Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : yardım

zincifre
06-02-2006, 10:54 AM
kankalar yabancı alışveriş sitelerinden alışveriş konusunda gümrük prosedürü ve diğer konularda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, alışveriş yapıp sonra sakata gelmeyelim.
şimdiden teşekkürler.

bluekeys™
06-02-2006, 10:55 AM
genel bir bilgim yok ama şahsi düşüncem bence bu işler pek tekin işler değil...

cross_night
06-02-2006, 11:38 AM
katılıyorum.

pek tekin değil bu işler.en iyisi gidip kendin alıcaksın....

Bostandere
06-04-2006, 10:38 AM
kankalar yabancı alışveriş sitelerinden alışveriş konusunda gümrük prosedürü ve diğer konularda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, alışveriş yapıp sonra sakata gelmeyelim.
şimdiden teşekkürler.

bilmediğin işlere karışma artı türk sitelerinden yap yada sen en iyisi direk al

zincifre
06-04-2006, 12:29 PM
bilmediğin işlere karışma artı türk sitelerinden yap yada sen en iyisi direk al

kanka fiyatlarda büyük farklar var o açıdan, yoksa tabiki bende yurtiçi sitelerden alırım.

wallcannes
06-04-2006, 05:06 PM
şimdiden teşekkürler.

kardes
ülkemizdeki herhangi bi malın yurt disinda fiyatı cook daha uygun olabiliyorr.
ancak kargo ücretleri biras fahis olabiliyor..bazi acık arttirma siteleri var onlardan cook ucuza alabilecegin ürünler oluyorr.
Ben sürekli alıyorum.
% 25-30 indirimli oluyor.ancak biraz takip etmek gerekiyor ürünleri..birde her ürünün ülkemize dagitimi( gönderimi) olmayabiliyor..

blAcksmith
06-04-2006, 05:24 PM
işi bilirsen risk olmaz.e-bay bu konuda en iyisi.gümrük bildiğim kasarıyla şu an pek alınmıyor.ama elini çabuk tut.piyasaya göre bazı ürünler e-bayda yarı yarıya kadar düşebiliyor.ekstra kargo ücreti veriyorsun ona rağmen piyasadan ucuz.tek sorun açık artırma olduğu için sürekli takip etmen gerekiyor.vakit ayıracaksın yani