Tam Sürümü Görüntüle : Başınızdan Geçen Komik Olayları Paylaşın...
CollαтєяαL™
06-12-2006, 02:54 AM
Bu başlık altında başınızdan geçen komik olayları anlatabilirsiniz...
ilk benden gelsin :smile:
bugün çakmağıma gaz dolduruyodum bide baktım ki koyduğum gaz değil oda parfümü yeni bir sektör olabilir parfümlü çakmaklar:biggrin:
CaKaLBoT
06-12-2006, 03:23 AM
Öncelikle güzel düşünmüşsün teşekkürler...
Aslında hayatımda bir sürü komik olayla karşılaşıyorum fakat şimdi düşünmeye çalışınca hepsi kayboluyo...Bir tanesini yakaladım ama.:))
Bir gün ev arkadaşlarımla birlikte üniversitenin kantininde oturuyoruz.(Zaten dersleri fazla taktığımız yok okula diye çıkıp kantine gidiyoruz ve muhabbet işte)Arkadaşlarımdan birisi ve aynı zamanda memleketlim olan malüm kişi kantinin sonunda bir kızı kesmekte (argo tabiriyle) neyse bir iki bakış sonra dediki
__millet ben içeri gidip şu kızın masasına oturucam ve onunla tanışıcam...
Tabi bizde gaza getirme potansiyeli var..
__baba sen yaparsın valla helal olsun falan filan...
arkadaş kantini sonundaki masada oturan kızın yanına gitti bizde uzaktan izliyoruz... neyse bu fazla vakit geçmeden geldi yanımıza...
biz__olum ne oldu anlatsana dedik..
ve ondanşu cevabı aldık..
__bu kantin bu zamana kadar gözüme bu kadar büyük gelmemişti, yürü yürü bitmiyo anasını satim yaaa...
bizimki kızın masasına gitmiş ve oturabilirmiyim demiş kızda ona hayır ne münasebet oturamazsın cevabını alıncada bizimki ağzını bile açamadan başlamış yürümeye.. biz o kantinin bu kadar gözüme büyük gelmesi sözünün manasını kızın verdiği cevaptan sonra anladık ve yıkıldık gülmekten...
CaKaLBoT
06-12-2006, 08:34 PM
yolda yürüodm düştüm :D
sefa_iverson3
06-12-2006, 08:49 PM
ben arabalarda var ya hani bi çakmak gbi bişe sigara flan yakmak için orayı düğme sanıp parmağımı ona sokmuştm offff.......çok yanmıştı bea : D
CollαтєяαL™
06-12-2006, 08:51 PM
ben arabalarda var ya hani bi çakmak gbi bişe sigara flan yakmak için orayı düğme sanıp parmağımı ona sokmuştm offff.......çok yanmıştı bea : D
dostum sende olayı aşmışsın yaa :D:D:D
sefa_iverson3
06-12-2006, 09:02 PM
hehe bnce de :D
on7eylul
06-12-2006, 10:22 PM
bi keresinde erkek arkadaşımla tartıştık.. bende ona izimi kaybettirmek için ilk bulduğum sokağa girip, çıkmaz sokak olduğundan bi binanın bahçesine atlayıp diğer tarfından durağın olduğu caddeye çıkmayım dedim.:smile:
bahçeye atladığım gibii etrafımı silahlı güwenlikler sardı birden. ben telaşlı onlar telaşlı. noluyoz demeye kalmadan çağatayda bahçeye atladı. sonra hemen 155i aradılar. meğer orası özelleştirme idaresiymiş:biggrin:
bizide terörist zannetmişler (1ay önce oraya bomba koymuşlarda, ondan çok sıkı korunuyomuş:biggrin: )
derken polisler geldi bissürü ekip arabası falan. aradılar taradılar bizi. nasıl oraya girdiğimize hayret ettiler:smile: kelepçeyi takıp en yakın polis karakoluna götürdüler. yolda telefon edeceğimi söyledim, kelepçeyi çıkarmalarını istedim. sonra kırksaat bulamadılar anahtarı, bende sıyıwerdim elimden.:smile: tamama tamam ben hallettim diee.. :smile: abimde polisti benim. onu aradım, demez mi bana? "gene ne işin war" duyan duymayanda sanacakki ömrüm orda geçio...
