Tam Sürümü Görüntüle : rica etsem herkes keşkesini yazabilir mi?
blAcksmith
05-21-2006, 10:03 PM
hayatta keşke yapsaydım veya yapmasaydım dediğimiz olmuştur.isteyen arkadaşlar paylaşabilirler
CLuber
05-21-2006, 10:32 PM
Ulem Keşke Bu siteyi Tanımasaydım..!! Yaw Kolik Etti,,Bağladı Beni Kendine Yaw..:D
blAcksmith
05-21-2006, 10:44 PM
Ulem Keşke Bu siteyi Tanımasaydım..!! Yaw Kolik Etti,,Bağladı Beni Kendine Yaw..:D
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
CaKaLBoT
05-22-2006, 12:55 AM
keşke herkesin imkanı olsada böyle forumlara katılabilse...tıpkı emirhanın dedii gibi manyak etti bu forum bizi yaa...;)
uyuzsultan
10-28-2007, 02:52 PM
Güzel bir konu aslında ::)
Hayat keşkelerle, eğerler ve belkilerle yürümüyor fakat o kelimeleri kullanmadan da olmuyor. Aslında zorlansa olur :)
Ne demişler olacakla öleceğe çare yok. Ama dikkatli adım atınca da bu sözlere gerek yok :)
Madem söylenecek ben de diyim bari keşke hiç kuraklık olmasa, silahlar kurşunlar çiçeğe dönüşse birden, keşke zalimlerin kalbine sevgi gelse,
Cennet ezelden ebede kadar gelmiş geçmiş bütün insanlara yetecek kadar büyük keşke herkes bunu bilse cehennem boş kalsa.....
вσυя∂¢αη
01-15-2008, 11:11 AM
keşke meslek lisesine gitmeseydim
Mehmet ÇAKAL
01-20-2008, 09:23 PM
Keşke hayatımızda 'keşkeler' olmasaydı
yunuss48
01-22-2008, 03:22 PM
keşke Savaş DİNÇEL hala aramızda olsaydı!!!
hacii1
10-17-2008, 12:37 AM
bir zamanlar cok diyorudum ^keske^ yurt disina gidebilseydim.
evet fransa ya geldim.
simdide ^ keske ^ diyorum hic gelmeseydim.
turkiyede ozledigim can yoldaslarim ve en oneliside canimdan cok sevdigim canim anam. keseke suan anamin yaninda olabilseydim KESKE
hayat sartlari iste ...
blackjack1
12-01-2008, 04:07 PM
hayatta hiç keşkem olmadı
hep yaptığım hatalardan ders aldım
tekrar aynı hataları yapmamak için
tekrarlamadığım içinde sorunum olmadı :D
exelecell
02-19-2009, 07:39 PM
keşke o kadar çok keşke varki hayatımda belki en önemlisi keşke demeyi unutabilsem keşke ve keşke o na seni seviyorum diyebilseydim elveda demeden önce keşke yıllar sonrada oolsa karşıma çıktığında hala unutamadım seni diyebilseydim keşke gurumu atabilseydim keşke.ve yine keşkeler hayatının sonraki kısmında ev arkadaşımı hiç üzmeseydim yumurtayı soğansız pişirip çoraplarımı kapıya asmasaydım ve pantalonumu buz dolabına koymasaydım keşke kedisini balkondan atmasaydım iç çamaşırlarına yapıştırıcı sürmeseydim keşke kırdığım gölünü mezarı başında almak zorunda kalmasaydım keşke.keşke patronumun kızının üstüne şalgam suyu dökmeseydim belki hala güzel bir işim olurdu o zaman.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.