PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Denİz GezmİŞ

zapata
07-04-2006, 08:31 PM
DENİZ GEZMİŞ için hazırlanmış bir slay ve bir kaçta müzik
http://turksolu.web.aplus.net/denizgezmis_org_turksolu.zip

kemalist
08-15-2006, 03:36 PM
seninle tanışmak isterim özelden mail adresini atarsan sevinirim

walsman07
08-15-2006, 03:53 PM
sağol kardeşim emeğine sağlık olsun..

CaKaLBoT
08-15-2006, 03:57 PM
paylasım ıcın saool

bluekeys™
08-15-2006, 04:23 PM
konu için teşekkürler konu taşındı

vestelman
08-17-2006, 05:52 PM
kardeş bize deniz gezmiş gibi kendini vatanına adamış inşanlar lazım.yada hepimizin deniz gezmiş gibi insanları örnek alması lazım.VARLIĞIMIZ VATAN VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN.ŞEHİDLERİMİZ ŞAD OLSUN.

chingy
08-18-2006, 03:40 AM
deniz gezmiş benim bildiğim komünistin biriydi ne zaman kendini vatana adamış bu adam yawww

ugurb
08-18-2006, 03:55 AM
arkadaŞim Neydİ Anlamadim Komunİst Ne Ya Birazcik Ilerleyelim Ya Kulaktan Dolma Bilgiler Le Kimseye Bu Tarz Seyler Solemeyin Demi Chingy Bi Ara Ac Bi Kitap Oku Ya Da Arastirm Ayap Bana Komunist Olduguna Dair Bisi Buldugunu Getir Goster Bende Inanayim Stop.

chingy
08-18-2006, 04:46 AM
arkadaŞim Neydİ Anlamadim Komunİst Ne Ya Birazcik Ilerleyelim Ya Kulaktan Dolma Bilgiler Le Kimseye Bu Tarz Seyler Solemeyin Demi Chingy Bi Ara Ac Bi Kitap Oku Ya Da Arastirm Ayap Bana Komunist Olduguna Dair Bisi Buldugunu Getir Goster Bende Inanayim Stop.

Benim ne işim olur ya dar ağacında üç armutmu neydi:biggrin: öle bi kitap vardı.Bizim arkadaşlar okuyodu kendileri diyodu komünist diye...

scarface
08-19-2006, 09:07 AM
deniz gezmiş benim bildiğim komünistin biriydi ne zaman kendini vatana adamış bu adam yawww

Benim ne işim olur ya dar ağacında üç armutmu neydi:biggrin: öle bi kitap vardı.Bizim arkadaşlar okuyodu kendileri diyodu komünist diye...

CEVAP: Kişinin dünya görüşünün "komünist" olması, kendisini vatana adamasına bir mani teşkil etmez...
Ayrıca "üç armut..." gibi benzeri ifadeler bir moderatöre yakışmaz..! Aslında hangi görüşten olursa olsun bir insana yakışmaz... Sizin de göreviniz sebebiyle ifadelerinize daha fazla dikkat etmeniz gerekir...

amfibik
08-19-2006, 09:23 AM

kardeş sen komünistin bir kelime anlamina bak ondan sonra yorum yaparsın oke saygılar konu içinde teşekkür ederim kardeşim

marx ve engels gibi fikir adamlarının ortaya attığı ve geliştirdiği diyalektik materyalizm ve bu anlayışın topluma ve tarihsel gerçeklere uygulanması sonucu edinilen toplumsal materyalizm kavramlarının ışığında , sınıfsal çatışmaların sonucu edinilecek olan sınıfların olmadığı bir toplum yapısı olan komünist sistemin , vatana , millete hayırlı olacağına ya da tüm dünyaya fayda getireceğine (enternasyonal) kanaat getiren bireye verilebilecek isim.

saygılar
t u n a d a

chingy
08-19-2006, 07:02 PM
kardeş sen komünistin bir kelime anlamina bak ondan sonra yorum yaparsın oke saygılar konu içinde teşekkür ederim kardeşim

marx ve engels gibi fikir adamlarının ortaya attığı ve geliştirdiği diyalektik materyalizm ve bu anlayışın topluma ve tarihsel gerçeklere uygulanması sonucu edinilen toplumsal materyalizm kavramlarının ışığında , sınıfsal çatışmaların sonucu edinilecek olan sınıfların olmadığı bir toplum yapısı olan komünist sistemin , vatana , millete hayırlı olacağına ya da tüm dünyaya fayda getireceğine (enternasyonal) kanaat getiren bireye verilebilecek isim.