neyse efendim abimle kankası dayım da geldi 1 saat sonra. çok zor duruma düştüm yaaww:smile: abim dayım erkek arkadaşım aynı odadaa:confused:
sonra benim kimliğimi istediler. dedim ki annem kaybederim die wermiooo:smile:
neyse onu da hallettik.. gecenin ilerleyen saatlerinde bizim terörist falan olmadığımızı, 2 aptal aşık olduğumuzu anladılar we salıwerdilerrr:p
sefa_iverson3
06-12-2006, 10:24 PM
zuhahahhahahahha çok komik ya o duruma düşmek istemezdim :D
CaKaLBoT
06-12-2006, 10:25 PM
Bence o çocuktan ayrıl kız:)) bak bi tartışınca başına neler geliyo.:)) işin şakası bir yana vallahi yuhh yaa...sendekide şans... iyiki mahkemeye çıkmadan halloldu iş yoksa kesin idam edilirdin..
blAcksmith
06-12-2006, 10:40 PM
bi gün kuzeni ziyatret için eskişehire gittim.anadolu ünv gitttik orada okuyor.kış falan.neyse biz yürüyoruz kampüsün içinde yerler buz tutmuş.biraz eğimli bi yo var orada sen tut düş(sen ben oluyorum).buraya kadar pek komik değil gibi.komik olan kısım yer eğimli olduğu için yerde popo üstü milletin içinden kayarak geçen biri var.şaşkın bakışlar altında yolu tamamlamıştım kayarak .benim ki aslında pek komik değil bayaa bi rezillik.offf oofff.sen tut mersinden eskişehire rezil olmaya git:( :(
CaKaLBoT
06-12-2006, 10:43 PM
Kanka bu durmda olsam çaktırmam ve kayıyormuş gibi yapardım ben..:)))
sefa_iverson3
06-12-2006, 10:43 PM
güzel ya komik merak etme....bn de kşın gtmiştim basketbol turnuvası için and. üniversitesine cidden acaip kayıyo :D
on7eylul
06-16-2006, 08:30 PM
biraz önce babamı we beni dehşete düşüren bi tv sahnesine tanık oldukk:frown:
babamla ben ewde yalnızız şu anda we haberleri izlioruz. yani izledik. öss kalem kırma şenliğinde sahneleri gösterdiler.
"işte öss ye saatler kala öğrenciler böyle motive oldular we çalışmaya böyle weda ettiler. uzmann eğitim kadrosunun hazırladığı we atatürk spor salonda gercekleştirdiği şenliğe yüzlerce öğrenci katıldı, kaygı we heycanlarını bi nebze olsun üzerlerinden attılar"
bizde izlioruz babamla. babam dediki "şükür kurtuldunuz sizde"
bende cewap wermeye kalmadı. 2mizide şok eden bi sahneeee!!!!!:eek:
aman allahımmmmm!!!!
nerden biliiiimmmmm.. arkadaşlarla bizde oradaydık. saolsun erkek arkadaşımda yalnız bırakmadı:(
görüntülenen karede BİİİZZZZ!!!!!!! duwarın üstüne oturmuşuzz, elimi tutup kutlamak için yanağımdan şıraaaaappp öperken erkek arkadaşım, lanet olası atv kameraları bizi görüntülemiş... we samimi görüntüleri babamla izlediiikkkkk!!!!!
babam şok!!! :eek: ben şokk!!!:eek: kem küm elim ayağıma dolaştı:frown: kaçtım odama..
böylesi tesadüfü waryaa...
yıllardır O'ndan haberi war. amaaaa..... eee ne de olsa kız babası pek yüzyüze gelmioruz bu konuda
umarım yurdumun dört bi yanındaki akrabalarım izlememiştir..:frown:
o değilde bu sewgili sewgilim yüzünden bi gün çok pis sakata gelecezz:smile:
sonnnefes
06-30-2006, 03:33 AM
biraz önce babamı we beni dehşete düşüren bi tv sahnesine tanık oldukk:frown:
babamla ben ewde yalnızız şu anda we haberleri izlioruz. yani izledik. öss kalem kırma şenliğinde sahneleri gösterdiler.
