öle yaptım