Tam Sürümü Görüntüle : Avrupa feneri tanımıyor
Sereniti
05-10-2006, 09:39 PM
işte ispatı arkadaşlar
http://img88.imageshack.us/img88/9931/logo12my6mo.jpg (http://imageshack.us)
aslında tanımaları lazımdı avrupada kaç tane sıfır puan alan takım var ki değil mi yanii..:biggrin:
pnomokok
05-10-2006, 09:48 PM
Çok komiksin:) Fenerbahçe yi dünya tanıyor. Belki Avrupada başarıyı henüz yakalayamadı ama takımızda bulunan futbolcuları sürekli olarak kaç ülkeden takip eden futbol muhabiri var biliyor musun? Sanırım onu bir futbol oyunundan aldın. Ona bakacak olursan beşiktaş çogu futbol oyununda yok bile .winning eleven 9 olmak üzere.....
Sereniti
05-10-2006, 09:55 PM
Çok komiksin:) Fenerbahçe yi dünya tanıyor. Belki Avrupada başarıyı henüz yakalayamadı ama takımızda bulunan futbolcuları sürekli olarak kaç ülkeden takip eden futbol muhabiri var biliyor musun? Sanırım onu bir futbol oyunundan aldın. Ona bakacak olursan beşiktaş çogu futbol oyununda yok bile .winning eleven 9 olmak üzere.....
evet arkadaşım çok komiğimdir... sizi avrupa'da sıfır çeken takım diye tanıyorlar doğru söylemişsin..:biggrin:
pnomokok
05-10-2006, 10:06 PM
Oralarda bulunmak da bir başarıdır. Zavallı beşiktaşlılarda T.kupasını aldık diye sevinirler......Hihihihihi...
Sereniti
05-10-2006, 10:11 PM
Oralarda bulunmak da bir başarıdır. Zavallı beşiktaşlılarda T.kupasını aldık diye sevinirler......Hihihihihi...
o kupa için az tantana yapmadınız ama.. uzanamadığınız ciğer misali.. zavallı beşiktaşlılar ne demek ya sözlerine dikkat et bence.. zaten sizle konuşmak ,hakkınızda yorum yapmak, takılmak ,tartışmak imkansız.. hemen başlıyorsunuz hakaretlere dakka bir gol bir yani.. aramızdaki fark bu işte..
pnomokok
05-10-2006, 10:15 PM
o kupa için az tantana yapmadınız ama.. uzanamadığınız ciğer misali.. zavallı beşiktaşlılar ne demek ya sözlerine dikkat et bence.. zaten sizle konuşmak ,hakkınızda yorum yapmak, takılmak ,tartışmak imkansız.. hemen başlıyorsunuz hakaretlere dakka bir gol bir yani.. aramızdaki fark bu işte..
Buda hakaretse....Biz Türkiye nin en centilmen takımıyız...(eğer stadımızda bir maç izlemişsen) neyse çok söze gerek yok şampiyon FENERBAHÇE
Sereniti
05-10-2006, 10:20 PM
Buda hakaretse....Biz Türkiye nin en centilmen takımıyız...(eğer stadımızda bir maç izlemişsen) neyse çok söze gerek yok şampiyon FENERBAHÇE
zavallı kelimesi hakaret değilse bende sana söyleyeyim o zaman; asıl sen zavallısınız diyorum.. normal geliyor artık demekki böyle sözler size..
arkadaş hakaret olarak almıyor o yüzden onun için kullanıyorum. sadece onun içindir diğer arkadaşlarım alınmasın sakın.. kimse için kullanmam böyle bi kelimeyi...
pnomokok
05-10-2006, 10:27 PM
zavallı kelimesi hakaret değilse bende sana söyleyeyim o zaman; asıl sen zavallısınız diyorum.. normal geliyor artık demekki böyle sözler size..
arkadaş hakaret olarak almıyor o yüzden onun için kullanıyorum. sadece onun içindir diğer arkadaşlarım alınmasın sakın.. kimse için kullanmam böyle bi kelimeyi...
ben senin şahsına direk olarak bir şey söylemedim....Ama karakterini hemen belli ettin......brawo.... lütfen daha birşey yazma batıyorsun....
