PDA

Tam Sürümü Görüntüle : dvb-s kartlarıyla kanal1 den dünya kupası maçlarını izleyin..

ZaNdAR
07-04-2006, 11:34 AM
digital tv kartınız warsa kanal1 deki maçları izlememeniz için geçerli bi sebebiniz yok.

dikkat:

burda anlatılan yol illegal bir olaydır ama dünyada bu maçları izlemekten mahrum bırakılan tek millet türk milletidir. türk milleti de gerekeni yapmalıdır.

kullanılan programlar:
progdvb ve bazı eklentiler

progdvb yi www.progdvb.com dan son sürümünü indirip kurun.
progdvb yi kurduktan sonra aşağıda wereceğim eklentileri progdvb kurulduu klasöre kopyalayın(tabi zipten çıkartın :D)

eklentiler için tıklayın: http://rapidshare.de/files/24897430/tum_progdvb_pluginleri_upload_by_ZaNdAR_www.cakal. net_.rar.html

daha sonra ayrıntılı bi dokumanda bu yöntemin nasıl işlediğini ve neler yapıldıını anlatıcam ama şimdi az bi bilgi wereyim. werdiğim ek dosyalar içindeki softcam.key dosyasında kanalların ident şifreleri war. diğer dll dosyaları da oşifreleri okuyup kanala tanıtıp şifreyi çözen dekoder görewindeler. yani şifreler değiştiği zaman bişey izleyemezsiniz. onun için softcam.key dosyasını arada güncelleyiniz. günxel softcam.key için şu adresi ziyaret ediniz: http://byksat.kabel1.cz/dreambox/SoftCam.Key

şimdi gelelim kanal1 in şifresini çözmeye.

progdvb yi kurduktan sonra bikaç ayar yapmak gerekiyor:

ilkönce anten ayarları:

settings den diseckq e gelin. burda Eğer ki Tek bir anteniniz varsa Yok a tıklayıp hemen Sağ taraftaki DVB CARD yazan yerin altına çift tıklıyoruz ve uygun uyduyu seçip TAMAM' a tıklıyoruz.
Eğer ki 2'li diseq varsa Mini Diseq veya 4 tane Diseq 1.0 - 2.0 ı seçip yine bağlantılarına göre sıralamayı yapıyoruz. yani 2 anten warsa mini yi seçip. antenlerin gördüğü uyduyu seçiyoruz.

anten ok ise kanal arıycaz:

channel list->search channel yapıyouz we hangi uyduyu arıycaksak seçiyoruz. aramaya başlıyor biraz zaman alabilir kanal arama işlemi.

kanal listesi önümüze geldi:Burada bazı şimgeler var onların anlamları da şöyle ;

Yeşil V = Şifresiz Video Kanalları Kırmızı V = Şifreli Video Kanalları
Yeşil R = Şifresiz Radyo Kanalları Kırmızı R = Şifreli Radyo Kanalları
Yeşil Gamalı Sembol = Şifresiz Data Kanalları Kırmızı Gamalı Sembol = Şifreli Data Kanalları

Tarama işlemi bittikten sonra Tamam ' a tıklıyoruz ve Programın Sağ Kısmında Kanal Listemiz görünüyor.

şimdi listeden kanal1 i buluyoruz we tıklıyoruz. maç saatindeyse şifreli olucaktır. şifreyi çözmek için aşağıdaki resimdeki adımları izliyoruz.

http://img83.imageshack.us/img83/1171/adsz7cv9oh.jpg

sonra maçımızı izliyoruz.

ha bu arada şu anda şifreli yayın yapan birçok kanalı da izleme yetkiniz war listeyi biraz karıştırın derim ;-)

önemli: kanal1 bu şekilde açılmazsa aşağıda werdiğin softcam dosyasını deneyin.
kanal1 softcam için tıkla: http://rapidshare.de/files/24897923/KANAL_1_SOFTCAM_www.cakal.net_upload_by_ZaNdAR.zip .html

selametle..

ultraslan1905
07-04-2006, 12:14 PM
bu paylasım icin coook tesekkurler dostum supersın artık dıscovery falan ızlerız :D

XuRCuVaS
07-04-2006, 12:30 PM
ben de gidip dijital reciever imi güncelldim ama discovery channel açılmıyor.

NBA tc açılıyor bu ne biçim iş yardım edersen sevinirim ZaNDaR

(Forum kirliliği olmasın diye bu başlığa yazdım sorumu)

ZaNdAR
07-04-2006, 12:51 PM
kardeş şifreler güncellenmiştir. arda bi şifreleri güncelleştirirsen garantiye alırsın.bazı paketlerde her saatte şifreler güncelleniyor.
ama benim receiver konusunda fazla deneyimim yok.ben pc den izliyom.

selametle..

aLeMDaR
07-04-2006, 01:52 PM
kardeş şifreler güncellenmiştir. arda bi şifreleri güncelleştirirsen garantiye alırsın.bazı paketlerde her saatte şifreler güncelleniyor.
ama benim receiver konusunda fazla deneyimim yok.ben pc den izliyom.

selametle..
bazı paketler bir saatte bazıları her 15 dakikada bir şifre değiştiriyor yani sürekli güncellemen lazım

enesaslan
07-06-2006, 12:07 AM
yaw abi herşeyi ayarladım da sinyal 52 olmasına rağmen maçı izlerken çok donuyo ama maçtan sonra sorun olmuyo yani şifre kalkınca.ne yapmalıyım?:confused:

ZaNdAR
07-06-2006, 12:56 AM
yaw abi herşeyi ayarladım da sinyal 52 olmasına rağmen maçı izlerken çok donuyo ama maçtan sonra sorun olmuyo yani şifre kalkınca.ne yapmalıyım?

kardeş kullandığın emu yu güncelle. en son wersiyonunu indir. we kullandığın codecleri güncellemeyi dene.

selametle..