saygılar
t u n a d a

Kimseyi laf yetiştirme ve kimsenin düşüncelerine saldırmak gibi bi eğilimim yok...Belkide önyargı ile yaklaşıyorum.Fakat emin ol komünistliğe kesinikle karşıyım.Ayriyeten bu konu ile ilgili çok kitap okudum ve cd izledim sen dert etme...

chingy
08-19-2006, 07:05 PM
CEVAP: Kişinin dünya görüşünün "komünist" olması, kendisini vatana adamasına bir mani teşkil etmez...
Ayrıca "üç armut..." gibi benzeri ifadeler bir moderatöre yakışmaz..! Aslında hangi görüşten olursa olsun bir insana yakışmaz... Sizin de göreviniz sebebiyle ifadelerinize daha fazla dikkat etmeniz gerekir...

Daha öncede sölediğim gibi komünizme karşıyım.niye karşı olduğumuda kendim biliyorum...Ama belkide Deniz Gezmiş görmüş arkadaşa karşı biraz ön yargılı olabilirim...

walsman07
08-19-2006, 07:11 PM

evet bence de arkadaşımız haklı...kullandığımız ifadelere özen gösterilmeli...herkes herkesin görüşüne hak vermek zorunda değil..ama saygı göstermek zorundadır..

ne zaman adam oluruz saygı ile onayın farklı ifadeler olduğunu öğrendiğimiz zaman....

chingy
08-19-2006, 07:20 PM
evet bence de arkadaşımız haklı...kullandığımız ifadelere özen gösterilmeli...herkes herkesin görüşüne hak vermek zorunda değil..ama saygı göstermek zorundadır..

ne zaman adam oluruz saygı ile onayın farklı ifadeler olduğunu öğrendiğimiz zaman....

Kardeş ben gerekli kişilere cevabımı verdim....

Resttt
08-22-2006, 06:48 PM
Bend e Chingy 'e eleştirimi daracagında 3 armut sozu ile ilgli getireceğim..Komunizmi ve Deniz'i sevmio olabilirsin..gerci bu da ayrı bir tartısma konsudur ama bu ifade olmamıs yakısmamıs..Yoneticiysen işin bu tur kullanımları engellemek..
DEniz Gezmiş için bir şiir yayınlayım bende..
-devrim-

temiz kalan tek yerdir devrim
butun bir yil
kirlenen duvarda
ama gorebilmek icin
asildigi cividen indirilmelidir
yapraklari biten takvim

zorbalara direnmektir devrim
bir cocugun
annesinin cantasindan aldigi paralari
altina gizledigini soylememi$tir dovulen hicbir hali

icinde ya$amaktir devrim
diki$ kutusunun
ve topluigneler gibi
bir arada olmayi gerektirir
kar$i koyabilmek icin zulmune
makas denilen patronun

gece i$iklar arasinda ko$maktir devrim
ate$boceklerini
yakalamak isteyen cocuklarin
pe$ine takilir gun gelir
yanip sonen mavi i$iklari
polis arabalarinin

kagit bir gemidir devrim
butun gemiler
hurdaya ciksa da sonunda
ta$idigi ozgurluk $iiriyle
batmadan yuzer nicedir
dunya sularinda

kim bilir kac yunus gormu$
kac deniz gezmi$...

sunay akin

CaKaLBoT
08-23-2006, 10:10 AM
Kişinin dünya görüşünün "komünist" olması, kendisini vatana adamasına bir mani teşkil etmez...

söylediğini,

cevaplamış kişisin sen scarface......resim ile;) TKP.

kendini VATANA adayan en hakiki insan ATATÜRK'tür.

Deniz gezmiş bildiğim kadarı ile,

Türkiyedeki ilk silahlı öğrenci olaylarının lideri,

bu günkü silahlı terör örgütlerinin temeli olan T.H.K.O. nun kurucusudur.