"işte öss ye saatler kala öğrenciler böyle motive oldular we çalışmaya böyle weda ettiler. uzmann eğitim kadrosunun hazırladığı we atatürk spor salonda gercekleştirdiği şenliğe yüzlerce öğrenci katıldı, kaygı we heycanlarını bi nebze olsun üzerlerinden attılar"
bizde izlioruz babamla. babam dediki "şükür kurtuldunuz sizde"
bende cewap wermeye kalmadı. 2mizide şok eden bi sahneeee!!!!!:eek:
aman allahımmmmm!!!!
nerden biliiiimmmmm.. arkadaşlarla bizde oradaydık. saolsun erkek arkadaşımda yalnız bırakmadı:(
görüntülenen karede BİİİZZZZ!!!!!!! duwarın üstüne oturmuşuzz, elimi tutup kutlamak için yanağımdan şıraaaaappp öperken erkek arkadaşım, lanet olası atv kameraları bizi görüntülemiş... we samimi görüntüleri babamla izlediiikkkkk!!!!!
babam şok!!! :eek: ben şokk!!!:eek: kem küm elim ayağıma dolaştı:frown: kaçtım odama..
böylesi tesadüfü waryaa...
yıllardır O'ndan haberi war. amaaaa..... eee ne de olsa kız babası pek yüzyüze gelmioruz bu konuda
umarım yurdumun dört bi yanındaki akrabalarım izlememiştir..:frown:
o değilde bu sewgili sewgilim yüzünden bi gün çok pis sakata gelecezz:smile:
yok artık daha neler:eek:
CaKaLBoT
07-01-2006, 08:02 PM
birgün bizimkiler toplandık futbol oynuyoduk arkadaş pası verdi karşı karşıyayım kaleciyide geçti kale karşımda artistik yapayım dedim çizgiden topu auta attım çok acıydı :D:D
o maçta berabere bitti atsaydım belki yenmiştik artistiiin sonu :D
XuRCuVaS
07-02-2006, 06:57 PM
hahaha gülmekten öldüm ben kızım senin başındanda az olay geçmemiş.
Bende bursanın inegöl ilçesine gitmiştim dayımlar felan orda yaşıyolar fazlada bilmem caddeleri felan gidiyom gidiyom bulamıyom evi bide ne göreyim cep telefonumun şarjı bitmiş evide arayamıyorum ki gelip beni buldunlar bide açıkmışım parada yok. gine gidiyom gidiyom haa sonunda inegölde yaşayanlar bilir. Mobilya sabayisi mi öyle bi yer var oraya kadar gitmişim. en sonunda saat akşamın 11:00 olmuş ben yerlerde sürüne sürüne gidiyorum :P en sonunda bizim mahalleye gelebildim derken bide bizimkiler evde yok bekle ki gelsinler bende ev tek katlı olduğu için camı bi ustalıkla açarak (sakın denemeyin hırsız sanıyolar) atladım içeriye ama beni gören bi komşu geldi dedi çık dışarı hırsızz deyince ne oluyor lan dedim bi baktım adam bana bi vurdu. abi dedim ben bu evin sahibiyim (bide etraf karanlık) adam telefonun ışığıyla bana baktı ve tanıdı özür dilerim murat felan dedi. ne oldu diye sordu bende şimdi desem ki kayboldum bütün arkadaşalar öğrenip bana gülecek. bende dedim bizimkiler yok ve ben açıktım anahtar da yok bende bu yüzden böyle girdim felan diyince o gitti bende eve girdim ve iyi kide eve girmişim öyle dışarıda bekleseydim bizimkiler gece yarısı saat 2:00 da eve geldiler o kadar saat dıaşarıda kalsaydım kesin allahın rahmetine kavuşurdum
CaKaLBoT
07-04-2006, 12:56 AM
