Tam Sürümü Görüntüle : Çarşı affetmez
blAcksmith
05-31-2006, 03:59 PM
http://img312.imageshack.us/img312/1857/carsiaffetmez2ru5xj.jpg (http://imageshack.us)
carsi1903
05-31-2006, 04:10 PM
super resim,herseyi anlatıyor,boyle birini tanıyamadıgımız icin cok uzuluyorum,satıcı tumer metın,ınonude bekleyecegiz
reco_carsi
05-31-2006, 04:39 PM
elbet bir gün inönüye gelecek. inşallah backsmith ile beraber orada oluruz. blacksmith. paylaşımın arttı:D repini de yolluyorum
bluekeys™
05-31-2006, 05:02 PM
satmak olarak bakmıyorum ben menfaat dünyası orası yaradı oraya gitti
gurcan74
05-31-2006, 05:45 PM
arkadaşlar,bence olayı bukadar büyütmeyin yaa.sonuçta adamlar bu işin ticaretini yapıyor.ilkönce tümer in yerine kendinizi koyun,o para ya siz olsaydınız gitmezmiydiniz.bu memlekette ismini beşiktaş camiasında duyurupta 4 büyük takımda oynayan futbolcuları unutmayalım.
blAcksmith
05-31-2006, 06:02 PM
arkadaşlar,bence olayı bukadar büyütmeyin yaa.sonuçta adamlar bu işin ticaretini yapıyor.ilkönce tümer in yerine kendinizi koyun,o para ya siz olsaydınız gitmezmiydiniz.bu memlekette ismini beşiktaş camiasında duyurupta 4 büyük takımda oynayan futbolcuları unutmayalım.
ya dostum isteyen istediği yere gitmekte özgürdür.ama sen bi gün önce türkiyede beşiktaştan başka takımda oynamam.beşiktaş benim tek klubüm deyipte ertesi gün fb ye imza atıyorsan bunun adı ********likten başka bişey olamaz
carsi1903
05-31-2006, 06:06 PM
ya dostum isteyen istediği yere gitmekte özgürdür.ama sen bi gün önce türkiyede beşiktaştan başka takımda oynamam.beşiktaş benim tek klubüm deyipte ertesi gün fb ye imza atıyorsan bunun adı ********likten başka bişey olamaz
aynen katılıyorum ve ilave olarak ımza atarken ve bir programda konusma yaparken soyledıklerıde hıc hos karsılanacak seyler degıldı,
ege10
05-31-2006, 06:19 PM
O eskidenmis forma aski,adamlar kafasi yüzü kanlar icinde oynarlarmis, üc bes kurus fazlasina kulübünü baska kulübe tecih etmezlermis renk aski varmis o zaman ya simdi artik futbolcular ticaret gözü ile bakiyorlar. Bu isi bu kadar büyütmemek lazim Nobre de BJK ya gitti.
CaKaLBoT
05-31-2006, 10:10 PM
arkadaslar bu normal bir transfer deil...bizde istemeyiz tabiki büyümemesini ama olaylar cok farklı...ne dedi bu adam :
bundan sonraki futbol hayatımı avrupada sürdürecem türkiyede artık olmaz olsa bile beşiktaştan baskasında oynamam diyen bu !!!
daha ligin bitimine haftalar kala inönüde beşiktaş taraftarıyla bilikte KARŞILIKLI fenere küfür eden adamda bu !!!
fenerle yaptıımız kupa macından sonra taraftarlara HİNDİ BABA tuncaya bindi tezahüratını yaptıran da gene bu tümer denen haysiyetsiz adamdır !!!
siz böyle bir adamın ezeli rakibinize gitmesi durumunda ne yapardınız tabiki bizim yaptıımızı ...onun için bu yakınısı bize cok görmeyin dostlar...saygılar...
tümeeeeeeer nası gelecen ulAn İNÖNÜ ye haa !!!
blAcksmith
05-31-2006, 10:42 PM
inönüye gelemeye yüzü var mı acaba?
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.