Devletimizi yıkıp

yerine marksist bir devlet kurmak için silaha sarılan ilk kişidir.

diye biliyorum.....

yinede genç yaşta her er'in göze alamayacağı,

yüreği cesurluğu nedeni ile sevmesemde,saygı duyduğum,

enderlerdendir.

walsman07
08-23-2006, 10:19 AM
Bend e Chingy 'e eleştirimi daracagında 3 armut sozu ile ilgli getireceğim..Komunizmi ve Deniz'i sevmio olabilirsin..gerci bu da ayrı bir tartısma konsudur ama bu ifade olmamıs yakısmamıs..Yoneticiysen işin bu tur kullanımları engellemek..
DEniz Gezmiş için bir şiir yayınlayım bende..
-devrim-

temiz kalan tek yerdir devrim
butun bir yil
kirlenen duvarda
ama gorebilmek icin
asildigi cividen indirilmelidir
yapraklari biten takvim

zorbalara direnmektir devrim
bir cocugun
annesinin cantasindan aldigi paralari
altina gizledigini soylememi$tir dovulen hicbir hali

icinde ya$amaktir devrim
diki$ kutusunun
ve topluigneler gibi
bir arada olmayi gerektirir
kar$i koyabilmek icin zulmune
makas denilen patronun

gece i$iklar arasinda ko$maktir devrim
ate$boceklerini
yakalamak isteyen cocuklarin
pe$ine takilir gun gelir
yanip sonen mavi i$iklari
polis arabalarinin

kagit bir gemidir devrim
butun gemiler
hurdaya ciksa da sonunda
ta$idigi ozgurluk $iiriyle
batmadan yuzer nicedir
dunya sularinda

kim bilir kac yunus gormu$
kac deniz gezmi$...

sunay akin

güzel ve anlamlı bir paylaşım teşekkür ederim...:)

amfibik
08-23-2006, 11:30 AM
kardeş konuya istediğini yazabilirsin adamı sewmeyebilirsinde komunizme karşida olabilirsin bu beni ilgilendirmez bende sadece dar ağcidan 3 armut sözüne taktım laf yetiştirmek gibide bi derdim yok yanliş anlaşildiysada affola
paylaşim içn tekrar teşekkür ederim

zapata
08-23-2006, 05:42 PM
Sevgİlİ ArkadaŞlar KİŞİ Hangİ GÖrÜŞten Olursa Olsun İnsandir Yorum Yaparken Bİraz Daha Esnek Olmaliyiz Elİnİzde Bİr Kanit Olmadan Da LÜtfen Yorum Yapmayin O Sİzİn CahİllİĞİnİz Olur
Saygilarimla

chingy
08-24-2006, 12:16 AM
Olayı fazla uzatmamak lazım geliyo bence sizcede öyledir herhalde.Yürekli bi adam olduğu kabul ediyorum ama sevmediğim bi insan hakkında da ileri geri konuşmamda gayet normal bence.Ayriyeten ne bilm küfür felanda etmedim.Olayın benim yönetici olmamla ne alakası var bunuda anlamadım.Bence düşünce konusunda adminde olsa userda olsa ne farkederki?Herkesin düşüncesine saygılıyım ama biras ileride gidiyoruz arasıra işte...Ama armut sözünden pek vazgeçme niyetinde değilim.Az öncede armut yedim yaa...

CaKaLBoT
08-24-2006, 08:21 AM
Sevgİlİ ArkadaŞlar KİŞİ Hangİ GÖrÜŞten Olursa Olsun İnsandir

bu lafı kalben mi söylüyorsun......

işkembeden mi atıyorsun......

nurcular konusundaki fikirlerin değişmiş olmalı öyle ise veya apto için;)

Elİnİzde Bİr Kanit Olmadan Da LÜtfen Yorum Yapmayin O Sİzİn CahİllİĞİnİz Olur

deniz gezmiş hikaye değil ki? kanıt olmasın......

biz de cahil olalım......;) saygı bizden..lafta değil:rolleyes:

gulum0101
08-24-2006, 10:22 AM
chingy nickli moderatör,sizinle fikir billiği yapsa idi iyi olacaktı,fikir ayrılığı olup kominist dedi diye kötü çocuk ha.deniz gezmiş kominist değilmiydi?yaşasın karl ve lenin,yaşasın bilmem nelerin kardeşliği!!! naraları atan kimdi?bırakın bu sahte haykırışları.....yada sahte ATATÜRKÇÜLÜĞÜ...ATATÜRKÇÜ'yüm diyip kurduğu cumhuriyeti yıkmaya çalışan yobazlar gibi, sadece isim değişikliği ile aynı görevi üstlenen insanları savunmayın......