Salıncağa binmiş telefonumda gelen mesaja bakıyordum bir tyandanda sallanıyordum tanımadığım kişiler arkadaki mini anfiye oturdu yanımdaki salıncaktata çok yakın arkadaşım vardı.Ben sallanırken salıncaktan düştüm herkes gülmeye başladı ben tabi rezil olmamak için çaktırmadım hiç bişey yokmuş gibi msjımı okumaya devam ettim sora birde salıncak kafama vurdu..Çok pis bi durumdu rezil olmuştum yaw :D:D hehe
XuRCuVaS
07-04-2006, 12:41 PM
ya gençgs li kardeşim sendeki bu tel sevdası bi gün başına bela açabilir :D
XuRCuVaS
07-04-2006, 12:51 PM
Bende bi tane daha olay var bunu da anlatayım ama çook güleceksiniz
Benim bi bozuk kasam vardı ya her gün bi arıza veriridi şansıma o gün full iş yapacaktım bilgisayara yalvarıyorum açıl bak sana ram alırım sana lisanslı program yüklerim falan filan yalvarıyorum hiçde dinlemiyor. dedim sen le m i uğraşcam benim gül gibi pII pcm var ( bu pc benim ilk pcm ) bağladım biraz yavaş ama çalışıyorsa yeterli dedim 12 sf. yıllık ödevim vardı tez gibi bişey biyoloji dersi ( o kadar arattım bulamadım bende ansiklopediden yazdım) yazdıktan sonra okulda öğretmene verdim 100 ü kaptım ve eve gittim pII yle müzik dinlerken kardeşim yanlışlıkla kasanın power tuşuna bastı ve pc açıldı windows açıldı felan ben şaşkın şaşkın monitöre bakıyorum. birdee gülmeye başladım benim pc im acil işim olduğunda açılmaz işim olmadığında da kapanmaz :D
Artık PII ve P4 kasamı beraber kullanıyorum ne olur ne olmaz diye :D
CaKaLBoT
07-04-2006, 01:02 PM
ya gençgs li kardeşim sendeki bu tel sevdası bi gün başına bela açabilir :D
kanka tel.den nefret ederim hiç sevmem o gün bi msj gelmiş baktım o kdr
XuRCuVaS
07-04-2006, 01:11 PM
özür özür dilerim kardeş
CaKaLBoT
07-04-2006, 01:21 PM
nolcak sorun değil
CaKaLBoT
07-04-2006, 01:25 PM
birgün marketin yanına yeni bir pizzacı açılmıştı pizza yemeye gitmişti
4 kişi
isimler-duygum ben elvin gizem
daha sonra sipariş alındı pizzalar geldi getiren abiye duygu gözlerinde kalemmi var diye sordu duygu 14 çocuk 19 yaşında hayır dedi çocuk tabi bu olaylar geçerken gizem ve elvin pizzamı yarıya indirdi :D
aradan 1-2 gün geçti o çocuk duyguyu sordu bizde neden dedik aşık olmuş :D
işte gittik duyguya söyledik fln azının payını verdik daha sonra markete elvin ve ben çıktık 2 gün sonra çocuk yine duygu nerde dedi ben bak duygu seni sevmio istemio dedim fln çocuk gitti daha sonra duyguya hiiiç asılmadı ama hala çok seviordu ara sıra bakıor du :D burdaki komiklik 19 yaşındaki biri 14 yaşındaki birine aşık oluor :D
XuRCuVaS
07-04-2006, 07:01 PM
bencede ama aşk engel tanımaz yaşta tanımaz :D
CaKaLBoT
07-04-2006, 09:03 PM
ben birgün futbol oynuyordum altın goldü 11-11 GS FB maçı aramızda yapıuorduk arkadan kızlar geçiodu atak bizdeydi bn kalenin ordaydım kalecile karşı karşıya kaldı doan abi bana pas verdi tabe bn topa bakmıyodum dışarı çıktı bbaarıp üstüme koştular bn kaçtım o kızların yüzüne bakmadım gıcık kaptım sora allahtan aykut gol attıda kazandık yoksa dayağı yemiştim :D eheheh
Kanka bu durmda olsam çaktırmam ve kayıyormuş gibi yapardım ben..:)))
:biggrin: :biggrin: çok yaratıcısın:biggrin: :biggrin:
donotforget
07-05-2006, 05:02 AM
!!!!!!!
