Tam Sürümü Görüntüle : Resime Trojan mı Eklemek İstiyorsunuz? Eee Buyrun
watican_666
05-21-2006, 09:34 PM
:::::::::::::::::::::::::SecurEngine Pro:::::::::::::::::::::::::
"SecurEngine Pro" programını çalıştırıyoruz."Hide Files" seçiyoruz.çıkan ekrandan "Add files..." seçiyoruz.Sonrada gizlemek istediğimiz dosyayı seçiyoruz."next" diyoruz."select carrier" e basıp kurbanın görmesini istediğimiz gerçek resmi seçiyoruz (mesela ben bi kız resmi buldum çok şatafatlı olmayan.onu kullanıyorum).ardından"next" diyoruz."enter password" kısmına bi şifre koyun.yoksa devam etmez.ayrıca şifrenin amacı,dosyanızı bulan biri trojanı resimden söküp atamaz şifrenizi bilmeden.ayrıca elinizdeki bu dosyanın trojanını sökmek elinizde bu şifreyle.şifrenizi girin(en az 4 basamak) "import" ettilkten sonra."save as" e basın.buraya da kurbana göndericeğimiz trojanlı resmin ismini yazın ve istediğiniz yere kaydedin
Buradan indirebilirsiniz (http://securengine.isecurelabs.com/download/securengine_setup.exe)
CLuber
05-21-2006, 10:06 PM
Sağolasın Dostum Deniycem...
CLuber
05-21-2006, 10:16 PM
Hmmm okey ama Sonunda Bana bir hata verdi ve resim yok siliniyo..
watican_666
05-22-2006, 07:42 PM
kanka o resimin silinmemesi için antiyi kapaman gerek ki maille yolluycaksan normal atma çünkü spamları yakalıyo tabi ziple ve adama çak gitsin :)
CLuber
05-22-2006, 07:47 PM
Kanka Alem Adamsın Yaw ...:) OK Deniycem ÇAkalım Bakalım....:)
atmaca508
05-23-2006, 01:11 PM
Saol Kardeş
http://www.erku.bz.tc/turkba.jpg
bluekeys™
05-23-2006, 04:37 PM
paylaşım için soal ama tehlikeli bişey dikkatli olunması gerek
olfir
05-23-2006, 07:28 PM
saol kanka ama bize onerebilecegin bir trojan yokmu
mesela msn de kim giriş yaparsa yapsın sıfrsi bize gelsin
sen bu işin ustasısın yapsan yapsan sen yaparsın
ddram
05-25-2006, 07:52 PM
baba ben denedim bu proğramı yapamdım proğramın en son resmi ekledikten ve kaydettikten sonra çıkan bölümünü yazmamışsın orda HİDE ye mi tıklayacaz bide gizliyeceğimiz dosyaları zıptan açmamız mı gerekiyor ?? yardımcı olursan sevinirim
watican_666
05-25-2006, 09:51 PM
kanki zaten hide:gizle anlamına geliyo arkadaşlar öle bi trojan üzerinde çalışıyorum merak etmeyin çünkü hazırlanıyoo yaniii yapıyorumö kim tıklarsa şifre gelicewk öle bişi tasarlıyom yaniii
CLuber
05-25-2006, 10:08 PM
4 Gözle Bekliyoruz Kanka....:D
olfir
05-26-2006, 04:09 PM
kanki zaten hide:gizle anlamına geliyo arkadaşlar öle bi trojan üzerinde çalışıyorum merak etmeyin çünkü hazırlanıyoo yaniii yapıyorumö kim tıklarsa şifre gelicewk öle bişi tasarlıyom yaniii
bekliyoruz kanka saolasın
emree01
05-26-2006, 04:56 PM
kardeş eline sağlık puroğram için daha iyilerini bekliyoruz peki bunları yaptıktan sonra karşıya yolladık antivirüzlere yakalnma olayı nasıl yakalanıyomu yoksa yakalanmıyomu ?
watican_666
05-26-2006, 05:48 PM
rojan değil çok tehlikeli bişi tasarlıyorum pc kullanılamaz hale gelicek ancak güvenli mod işe yarıyo diğer hiç bişi kullanılamaz hale geliyo ve sonıunda adam oraya koyduğum linke tıklayım şifresini girmek zorunda kalıyo tabii panzehir sanıyo ve şifreyi giriyo direk bize geliyoo
bursa_play_boy
05-28-2006, 04:32 AM
saol aga
umarım bizede yollarsın o zippi
watican_666
05-28-2006, 10:14 PM
kankiler siz yeterki sabredmeyi bilin burada vericem proyu hazırlanıyo proğramm çok işinize yarıycak çünkü dehşet bişi olucak bilgisayar kullanılmaz hale gelicek proyu açan kişi ancak format gerekicek :DD
oSken
06-03-2006, 02:09 AM
Ya üstad ßunu Senin verdiğin MsnFunMaker.exe ßu programda da kulanamayız mı?
Dağıstanlı
06-03-2006, 02:28 AM
kankiler siz yeterki sabredmeyi bilin burada vericem proyu hazırlanıyo proğramm çok işinize yarıycak çünkü dehşet bişi olucak bilgisayar kullanılmaz hale gelicek proyu açan kişi ancak format gerekicek :DD
HELAL BE USTA BİZ YATIYOZ SEN ÇALIŞIYORSUN GERÇİ YATMIYORUZDA BİZDEN BİŞEY ÇIKMIYOR KEŞKE BİZLERDE BİRŞEYLER BİLSEYDİK TE SENİNLE PAYLAŞA BİLSEYDİK PAYLAŞMAK ÜMİDİYLE
watican_666
06-04-2006, 04:38 PM
Ya üstad ßunu Senin verdiğin MsnFunMaker.exe ßu programda da kulanamayız mı?
deniycem kankalar olursa tamamdır
ege42_06
01-12-2007, 12:12 PM
sagolasın kanka ama bi sorun var bende turkojen 3.0 var 302 kb boyutu büyük gelio ne yapmam gerekıo zipleyince yine büyük gelıo
WrAtBoY
01-14-2007, 04:03 PM
saol kanka eline saglık:))
serdarserter
09-19-2007, 11:19 PM
bi işe yaramaz bu program server yada vürüsü gizlemez bu programın başka amacı var gizli haberleşme mesela arkadasınıza gizli birşey yazıyorsun bu yazıyı resım altına gizliyorsun karsı taraf bunu biliyor gorunuzte resım olrak gozuksede altında gızledıyınız dosya yada yazı oluyor o yazıya erişmek ıcın şifre geiriliyor şifre girilince eklenen yazı yada resım ortaya cıkıyor yani dosyadan ayrılıyor senın soyle dıyın sekılde olamaz nenden mı dıyelım server hazırladın ve yoladın resım olark gonderdın resmı cektı ve baktı server calısmaz yanı sen zaten zararlı dosyayı ıcıne gomdun sakladın o dosyaya erişemez anlamıssınızdır umarım bu sadece gizli haberleşme olarak kulanılır
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.