CaKaLBoT
08-24-2006, 10:55 AM
BİZE KALAN AZİZ BORÇ,

ASIRLIK ZAMANLARDAN.

SİLELİM TARİHİ,

SAHTE KAHRAMANLARDAN.........

http://www.cakal.net/showthread.php?t=26237

işte gerçek kahraman.....

zapata
08-24-2006, 01:11 PM
size diyecek hiç bir sözüm yok hala 800 yıl önce kurulmuş ve bu gün külleri bile kalmayan birşeyi yaşatmaya çalışıyorsunuz biraz artık olgunlaşın okuyun araştırın kulaktan duyduğunuz şeylerede inanmayın her zaman.durumunuza gülmek isterim ama cahilliğede gülmek olmaz ki
(avatarımı değiştirebilirsiniz ben de yenisini koydum)

CaKaLBoT
08-24-2006, 01:14 PM
bu lafı kalben mi söylüyorsun......

işkembeden mi atıyorsun......

nurcular konusundaki fikirlerin değişmiş olmalı öyle ise veya apto için;)

deniz gezmiş hikaye değil ki? kanıt olmasın......

biz de cahil olalım......;) saygı bizden..lafta değil:rolleyes:

:confused: :confused: :confused:

zapata
08-24-2006, 01:36 PM
:confused: :confused: :confused:ben kanıt olsun derken yaptıklarından dolayı dedim kkendi şahsi kişiliği için değil sen hiç duydun mu deniz gezmişin birini öldürdüğünü veya bir türkü kaçırdığını.sen biraz tarih kitaplarını karıştır :))))

CaKaLBoT
08-24-2006, 02:02 PM
ben kanıt olsun derken yaptıklarından dolayı dedim kkendi şahsi kişiliği için değil sen hiç duydun mu deniz gezmişin birini öldürdüğünü veya bir türkü kaçırdığını.sen biraz tarih kitaplarını karıştır :))))

80 öncesi kuşak,

yani sol ve sağ,

ortak düşünceleri ''Türkiye ‘ yi kurtarmak '' değilmiydi..?

sonuç.....

TÜRKİYE'nin 80 öncesi, 5 bin evladı ölmüştür......

etkenlerden biri değilmidir.....

tahrik edici notlar yazmayı bırak lejyoner

dediğin gibi eşek(cahil) isek,

semer takmadan palan giymedik,

tor sıpa olup,semer takmadan palan giymeye çalışanlara konuş.......;)

zapata
08-24-2006, 03:46 PM
onun için mi amerikalılarla iş birliği yaptılar hesapta komünizmle mücadele birliğiymiş resmi bulursam yayınlayacağım merak etme o zaman ne diyeceksin bakalım

CaKaLBoT
08-24-2006, 03:53 PM
80 öncesi kuşak,

yani sol ve sağ,

sonuç.....

serin geliyorum yine anlaşamıyoruz lejyoner......

adanaya gelince haber verde,

balcalıda,

kampüsün içerisinde,

harika göl manzarası karşısında daha serin şekilde tartışırız....;)

zapata
08-24-2006, 04:16 PM
istediğin zaman zaten serin geliyorum ben biraz da siz serin gelseniz al sana da bi resim bi bak bakalım içlerinden birini tanıyabilecek misin?
http://www.turksolu.org/76/tevetoglu.jpg :)))

CaKaLBoT
08-24-2006, 04:35 PM
80 öncesi kuşak,

yani sol ve sağ,

sonuç.....

lakin,

ben ne sormuşum....gayet objektif.....

etkenlerden biri lejyoner.....etkenlerden biri

vardır bir etken,

sence fethi ulvioğlu,

bence bir başkası.......değilmi?

ben sorduğun herşeye cevap veriyorumda....

sen her soruma soruyla karşılık veriyorsun.......

CaKaLBoT
08-24-2006, 04:36 PM
Sevgİlİ ArkadaŞlar KİŞİ Hangİ GÖrÜŞten Olursa Olsun İnsandir

kullanmak istemezdin herhalde.;)

zapata
08-24-2006, 04:45 PM
yok hala o düşüncemin arkasındayım ben
soruna da gelince tamam türkiyeyi kurtarmaktı ama sen deniz gezmişle mahir çayanı karıştırıyorsun gibime geliyor ama nedensede ölen kişilerin nerdeyse 5te 4ü de solcuydu ......

CaKaLBoT
08-24-2006, 05:46 PM
karıştırmak.........

