Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Selçuk üniversitesi (konya)

ylcntrs
06-25-2006, 04:04 PM
www.selcuk.edu.tr web adersi girin ve bilgi sahibi olun......

rohat
06-26-2006, 11:00 PM
fasist bir düzenin insanlarin sadece sekline baktigi bir universite bence hic girmeyin...

I_CUT84
06-27-2006, 02:34 PM
sagol

ylcntrs
06-29-2006, 02:54 AM
artık öle diill bilader gel de gör eskıyle karıstırıyosun ankara gazı yi unutma selcuktan önce arastır sonra şimdiki zaman için hüküm ver
arkadaslar üniversitemiz çagdaş eğitim için yaşamaktadır geçmiş geçmiştir unutayın... saygılar

CeLeSTiaL
07-01-2006, 12:40 AM
üniversiteye haksızlık etme kardeşim.şu an 70 000 küsür öğrenci war ve bunları üniwersite seçmiyo.kafa yapısını değiştirmekgibi birşey değil.üniwersite ne yapsın bu konuda.heryerde war.şunu da açıkça söyleyim.şu an öyle olaylar olmuyo.ama ille de bela isteyenler bulur.

caqaL
07-01-2006, 05:05 PM
fasist bir düzenin insanlarin sadece sekline baktigi bir universite bence hic girmeyin...
birader ben o unıde okuyorum biliyomusun sen o okula kac kere geldın :mad:

pancu78
07-02-2006, 12:17 AM
Şu An 75500 KİŞİ Okuyor O Ünİversİtede.dİĞer ArkadaŞlarin Dedİklerİne Katiliyorum.

ylcntrs
08-04-2006, 02:21 AM
üniversiteye haksızlık etme kardeşim.şu an 70 000 küsür öğrenci war ve bunları üniwersite seçmiyo.kafa yapısını değiştirmekgibi birşey değil.üniwersite ne yapsın bu konuda.heryerde war.şunu da açıkça söyleyim.şu an öyle olaylar olmuyo.ama ille de bela isteyenler bulur.
celestial cok iyi yazmışın umarım bazı yerlere ulasır önce kafaları değiştirmek lazım yine haklısın bela arayan alasını bulur tşkkrlr...;)

CaKaLBoT
08-07-2006, 10:10 PM
gergın bır ortam olumus arkadas sonuc oalrak unı unıdır hıc bı unı yı kotuleyemeyız ordada egıtım verıyıyo baska unılerdede ama bunları kotuye kulanmak ısteyn ınsanlar uyuznden unıverste adı altında dusenı bozan kısılerı suclamak gerek unıverstenın adı nı degıl bende bakırkoy kız meslek mezunuyum ıgrenc bı okul ama egıtımı ıyı sonuc olarak orlarak oraya en amaclı gıdıyoruz egıtım egıtımı alıp cıkmam gerem ama arkadasların belırtıgı gıbı bela arayn heryerde bulur ve bırbırmızn goruslerıne saygı duyarsak ıyı olur bunlar benım goruslerım hepnızı kıende saygı duyorum