PDA

Tam Sürümü Görüntüle : "Transfer listemi yönetime sundum"

cross_night
06-04-2006, 08:54 PM
Teknik direktör Eric Gerets, Futbol Federasyonu’nun aylık yayın organı Tam Saha Dergisi’ne verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

Sezonun genel bir değerlendirmesini yapan Belçikalı, "Türkiye’ye geldiğimde herkes Fenerbahçe’nin en az 10 puan farkla şampiyon olacağını, en iyi oyuncuların onlarda olduğunu söylüyordu. Ama bunu kabul edemezdim. Devre arasında müthiş bir ritm yakaladık ve o zaman şampiyonluğun geleceğini hissetmeye başladım" dedi.

"Birlik olup olmadığımızı söyleyemem" diyen Gerets, "Takım olduğumuz kesin. Özellikle başkan çok şey kattı" diye konuştu.

"İmkanlarımızı biliyorum"

Müthiş bir 16 dakika yaşadıklarını da kaydeden Gerets, "Kelimenin tam anlamıyla inanılmazdı. Volkan ‘Maçın bitmesine bir dakika var’ dedi. Daha sonra uzatmaların 16 dakika olduğunu söyledi. Ben de ona, ‘Seni gözüm görmesin’ dedim!" diyerek heyecan dolu anları anlattı.

Hasan Şaş başta olmak üzere bir grup futbolcuya oyun planını anlatmakta zorluk çektiğini ancak daha sonra bu sorunu aştığını kaydeden teknik adam, transfer için de şunları söyledi: "Transfer listemi yönetime sundum. Ancak liste yaparken uçmadım. Çünkü imkanlarımızın neler olduğunu biliyorum."

Kaynak: Fanatik