THKO,THKP-C, farkeden ne,

karışmayan tek gerçek

mezar taşlarıdır lejyoner.....

sağı ve solu ile,

belkide yanyana............

lakin,

bu kuyu derindir lejyoner,ip kısa gelir.......

ben yukarı çıkıyorum,

ip eklemek isteyen varsa buyursun......

walsman07
08-24-2006, 06:04 PM
onun için mi amerikalılarla iş birliği yaptılar hesapta komünizmle mücadele birliğiymiş resmi bulursam yayınlayacağım merak etme o zaman ne diyeceksin bakalım

arkadaşa katılıyorum ve resimleri bulmasında yardımcı olmaya çalışacağım.belki bu sayede bu üç kahramana vefa borcumuzu ödemiş oluruz.az da olsa...

chingy
08-24-2006, 07:59 PM
way be dar ağacından 3 armut düşmüş biri deniz biri gezmiş biride 3 ün birini yemiş biraz ağırmı oldu dicem ama gayet normal bence

walsman07
08-24-2006, 08:10 PM
evet biraz ağır oldu.susurlukta bir kamyon iki geyiğe çarpmış espirisi gibi olmuş :)

chingy
08-24-2006, 08:10 PM
size diyecek hiç bir sözüm yok hala 800 yıl önce kurulmuş ve bu gün külleri bile kalmayan birşeyi yaşatmaya çalışıyorsunuz biraz artık olgunlaşın okuyun araştırın kulaktan duyduğunuz şeylerede inanmayın her zaman.durumunuza gülmek isterim ama cahilliğede gülmek olmaz ki
(avatarımı değiştirebilirsiniz ben de yenisini koydum)

Sende bayağı profsun galiba naralar atıyon okuyun öğrenin diye...Allahtan bolca kitap okuyom ama bana yararlı olanları okuyom.niye armut tatlısının pardon(acı armutların) tarifini veren kitapları okuyayımki....Dostum ben ağaçtaki armutlarla zaman kaybedecek adam değilim...Deniz Gezmiş devrilmiş gebermişşş ben böle düşünüyom Vallahi...

zapata
08-24-2006, 08:41 PM
hiç olmazsa deniz gezmiş şerefiyle öldü sizinkiler gibi yemekleri yiyip yiyip bi köşe çırpınarak can vermedi yada amerikan bayrağpını elişne alıp öpmedi senin okuduğun kitaplarda bellidir nihal atsız falan takılıosundur sen biz hiç olmazsa 60 yıllık şeylerin peşinde koşuyoruz siz ise 800 yıl önceki şeylerin peşindesiniz dünya üzerinde bayrağınız bile yok :))))( bizde bari 3,4 tane var)

zapata
08-24-2006, 08:42 PM
istersen sen de bak bakalım üzeride bi link verdim resime bi göz at birisi mutlaka tanıdık gelmiştir madem o kadar çok kitap okudun

walsman07
08-24-2006, 09:21 PM
kankam güzel yorumlamışsın.kitaplar düşünceyi ifade eder dolayısı ile yazarın görüşüdür.oysa bişz davamıza kitap okuyarak başlamadık.birebir içinde doğduk ve yaşadık.görmezden gelmedik hiç bir zaman gecenin 3 ünde mahallelere bir genç kız için yüzlerce polisin geldiğini bilirim.neden bir duvara yazı yazmak sadece.o da yazının kim tarafından yazıldığı da bilinmediği halde.şu anda bazı şeyler değişiyormuş izlenimi olsa da etrafta,halen aynı gerici zihniyetin dışarda eli kolu serbest dolaştığını bilmeliyiz.ben inkilapçı diyorum siz devrimci diyebilirsiniz.ben namuslu diyorum siz armut diyebilirsiniz.ben aslan parçasıydı diyorum siz bok yoluna gitti diyebilirsiniz.ben hürriyet diyorum siz zulüm diyebilirsiniz.ben aşk diyorum siz darağacı anlıyabilirsiniz.bu sizin dünya görüşünüzden ve ufka bakış açınıza göre değişir.at gözlüğü takan kim olursa olsun ezbercilikten kurtulamaz...