Sereniti
05-10-2006, 10:32 PM
hakikaten uzatmayalım.. herkes bilirim benim karakterimi gayet düzgün cümleler kurduğu hakaret etmediğimi.. bi bayan olarak zaten böyle şeylerin karşısındayım.. neyse ya.. boş ver.. gereksiz bir tavır içerisindeyizz..
cross_night
05-10-2006, 10:36 PM
illedi tanınmak için futbol oyunlarında olmak gerekmez....
beşiktaş Türkiye'deki en iyi takımlardan biri.tanınmasa bile hiç değilse maçlara şike karıştırmıyo.....
haluk
05-10-2006, 10:46 PM
aynen katılıyorum crossnight önemli olan insanlık,şampiyon hep olunur ama insanlık gitti mi bi daha olunmaz......
melgibson3000
05-10-2006, 10:57 PM
aaa beşiktaş tanınmazmı arkadaşlar ayıp ediyorsunuz avrupa amatör takıma 3-0 dan 4-3 yenilen beşiktaşdan başka bi takım varmı:) hele hiç şike yapmazlar bu hafta cordobayı neden döveceklerdi onu bilmiyoruz :) ama hadi öyle olsun kırmayın elif arkadaşımı o kibar bi hanımefendidir ve asil bi beşiktaşlıdır (bu kadar met etmek yeter elif idare et şimdilik)
Sereniti
05-10-2006, 11:03 PM
aaa beşiktaş tanınmazmı arkadaşlar ayıp ediyorsunuz avrupa amatör takıma 3-0 dan 4-3 yenilen beşiktaşdan başka bi takım varmı:) hele hiç şike yapmazlar bu hafta cordobayı neden döveceklerdi onu bilmiyoruz :) ama hadi öyle olsun kırmayın elif arkadaşımı o kibar bi hanımefendidir ve asil bi beşiktaşlıdır (bu kadar met etmek yeter elif idare et şimdilik)
ay öyleyimdir teşekkür ederim arkadaşım.. diğer söylediklerine gelince, aramızdaki fark şu biz bunları inkar etmiyoruz ama siz ediyorsun.. hemen taarruz ediyorsunuz.. bi şey söylüyoruz hemen parlıyorsunuz..
gerçekler herkes için acıdır arkadaşlar.. bizim içinde geçerli bizim içimiz zaten kan ağlıyor takımımızın haline.. sizi mi öveceğiz yani bunu mu bekliyorsunuz..:biggrin:
blAcksmith
05-10-2006, 11:10 PM
ulaşamadığı hedeflere önemsiz gibi bakma,kazanınca en büyük,kaybedince şike diye ortalığı aya kaldıran.ezeli rakibi gs nin yıllarca avrupada aldığı başarılarla adından söz ettirip kendisine avrupa fatihi denmesini abartı bulan ama kazandığı lig şampiyonluklarıyla dünya klübü olacağını sanan tek klüp fb.
melgibson3000
05-10-2006, 11:10 PM
ay öyleyimdir teşekkür ederim arkadaşım.. diğer söylediklerine gelince, aramızdaki fark şu biz bunları inkar etmiyoruz ama siz ediyorsun.. hemen taarruz ediyorsunuz.. bi şey söylüyoruz hemen parlıyorsunuz..
gerçekler herkes için acıdır arkadaşlar.. bizim içinde geçerli bizim içimiz zaten kan ağlıyor takımımızın haline.. sizi mi öveceğiz yani bunu mu bekliyorsunuz..:biggrin:
biraz ilgi fena olmaz hani:biggrin:
tamam gerçekleri söylüyorum biz avrupada sıfır çekdik ve avrupada bi başarımız yok elle tutulur ama bizim ayaklarımızın sesi yeter sesi:biggrin: demin söylediklerim içinde teşekkür gerekmez görevimiz:biggrin:
melgibson3000
05-10-2006, 11:14 PM
ulaşamadığı hedeflere önemsiz gibi bakma,kazanınca en büyük,kaybedince şike diye ortalığı aya kaldıran.ezeli rakibi gs nin yıllarca avrupada aldığı başarılarla adından söz ettirip kendisine avrupa fatihi denmesini abartı bulan ama kazandığı lig şampiyonluklarıyla dünya klübü olacağını sanan tek klüp fb.
