Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : nobre'nin ismi degişiyor

carsi1903
06-02-2006, 01:37 PM
Beşiktaş, Fenerbsahçe'den transfer ettiği Brezilyalı futbolcunun odını değiştiriyor.

Siyah-beyazlı kulübün kongre üyeleri ve dernek temsilcileri, yönetimden Nobre için ilginç bir istekte bulundu. Üyelerin yöneticilere, "Nobre çok iyi bir transfer. Ancak bazı taraftarlarımız Nobre'ye hala tepkili. Ama Nobre denince akılımıza Fenerbahçe geliyor. Kendisi de kabul ederse arkasına diğer adlarından biri yazılsın" teklifinde bulundular. Öneri yönetim tarafından da ilgiyle karşılandı. Nobre'nin gelecek sezon formasında büyük ihtimalle Ferreira adının yazacağı belirtildi.

bluekeys™
06-02-2006, 02:04 PM
ilginçmiş soal

blAcksmith
06-02-2006, 02:15 PM
ismi değil kendini değişsinler

RoStWell
06-02-2006, 02:16 PM
niye böyle bi amaç güdüyorsunuz anlamış değilim adamı kendi ismi ile kabullenmek yerine ikinci ismini yazmayı istiyorsunuzdüşünceleriniz ne merak ettim :)

blAcksmith
06-02-2006, 04:32 PM
niye böyle bi amaç güdüyorsunuz anlamış değilim adamı kendi ismi ile kabullenmek yerine ikinci ismini yazmayı istiyorsunuzdüşünceleriniz ne merak ettim :)

Ferreira da kendi ismi kanka.bizimkiler soy ad yerine adını yazmayı tercih etmişler.ben bunda bir art niyet göremedim

reco_carsi
06-02-2006, 11:12 PM
bence beleşçi yazsınlar. beşiktaşın o gençleşme revizyonunda aldığı oyuncuları anladım da bu adamın gelişini aklım hayalim almadı. elbet tigananın bir bildiği vardır.

CaKaLBoT
06-02-2006, 11:16 PM
bencede nobre yazmasın her seferinde aklıma febe geliyor...
ama tw spikerlerinin yine nobre diiceğinden eminim ...

carsi 38
06-03-2006, 10:02 PM
sanki ferreira yazildimi ne olacak yine fenerli nobre arkadas degisen bisey yok