chingy
08-24-2006, 09:22 PM
hiç olmazsa deniz gezmiş şerefiyle öldü sizinkiler gibi yemekleri yiyip yiyip bi köşe çırpınarak can vermedi yada amerikan bayrağpını elişne alıp öpmedi senin okuduğun kitaplarda bellidir nihal atsız falan takılıosundur sen biz hiç olmazsa 60 yıllık şeylerin peşinde koşuyoruz siz ise 800 yıl önceki şeylerin peşindesiniz dünya üzerinde bayrağınız bile yok :))))( bizde bari 3,4 tane var)

Emin ol senin düşündüğünden tamanı ile farkli biriyim sen beni ne yaptın öle yaww.Hem bizimkiler kim yawww.kim köşke kapanmış can vermiş.Nihal atsız,eşeksiz kim bu.hem 60-800 yıl muhabbeti ne yaa Hem ne bayrağı ne alaka...olm sen manyakmısın yaaa.:eek: :eek: Emin ol kardeş senin anlattığın insanın yanından bile geçmiyom...benim ne işim olur ya bu arada Nihal Atla gider çeşmeye bu kim yaawww.Ben sadece komünist düşünceye karşıyım şucu bucu değilim...

zapata
08-24-2006, 09:31 PM
Demekkİ Bİ Yerden Yaran Varki Hemen ÜstÜne Aliniyosun Ben Genel Olarak SÖylemİŞtİm Onu :))) Kusura Bakma Yarani DeŞtİk

walsman07
08-24-2006, 09:32 PM
Demekkİ Bİ Yerden Yaran Varki Hemen ÜstÜne Aliniyosun Ben Genel Olarak SÖylemİŞtİm Onu :))) Kusura Bakma Yarani DeŞtİk

yerinde bir cevap yorumsuz...

ulakben
08-24-2006, 09:43 PM
arkadaslar lutfen saygılı olalım..tanıdıgım ulkucu abiler bile yıgıdı oldur ama hakkını yeme dıyolar..eger onlar yasasaydı pkk olmazdı dıyolar..gerısını sız dusunun

chingy
08-24-2006, 09:44 PM
bende dedim ya bu banamı diyo ortaya attığını biliyodum.Benim o onlattığın Nihal atsız eşeksizlerle işim olmaz armutlarlada işim olmaz kardeş;) Bence konuyu uzatma uzattıkça sakız gibi uzuyo...Hemde bu kadın neyi savunuyo haberim yok.işim olmaz

walsman07
08-24-2006, 09:50 PM
arkadaşlar chingy doru söylüyor artık uzatmayalım lütfen.kendini bilmeden ortaya bir gaf yaptı.tabi toparlayayım derken iyice doladı yüzüne gözüne sakız gibi oldu.olsun.anlayışlı olmak lazım.

cahil insan davul gibidir sesi tok çıkar ancak içi boştur.kendiside diyor zaten.okey.kapatalım bu tatsız mevzuyu sonra birileri muz gibi soyuluyor :)

zapata
08-24-2006, 09:52 PM
bende dedim ya bu banamı diyo ortaya attığını biliyodum.Benim o onlattığın Nihal atsız eşeksizlerle işim olmaz armutlarlada işim olmaz kardeş;) Bence konuyu uzatma uzattıkça sakız gibi uzuyo...Hemde bu kadın neyi savunuyo haberim yok.işim olmaz
CHİNGY İŞİNE BAK YA SEN UZATIYORSUN KONUYU YA SEN HALA ŞEYH MEYH PEŞİNDESİN HALA ONLARIN PEŞİNDE TAKILAN ÖRÜMCEK KAFALILAR VAR MI ARABİSTANDA YAŞAMIYORUZ BURASI LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ YEME BİZİ İMZAMI Bİ OKU İSTERSEN :)))))

zapata
08-24-2006, 09:58 PM
arkadaslar lutfen saygılı olalım..tanıdıgım ulkucu abiler bile yıgıdı oldur ama hakkını yeme dıyolar..eger onlar yasasaydı pkk olmazdı dıyolar..gerısını sız dusunun
kanka kusura bakma benimde saygım vardır ama bazıları bu konuyu bi yerlere getirdi işte onlar farklı şeylerin peşindeler sana da saygılarımı sunuyorum