yok be kanka abartmışsın:biggrin: şöyle söylim ozaman mesela roma imparatorluğu sefere çıkmış 4 tane ülkeyi seferde yeniyor ve ele geçiriyor sonra karşıısına osmanlı çıkıyor ve yeniliyor eee böyle fetih olurmu uefa yı alıyorlar sonra gelip bize yine yeniliyorlar futbolcuları ayaklarımız titriyor diyor
çarşı
05-12-2006, 10:45 AM
Bu Sevda Bİİtmez Hasret Bİtmeez İsteyene Gİder HİÇ Fark Etmez Bu Alemde ÇarŞi Herkese KarŞi Allah Affeder ÇarŞi Afffetmez
çarşı
05-12-2006, 10:46 AM
BeŞİktaŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
ylcntrs
05-12-2006, 10:49 AM
beşiktaşşşş
çarşı
05-12-2006, 10:55 AM
FenerbahÇe Taninmazmi Aaaaaaaaa AmatÖr KÜme Pandİk 2-1 Yenİlen
Avrupada 0 Çeken Taraftara Oley Oley Oley Yapicam Derken Yere DÜŞen Lucİano BÜyÜcÜlerle MaÇ Kazanmak İsteyen Fener Medyum Ayten Barcelona MaÇinda KadikÖyde Stadin IŞiklari Kapandi
BeŞİktaŞ:4
FenerbahÇe:3
R Lere L Dİyen BaŞkan
besim
05-12-2006, 11:10 AM
Yani... kusura bakmayın beyler , her takımda biraz çirkeflik vardır , taraftar elbette takımını destekleyecektir , bir okadarda diyer X takımı karalayacaktır ama hiç bir takımın taraftarı hiç bir zaman benim takımım zemzem suyuyla yıkanmış demesin ......!
ZaNdAR
05-12-2006, 11:12 AM
Fenerbahçe yi dünya tanıyor.
phuaoaaho ilahi kanka harbi sen adamı öldürürsün :-)
mmamyy
05-12-2006, 08:06 PM
komiksiniz yaa harbiden şikemi bizmi fener olemi bunu diyen bi beşiktaşlı kıyamet kopucak herhal arkadasım siz ligin baslangıç tarihini geriye alıpta 2 yıldız takan lar deilmisiniz hıı sıfır ceken bi biz diiliz cok takım war ayrıca fenerbahceyi dunyada tanımayan yok beşiktaş avrupada at bile koşturamazken fener dunya yıldızları ile top oynuoo ama neyse sizide avrupada gormek isteriz beşiktaş
Sereniti
05-12-2006, 11:25 PM
komiksiniz yaa harbiden şikemi bizmi fener olemi bunu diyen bi beşiktaşlı kıyamet kopucak herhal arkadasım siz ligin baslangıç tarihini geriye alıpta 2 yıldız takan lar deilmisiniz hıı sıfır ceken bi biz diiliz cok takım war ayrıca fenerbahceyi dunyada tanımayan yok beşiktaş avrupada at bile koşturamazken fener dunya yıldızları ile top oynuoo ama neyse sizide avrupada gormek isteriz beşiktaş
asıl biz sizi avrupa da görmek isteriz kardeş sen takımları karıştırdın gabiba..
biz avrupa da sıfır çekmedik malesef
melihfb
05-25-2006, 09:56 PM
çık komiksin bıdaha esprı yapmadan once haber ver fener aşkı oyle sızın gs bjk ts askınıza benzemez olumune kadar surer bu ask
blAcksmith
05-25-2006, 10:05 PM
avrupada o çeken yalnız iki takım var.biri bir alman takımı diğeri FB.istastik olarak konusursak maalesef BEŞİKTAŞ ın avrupa karnesi fb ninkinden daha iyi.araştırabilirsin.önemli olan dünya yıldızlarını getirmek değil.oynatmak.ortage geldi harcandı şimdiki hali içler acısı.hoijdonk öyle geleceğin starları denilen serkan balcı,kemal,selçuk şahin,volkan,semih su an ne durumda siz daha iyi biliyorsunuz.yani yıldızı getirmek değil oynatmak maharet.
