Tam Sürümü Görüntüle : Artemis'den VeDa
artemis
05-25-2006, 02:46 PM
Kankalarım Bu forumda iyi kötu gunlerim oldu ve sizler bana yardımcı olmaya calıstınız tessekur ederim size birtek yalan söledim o da 24 yasındayım dedim 24 yasında degilim 17 yasındayım 2 hafta sonra dogum gunum 18 yasına girecegim size böle bi yalan sölememin sebebi diger forumlarda 18 yasından kucuk oldugunda insanlar aralarına almıyor sükür ki bu forumda öle birsey olmadı acı tatlı gunlerim gecti diger mod arkadaslarımda hatalarımı duzelttiler ve bu forumda olmaktan zevk duydum Artık aranızda olmayacagım herkeze iyi gunler allaha emanet olun iyi gunler...
Saygılarla
Artemis
CLuber
05-25-2006, 03:18 PM
:( :( :( :( :( :(
Niye KArdeş!!! Niye Aramızdan gidiyosun seni zen bir olaymı oldu yoksa özelmi yani senin kaybetmek istemeyiz o yüzden soruyorum eğer bir problem warsa cakalcılar olarak halletmeye çalışırız Ama illada kesin kararlıyım diyorsan ....(( :( ))...karar senin ....,,
artemis
05-25-2006, 04:52 PM
kardes hic bi sekilde problem olmadı sadece paylasımlarımdan dustum ve bu foruma artık bi faydam olmayacagını dusundugum icin...
bluekeys™
05-25-2006, 05:01 PM
kardeş seninle aynı yerde olmak güzeldi yaptıkların için çok teşekkürler ayrıca cep bölümüne çok katkın oldu çok çok teşekkürler yolun açık olsun...
CLuber
05-25-2006, 06:53 PM
O zaman Yolun Açık Ola Kardeşim Ne diyelim İn$allah başka bir mekanda başka bir zaman diliminde Görüşmek üzere Verdiğin tüm paylaşımlar için Teşekkürler......
CaKaLBoT
05-25-2006, 08:37 PM
kanka 18 yasindan kücükleri almion demisinde bn 12 yasindaim abilerim ablalarim hiç ezmediler saolsunlar.yolun acik olsun..
rap_tie
05-25-2006, 08:47 PM
O zaman Yolun Açık Ola Kardeşim Ne diyelim İn$allah başka bir mekanda başka bir zaman diliminde Görüşmek üzere Verdiğin tüm paylaşımlar için Teşekkürler......
aynen katılıyorum yolun açık olsun
carsi1903
05-25-2006, 08:53 PM
yolun acık olsun,k.i.b
CollαтєяαL™
05-25-2006, 09:39 PM
kardes hic bi sekilde problem olmadı sadece paylasımlarımdan dustum ve bu foruma artık bi faydam olmayacagını dusundugum icin...
bu sitede asla paylaşımların düşmez kardeşim biz kimseyi sınıflandırmadık bu iyi bu kötü diye sen paylaşımlarım düştü diye bırakacağını söylüyosun böyle şey olmaz eğer bana ve cakal.nete biraz saygın ve sevgin varsa lütfen bir yere gitme evt yaşın konusunda yalan söyledin ama bir çok büyük insanın yapamadığı büyüklüğü yaparak doğruyuda söylemesini bildin...kaçmak en kolay yoldur ben seni aramızda görmek istiyorum ve mümkünse seninle özelden konuşmak istiyorum :smile:
matrixfd
05-25-2006, 09:41 PM
sayende telefonlarımız şenlenmişti
melihfb
05-26-2006, 06:29 PM
kardeşim kendine iyibak başka bir zamanda görüşmek ümidiyle hoşÇAKAL
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.