Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : MSN paralı olacak hakkında

devil_93
11-18-2005, 06:18 PM
DİKKAT

Son zamanlarda herkesin ağzında msn paralı olacak diye dolaşıp duruyor.MSN hiç bir zaman paralı olmayacak hiç merak etmeyin.Edenlerde varsa buyursun : www.msn.com yazarsa burda yazar.
o msn paralı olcak maillerinide kimseye göndermeyin tuzak olabilir ve onları listelerine mail eklemek için yapanlarda var.MSN paralı olursa %75 den daha fazla kişi bırakır.Bunun için bu olaya akıl ve mantık erdirmek zor. ;)

masunserseri
11-26-2005, 08:18 PM
arkadaşlar bana gelen bi maili sizinle paylaşma gereği duydum kanmamanız için o mailin örneğini paylaşıyorum

Sevgili Hotmail Kullanıcıları;
Yıllardır ücretsiz olarak sürdürdüğümüz ve sizlerin de desteği ile 30,000,000 kullanıcıyı geçmiş olan Hotmail hizmetlerine ne yazık ki bundan sonra ücretli olarak yürütmek durumundayız.
E-mail hizmetimizi ise belli bir kullanıcıya kadar ücretsiz devam edecek. Bu bağlamda ücretli olarak vermeye devam edeceğimiz bu hizmetin bundan sonra daha da kaliteli olacağı sözünü gururla verebiliriz sizlere.

Hizmetlerimiz 30 Kasım 2005 Çarşamba gününe kadar ücretsiz olarak devam edecektir.Perşembe gününe kadar lütfen Hotmail üyeliğinizi aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz moda geçişinizi onaylayınız. Aksi takdir de mail hesabınız silinecektir. Teşekkürler.
Ücretsiz Hotmail"e Devam Etmek İstiyorum!(bu linke tıklayınca mail ve parola girdiğiniz taktirde şifreniz karşı tarafa gidio)

GeCeLeR
11-26-2005, 10:18 PM
yalan kardeşim yalan...