servikal
05-25-2006, 10:44 PM
bjk ve gs kankilerim takkeyi önünüze alıp bir özeleştiri yapın bakalım yazdığınız 10 cümlenin sekizi 0 puan çekmiş olmamız düşünün bakalım 0 ı aldık e nooldu
sizin başınız göğemi erdi biz 0 çektik diye sizler göbek atarken kasalarınız boşalıyordu hemde süper!!!! başarılarınıza rağmen şimdi yardım kurumlarıyla ayakta duruken kanaryam aldı başını gidiyor şu anda fb kartlarına kaşılık 50 milyon$ teklif yapıldığını ben çok iyi biliyorum çünkü abim bir bankanın krediler bölümünde türkiye genelinde performans açısından ilk beş içindeki çalışan müfettişlerden biri şunu demeye çalışıyorum bu kartlar çok yakında 100 bini geçecek ve bankalar fb nin kapısında şimdiden yatıp kalkıyor bu sadece ticari bir başarı değil geleceğin temellerinden biridir daha bunun gibi fb nin bir çok geliri var bir kaç sene içinde geri kalan 17 takımla arasıda uçurumlar olacak bu takımların yaygarasıda gerçekte budur merak eden varsa elinizin altında pc var açıp avrupa spor siteleri ve özellikle uefa nın fb hakkındaki yayınlarını okumanızdır biz kupayı veya şmpiyonluğu kaybettiktik hiç önemlei değil çünkü zaman geçtikçe biz aha çok güçlenip sizler zayıf kalacaksınız işte o zaman ne kupa nede şampiyonluk görürsünüz inşallah o zaman geldiğinde yine burda olursak gene tartışırız şöyle bugünden geriye dönüp herkes kendi takımını bir etüt etsin kim karda kim zararda her anlamda diyorum tabiki bunu sizlerin elinde ne var ve bundan sonra ne varsa!! elinizde onunla ne yapabilirsiniz fb neler yapar onun için bu konuyu fazla uzatmanın bir anlamı yok biz sadece kupa kaybettik üzüldük ama bizim yerimizde siz olsanız sadece kupa değil çok şey kaybederdiniz son sözüm cim bomlu kankilerime(bu konuya muhatap olanlar içindir)siz ilk önce allaha dua edin son maç 10-0 bitecekti direkler ve tanrının yardımıyla kurtuldunuz sizin fenere bir şey söylemeye hakkınız yok siz ilk önce bizdenm ortalama her maç 4 yemeyi bırakın çünkü alışkanlık haline geldi sizde bilirsiniz alışmış kudurmuştan beterdir derler ha bida kartal kankilerim var ilk önce 27puan farkı kapatın ondan sonra bize laf yetiştirin ilk önce nerde durduğunuza bakın hadi herkese kolay gelsin
blAcksmith
05-25-2006, 10:50 PM
bjk ve gs kankilerim takkeyi önünüze alıp bir özeleştiri yapın bakalım yazdığınız 10 cümlenin sekizi 0 puan çekmiş olmamız düşünün bakalım 0 ı aldık e nooldu
sizin başınız göğemi erdi biz 0 çektik diye sizler göbek atarken kasalarınız boşalıyordu hemde süper!!!! başarılarınıza rağmen şimdi yardım kurumlarıyla ayakta duruken kanaryam aldı başını gidiyor şu anda fb kartlarına kaşılık 50 milyon$ teklif yapıldığını ben çok iyi biliyorum çünkü abim bir bankanın krediler bölümünde türkiye genelinde performans açısından ilk beş içindeki çalışan müfettişlerden biri şunu demeye çalışıyorum bu kartlar çok yakında 100 bini geçecek ve bankalar fb nin kapısında şimdiden yatıp kalkıyor bu sadece ticari bir başarı değil geleceğin temellerinden biridir daha bunun gibi fb nin bir çok geliri var bir kaç