İLTERİSKAGAN
08-25-2006, 09:04 AM
chingy nickli moderatör,sizinle fikir billiği yapsa idi iyi olacaktı,fikir ayrılığı olup kominist dedi diye kötü çocuk ha.deniz gezmiş kominist değilmiydi?yaşasın karl ve lenin,yaşasın bilmem nelerin kardeşliği!!! naraları atan kimdi?bırakın bu sahte haykırışları.....yada sahte ATATÜRKÇÜLÜĞÜ...ATATÜRKÇÜ'yüm diyip kurduğu cumhuriyeti yıkmaya çalışan yobazlar gibi, sadece isim değişikliği ile aynı görevi üstlenen insanları savunmayın......

ya evet...birileri muz gibi soyulmuş....hem ATATÜRKÇÜ,hem kominist.....bunlar paça oldu ama,sarımsak kokusu gitmiyor birilerinin ağzından.delikanlı gibi cevap verin.
ATATÜRK mü.....deniz mi? her ikisi olmaz davanın olduğu zamanda davada olmayıp ahkam kesenler....;)

walsman07
08-25-2006, 11:30 AM
:) elbetteki atatürk bu tartışılmaz..ama ne demek isteğini de anlayamadım.kelimeleri kısaltmana gerek yok.burası tartışma bölümü eğer varsa bir düşünce ve görüşün bunu ortaya koy.ama hakaret ve rendice edici bir şekilde olmamak kaydıyla...bunu tartışırız..

mezarci79
08-25-2006, 11:56 AM
Bırakalım Arkadaşlar sağı solu
varsa yoksa devlet ve vatan boşa tartışmayalım bu yüzden nice insanlar öldü
neden cevap verin

bluekeys™
08-25-2006, 12:01 PM
konu dozunu aşmaya başladı herkezi birbirine saygıya davet ediyorum !!!

amfibik
08-25-2006, 06:29 PM
ya evet...birileri muz gibi soyulmuş....hem ATATÜRKÇÜ,hem kominist.....bunlar paça oldu ama,sarımsak kokusu gitmiyor birilerinin ağzından.delikanlı gibi cevap verin.
ATATÜRK mü.....deniz mi? her ikisi olmaz davanın olduğu zamanda davada olmayıp ahkam kesenler....;)

yaw kardeşim burda tartişilan bi konu yok kankam sadece ortaya bi konu açti ve deniz gezmişle ilgili bilgi verdi saçmaliği birakin paylaşima teşekkür edelim biraz olur mu ?

chingy
08-26-2006, 02:16 AM
arkadaşlar chingy doru söylüyor artık uzatmayalım lütfen.kendini bilmeden ortaya bir gaf yaptı.tabi toparlayayım derken iyice doladı yüzüne gözüne sakız gibi oldu.olsun.anlayışlı olmak lazım.

cahil insan davul gibidir sesi tok çıkar ancak içi boştur.kendiside diyor zaten.okey.kapatalım bu tatsız mevzuyu sonra birileri muz gibi soyuluyor :)

Cahil insan davul gibidir sesi çok çıkar ama içi boştur(tok değil).Aynı zamanda benim bişeyleri toparlamaya ihtiyacım yokki.Ben arkadaşın sözü bana söylediğini zannettim.O yüzden bana yakıştırma yaptıya nihal atsız okuyonmu felan kadının ismini yeni duymuyosam adam değilim.Konuya açıklık getireyim ben kimseyi düşüncesinden dolayı eleştirmedimki.Düşüncemi söledim sizde işte yok şöle dedi yok böle dedi falan fistan.Ben kimseyi kimseyle karşılaştırmadımki.Ya ortaya bi ikilik oluşturacak bişe sölemediğim halde ne bilm bana karşı siper aldınız.kardeşim benim Deniz Gezmiş ile işim olmaz.Zorlamı sevdireceğiniz adamı.Gözümde beş para etmiyo napim.Komünizm ile hiç işim olmazzzz....

chingy
08-26-2006, 02:22 AM
CHİNGY İŞİNE BAK YA SEN UZATIYORSUN KONUYU YA SEN HALA ŞEYH MEYH PEŞİNDESİN HALA ONLARIN PEŞİNDE TAKILAN ÖRÜMCEK KAFALILAR VAR MI ARABİSTANDA YAŞAMIYORUZ BURASI LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ YEME BİZİ İMZAMI Bİ OKU İSTERSEN :)))))

Benim hiçbişeyi uzattığım yok...Benim o bahsettiğin şeyhlerle hiç işim olmaz sen cinci hocalarla takılıyon herhalki daha haşır neşirsin.Bi kere bana şuculuğu buculuğu yakıştırmyın.Kfanızda bi şekil çiziyonuz bu adam böle olmalı diye.ondan sonra biri atsız,biri şeyh sallayın bakalım arkadaşlar.Ben sağ sol anlamam orta yolda giderim.Hiç bi tarafada eğilimim yok ...

