Tam Sürümü Görüntüle : Web sense sayfasını kırmak için yardım
servikal
06-02-2006, 04:37 PM
:smile: arkadaşlar işyerinde bir ana makine ve onlarca terminal var bunlardan biride bende ancak bir çok web sayfasını açamıyorum mesela cakal nete girmek istediğim zaman ekranın ortasında kocaman bir WEB SENSE yazısı çıkıyor ve neden bu tip sayfaların açılamadığına dair bilgi veren ve başka tarafa yönlendiren bir sayfa açılıyor bunu kırmak mümkünmü eğer öyleyse bana bunu yazarsanız sevinirim (resim ve film ve müzik türü şeyler dışında başka şeyleri daha doğrusu yazılımları setuplarıda indirsdeniz bile ana makine izin vermiyor diye mesaj çıkıyor böylede bir şey var)
ZaNdAR
06-02-2006, 06:35 PM
cgi proxy kullan kardeş.
bikaç tanesini yazam:
www.unipeak.com
www.proxyking.net
googlede aratırsan daha çıkar.
bunlara gir ordaki kutuya www.cakal net yaz. remove scripts disable cookies gibi şeyler işaretli olmasın.
selametle..
servikal
06-02-2006, 06:50 PM
dostum senin adını değiştiriyorum 112 acil zandar oldun bu saatten sonra saolasın yau ne zaman el uzatsak genelde sen tuttun
watican_666
06-02-2006, 06:52 PM
dostum senin adını değiştiriyorum 112 acil zandar oldun bu saatten sonra saolasın yau ne zaman el uzatsak genelde sen tuttun
kanka Zandar bu yardım eder harbi dostlardan biridir :D
servikal
06-02-2006, 07:02 PM
watican aynı şey senin içinde geçerli
ZaNdAR
06-02-2006, 08:45 PM
eywallah kardeş. bunun için burdayız. hepimiz farklı şeyler biliyoruz birbirimizle paylaşmak için burdayız. yardımcı olduysam ne mutlu.
selametle..
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.