CaKaLBoT
07-05-2006, 05:07 AM
oha yani kanka bu kdrıda pess
XuRCuVaS
07-05-2006, 01:58 PM
dostum sen ne yapmışsın be (bişeyler yazacam ama hadi yazmıyayım).
kanka nasıl farketmemişsin yaa
donotforget
07-05-2006, 02:45 PM
!!!!!!!
CaKaLBoT
09-24-2006, 02:16 AM
bigün yolda yürüyodum düştüm :D
bigün yolda yürüyodum düştüm :D
yapma bööle espriler batu :biggrin: ;) :eek:
CaKaLBoT
09-24-2006, 12:37 PM
çokmu komik :))
meylin
09-25-2006, 05:27 PM
başımdan geçen en komik olay ;
Valla gülermisin ağlarmısın ama eşimin babağnnesi vefat etmişti
Herkes ağlaşıp cenaze beklerken bide ne görsünler eşim babağnesinin ceseti yerine başkasını getirmişti millet acısını unutp başladı gülmeye gazeteye bile çıktı gerçekten çk komikti...:)
CaKaLBoT
09-25-2006, 08:51 PM
:frown: başımdan geçen en komik olay ;
Valla gülermisin ağlarmısın ama eşimin babağnnesi vefat etmişti
Herkes ağlaşıp cenaze beklerken bide ne görsünler eşim babağnesinin ceseti yerine başkasını getirmişti millet acısını unutp başladı gülmeye gazeteye bile çıktı gerçekten çk komikti...:)
hem komik hem acı :biggrin: :frown: :biggrin:
yasin44
09-28-2006, 05:48 AM
başımdan geçen en komik olay;
çalışma yaparken birden başım ağrıdı arkadaşa eczaneden ilaç alırmısın dedim oda hastaneye gidip ambulans getirdi:))))
acemiwampir
10-08-2006, 03:25 AM
Benim başımdan geçen olay biraz trajı komik bir olay. O zamanlar küçüktüm kücücüktüm ufacıktım :D arkadaşımla sahilde yürürken oan tutmasaydım gidiyodun yaptım. Tutamadım gitti
alonewolf54
10-09-2006, 08:40 AM
Durun bı olayda ben anlatayım bı bayram gunuydu ıyı hatırlıyom 3 kuzenımle bı pastanede oturuyoz. yan masada 4 tane kız var ben dedım bunlarla konusacam arayı bulacam muhabbet falan hesabı ıste . neyse bahane aramaya basladım ne yapsam dıye .buldum tabı bı bahane kacarmı
hemen bı sıgara cıkardım kalktım masadan yanlarına gıttım ve bayanlar atesınız varmı dedım
yanıt bızım masadan geldı:
bızde ates vardı yalandan neden onlardan ıstıyon
ısbırlıkcılerım tarafımdan arkamdan vuruldum bayanların sırıtmaları ıcınde boynum bukuk masama gerı dondum :)
alonewolf54
10-09-2006, 08:45 AM
bi tane daha var :) hemde bugun basımdan gectı cok kotu pişti oldum valla ya
bı sıtede muhabbetteyız herkes tanıdık ama. bı bayan askım dıyor oradan bırısıne ama kım oldugunu cıkaramıyorum hemen msn e donuyorum:
volkan olm bu ablanın askı kım dıyom askım askım dıyıp duruyo bırıne .. ve olay kopuyo
gerı cevabı alınca anlıyorum yazdıgım kısının aslında volkan degıl o abla oldugunu :) ben kıvırmaya calısıyorum ama nafıle cırpındıkca batıyorum
rezılllıktı ya :)
alonewolf54
10-09-2006, 08:48 AM
bı tane dahaa :)