chingy
08-26-2006, 02:23 AM
Aynı zamanda düşüncelere saygı sınırının çiğnendiğini düşünüyorum bluekeys haklı galiba...

zapata
08-26-2006, 01:10 PM
Aynı zamanda düşüncelere saygı sınırının çiğnendiğini düşünüyorum bluekeys haklı galiba...
çiğneyen sensin istersen yorumlarını bir kez daha gözden geçir

chingy
08-26-2006, 03:42 PM
çiğneyen sensin istersen yorumlarını bir kez daha gözden geçir

Ben sana şahsi bişe sölemedimki hakkında konuştuğum kişi başka bi kişi değilmi?Ama sen olayı şahsiliğe taşıyosunn.Ne bilm bişeler yakıştırmaya çalışıyosun...

ismail44
08-26-2006, 09:28 PM
ben kendimi türkiye cumhuriyetinin bagimsizligina armagan etmekten gurur duyuyorum demisti deniz gezmis

onu hala anlamyosunuz

suan türkiyenin halina bakilirsa denizi sevmemek mümkünmü

chingy
08-26-2006, 11:57 PM
ben kendimi türkiye cumhuriyetinin bagimsizligina armagan etmekten gurur duyuyorum demisti deniz gezmis

onu hala anlamyosunuz

suan türkiyenin halina bakilirsa denizi sevmemek mümkünmü

Bence Türkiyenin bağımsızlığına değil kendi düşüncelerinin bağımsızlığına adamıştı...En azından böle düşünüyorumm

scarface
08-27-2006, 11:57 AM
chingy nickli sn. yönetici; Nihal Atsız için sarfettiğiniz "eşşeksiz" sözünü; Deniz Gezmiş için sarfettiğiniz "gebermiş" sözünü esefle kınıyor, sizi daha saygılı olmaya davet ediyorum...!

Okudum okudum diyorsunuz > ancak şu ana kadar okumuş birisi izlenimini veremediniz...!

Son diyeceğim: Bu sütunları seviyesizleştirmeyiniz. Kimi sevip sevmediğiniz önemli değil; ortaya akla dayalı, mantıklı, tutarlı ve seviyeli olarak görüşünüzü belirtmeniz bizlerin de bakış açısını derinleştirecektir...:smile: Ancak böyle devam ederek hiçbir bir katkı sağlamayacağınızı bilmelisiniz...!:confused:

chingy
08-27-2006, 01:55 PM
chingy nickli sn. yönetici; Nihal Atsız için sarfettiğiniz "eşşeksiz" sözünü; Deniz Gezmiş için sarfettiğiniz "gebermiş" sözünü esefle kınıyor, sizi daha saygılı olmaya davet ediyorum...!

Okudum okudum diyorsunuz > ancak şu ana kadar okumuş birisi izlenimini veremediniz...!

Son diyeceğim: Bu sütunları seviyesizleştirmeyiniz. Kimi sevip sevmediğiniz önemli değil; ortaya akla dayalı, mantıklı, tutarlı ve seviyeli olarak görüşünüzü belirtmeniz bizlerin de bakış açısını derinleştirecektir...:smile: Ancak böyle devam ederek hiçbir bir katkı sağlamayacağınızı bilmelisiniz...!:confused:

Kardeş ben yapılan yakıştırmalara karşı çok sinirlendim ondan seviye düşmüş olabilir kusra bakmayın.Hem insanın asabi olması kitap okumasına engel değildir.Ayriyeten karşımdaki kişinin bakış açısını genişletmek benim işim değil kendisinin işidir.Katkı olayına gelince ben karşımdaki kişilere bu konu hakkında katkı sağlayacağımı düşünmüyorum.Çünkü onlar düşüncelerine 4 elle sarılmış görünüyor...Yapabileceğimiz şey düşüncelerimizi ortaya sürmektir.Haklılık payımız ise ahirette belli olacaktır...

bluekeys™
08-27-2006, 07:05 PM
Konu Gereksİz Bİr TartiŞma İÇerİsİne GİrmİŞ Bulunmaktadir GeÇİcİ SÜre Konuyu Kİlİtlİyorum