sene içinde geri kalan 17 takımla arasıda uçurumlar olacak bu takımların yaygarasıda gerçekte budur merak eden varsa elinizin altında pc var açıp avrupa spor siteleri ve özellikle uefa nın fb hakkındaki yayınlarını okumanızdır biz kupayı veya şmpiyonluğu kaybettiktik hiç önemlei değil çünkü zaman geçtikçe biz aha çok güçlenip sizler zayıf kalacaksınız işte o zaman ne kupa nede şampiyonluk görürsünüz inşallah o zaman geldiğinde yine burda olursak gene tartışırız şöyle bugünden geriye dönüp herkes kendi takımını bir etüt etsin kim karda kim zararda her anlamda diyorum tabiki bunu sizlerin elinde ne var ve bundan sonra ne varsa!! elinizde onunla ne yapabilirsiniz fb neler yapar onun için bu konuyu fazla uzatmanın bir anlamı yok biz sadece kupa kaybettik üzüldük ama bizim yerimizde siz olsanız sadece kupa değil çok şey kaybederdiniz son sözüm cim bomlu kankilerime(bu konuya muhatap olanlar içindir)siz ilk önce allaha dua edin son maç 10-0 bitecekti direkler ve tanrının yardımıyla kurtuldunuz sizin fenere bir şey söylemeye hakkınız yok siz ilk önce bizdenm ortalama her maç 4 yemeyi bırakın çünkü alışkanlık haline geldi sizde bilirsiniz alışmış kudurmuştan beterdir derler ha bida kartal kankilerim var ilk önce 27puan farkı kapatın ondan sonra bize laf yetiştirin ilk önce nerde durduğunuza bakın hadi herkese kolay gelsin
heheeheeheheeheheeheheeheheehee
CaKaLBoT
05-25-2006, 10:56 PM
eski bi konu yine gündeme geldi !!!
arkadaşlar lütfen saçmasapan tartısmalara girmeyin !!!
servikal
05-25-2006, 10:59 PM
nooldu gülersin tabi eihheiheihehi
turkerr
05-26-2006, 01:14 AM
fb nin galatasaray ı yenme sebebi aç bi takım olmasıdır bence , fb nin kartlarının 50 milyon$ olma nedeni de ekonomisinin sağlam olması, bunun nedeni ne fenerium, peki feneriumun bu kadar ciro yapmasının nedeni yaptığı yabancı transferler sayesinde sattığı formalar. yani fb tarihinden beri avrupa dan oyuncular getirir ve oynatır, başarılı da olur (yalnızca süperlig de :biggrin: ) ama bu yabancılar takım ruhunu getirmiyorki , sanki menajerlik oynuyosun . aziz yıldırım son dönemde kendisine real madrid i örnek aldı(özellikle forma satışında(david beckham ın transferinden bir kaç gün sonra adamın parasını formadan kazanılan parayla çıkardılar ve kara geçtiler)), real madrid de yıllardır şampiyonlar ligini kazanamadı. sonuç olarak önemli olan takım ruhudur ve de bu fb de yok , gs ve bjk yi söylemeye gerek yok zaten onlar avrupaya oyuncu yetiştiriyor (örn: hakan , nihat , tugay , emre .........)
fb liler oldukça bu tartışma bitmez
ayrıca syhntrgt insanları güdürmene hiç gerek yok ki :biggrin: :biggrin: :biggrin:
KabaX
05-26-2006, 02:57 PM
illedi tanınmak için futbol oyunlarında olmak gerekmez....
beşiktaş Türkiye'deki en iyi takımlardan biri.tanınmasa bile hiç değilse maçlara şike karıştırmıyo.....
bravo abi ya harbi doğru söylemissin . en azın oynadığı maçlarda sike yapmıyo besiktas. allah baskalarına yardım etsin
CaKaLBoT
05-27-2006, 12:11 PM
sarısıyla kırmızısıyla anlımızın akıyla....