bu bıraz sansurlu olabılır ben sınırları asmadan anlatacam :)
lısedeyız o aralar bı bayan arkadasımız caprazımda oturuyor dalmıs bı yerlere etegı bıraz yukarı cıkmıs ben hemen arkadaslara olayı anlatıyorum bızım sapıklar baslıyolar hemen dıkıze :)
sonra ben aldım telefonu elıme kıza mesaj cektım senı dıkızlıyolar dıye.. kız mesajı okudu dırek bızım oldugumuz tarafa dondu tabı gordu bakanları
kalktı yerınden bı guzel tokatladı :) bende arkadan pis pis guldum :))
CaKaLBoT
10-15-2006, 11:31 AM
walla kankalar bende::::
yolda yürüyodum düştüm...:biggrin: :biggrin: :frown:
kapı komşu iş yerinden şarj aleti istemeye gittim
orada çalışan çocuk önünde bir müşteri, müşterinin arkası dönük ve ben onu tanıyorum. orta yaş bi adam, iyi tanınmıyo pek. (kadın ticareti diyelim)
el yordamıyla çocuğa anlatmaya çalışıyorum.
boş ver bu herifi, yaramaz bi adam uğraşma falan diye. sonra çıkıyorum aradan
10 dakika sonra tekrar gittiğimde n oldu diyo bana n den öyle akrobasik hareketler yaptın diye:smile:
bende memleketi kurtarır gibi anlatıyorum adamın marifetlerini.
elemen bana o benim dayım diyene kadar:eek: :eek: :eek:
gülimmi ağlıyımmi bilemeden toparlamaya çalışarak senin dayın olması gerçekleri değiştirmez diyip, bidaha dönmemek üzere uzaklaşıyorum.
şimdi yolda bile karşılaşsam, aynı utancı yaşıyorum.
kapı komşu iş yerinden şarj aleti istemeye gittim
orada çalışan çocuk önünde bir müşteri, müşterinin arkası dönük ve ben onu tanıyorum. orta yaş bi adam, iyi tanınmıyo pek. (kadın ticareti diyelim)
el yordamıyla çocuğa anlatmaya çalışıyorum.
boş ver bu herifi, yaramaz bi adam uğraşma falan diye. sonra çıkıyorum aradan
10 dakika sonra tekrar gittiğimde n oldu diyo bana n den öyle akrobasik hareketler yaptın diye:smile:
bende memleketi kurtarır gibi anlatıyorum adamın marifetlerini.
elemen bana o benim dayım diyene kadar:eek: :eek: :eek:
gülimmi ağlıyımmi bilemeden toparlamaya çalışarak senin dayın olması gerçekleri değiştirmez diyip, bidaha dönmemek üzere uzaklaşıyorum.
şimdi yolda bile karşılaşsam, aynı utancı yaşıyorum.
:biggrin: koptum buna .... eheh dumura uğradığın zamanki halini merak ediyorum:biggrin: :biggrin:
tahmin edebilirsin. yedi kat yerin dibi dedikleri yeri gördüm.
amacım dedikodu diildi elbette. gerçeği söylemiştim ama yinede rezil oldum tabi
bidaha bukadar utanabilicemi sanmıyorum.:redface: :p
kaptan01
11-16-2006, 04:22 PM
bende bugün pantolun arkasında koca bi sökük şekilde çarşıdan eve kendimi zor attım , hele o otbüsteki gülüşmelerin nedenini tahmin etikçe...:smile:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2026, vBulletin Solutions Inc.