1.gs
2.bjk
3.ts
4.denizli
5.fb(son takım)
Stinq
05-27-2006, 12:46 PM
Bence o yanlıs Fb yi herkesten cok tanımalrı lazımm 0 cekip geldi yaww.NAsıl tanımazlar bunu beceren takım cok az hehehe
olcaytu28
05-28-2006, 10:58 PM
slm elfkartal.ben galatasaraylıyım ama şunu bilki gerçekten sadece senin formandaki ay yıldız tüm yıldızlara bedel kardeş...ultraslan galatasaray.
CaKaLBoT
05-28-2006, 11:10 PM
slm elfkartal.ben galatasaraylıyım ama şunu bilki gerçekten sadece senin formandaki ay yıldız tüm yıldızlara bedel kardeş...ultraslan galatasaray.
elif yok bi beşiktaslı olarak :
eywallah
(yanlız konu eski bi konu lütfen tartısma olmasın keyfimiz kacmasın) bilginize...
Sereniti
05-28-2006, 11:22 PM
elif yok bi beşiktaslı olarak :
eywallah
(yanlız konu eski bi konu lütfen tartısma olmasın keyfimiz kacmasın) bilginize...
aaa ben burdayım canım niye öyle diyorsun... artık fenerbahçe ile uğraşmıyorum modası geçti artık.. şimdi gündem transferler arkadaşlar... :biggrin: onu takip ediyoruz artık kendi takımımızı düşünme vaktidir değil mi?
CaKaLBoT
05-28-2006, 11:32 PM
ooooooo kardeşim hoşgeldin uzun zamandır yoktun ortalıkta
hoşgeldin birkezdaha.
senin adınada konustuk k.bakma :redface:
Sereniti
05-28-2006, 11:35 PM
ooooooo kardeşim hoşgeldin uzun zamandır yoktun ortalıkta
hoşgeldin birkezdaha.
senin adınada konustuk k.bakma :redface:
yok canım ne önemi var.. bi beşiktaşlı konuşabilir tabii benim adıma.. ama lig bitti ya ben daha ne konuşacam.. sadece seyrediyorum.. yoksa burdayım yaa.. kaçar mı hiç..
CaKaLBoT
05-28-2006, 11:38 PM
yok canım ne önemi var.. bi beşiktaşlı konuşabilir tabii benim adıma.. ama lig bitti ya ben daha ne konuşacam.. sadece seyrediyorum.. yoksa burdayım yaa.. kaçar mı hiç..
ok...
ama yorumsuz bırakma bizleri kardeşim iyi kötü bişeler yaz yaa :))
Sereniti
05-28-2006, 11:41 PM
ok...
ama yorumsuz bırakma bizleri kardeşim iyi kötü bişeler yaz yaa :))
ne yazayım ki ben yaptığımız gereksiz transferlerimi yorumlayayım.. adama gibi bi şeyler olursa yorumlar gelir zaten benden..
CaKaLBoT
05-28-2006, 11:46 PM
haklısın ama o konuları hiç açmayalım şimdi bosver.uzadıkca uzar mevzuu...
neyse sana iyi eğlenceler kardeş...
turkerr
05-30-2006, 02:00 PM
arkadaşlar duydunuz mu tümer metin fb ile 3 yıllık anlaşma imzalamış. ben bir gs li olarak öyle bir futbolcunun fb ye gitmesine üzüldüm
ZaNdAR
05-30-2006, 02:10 PM
arkadaşlar duydunuz mu tümer metin fb ile 3 yıllık anlaşma imzalamış. ben bir gs li olarak öyle bir futbolcunun fb ye gitmesine üzüldüm
katılıyorum.
selametle..
watican_666
05-30-2006, 08:44 PM
elfkartal aslında tanımaları lazımdı avrupada kaç tane sıfır puan alan takım var ki değil mi yanii..
katıluyorum bende bi bjk taraftarıyım ama oraya gitmekte o takımlarla maç yapmakda bişi
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.