PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Velİcan Oduncu

CaKaLBoT
07-09-2006, 08:03 AM
VELİCAN ODUNCU'yu yad etmek...
Yeryüzüne şan salmış Türk soyunun öz vatanı Doğu Türkistan'dan Türkiye'ye göç etmek zorunda kalan yiğit bir ailenin oğlu; Sartaphanoğlu, Kazak Türk'ü Velican Oduncu.. Çin'e meydan okuyan, yaşadığı bölgeyi ve bütün Altaylar'ı Çin'den temizleyen büyük kahraman Osman Batur'un torunu Velican Oduncu...
TÜRK'ün kanıyla TÜRK'e mal olmuş Anadolu topraklarının üzerinde ki son TÜRK devletinin, aziz TÜRKİYEMİZİN, tıpkı öz yurdumuzda kalan can parçalarımızın ezildiği gibi kızıl çizmeler altında ezilmek üzere olduğu zamanlar... Kızıl köpeklerin yarattığı terör yüzünden yağın , benzinin ... kuyruklarda karnelerle dağıtıldığı, suni yoklukların yaratıldığı zamanlar...

Soysuz, vatansız, bayraksız, dinsiz yığınlar haline gelen, TÜRK'ün bayrağı altında yaşayıp onun idaresini yıkıp, ana yurdu Çin'e, Rus'a peşkeş çekmeye çabalayan kansız hainlerin hınca hınç terör estirdiği günler...

Damarlarında TÜRK kanı akanların bu kızıl köpeklere karşı gövdelerini siper ettiği, birer, onar can verdikleri acı, acı, acı günler...

TÜRK'ün yurdu kızıllaşmasın diye canını verenler... TÜRK'ün yurdu Çin'in, Rus'un olmasın diye canını verenler, TÜRK'ün yurdunda Türkler yaşasın diye canını verenler...

Canların canı Velican Oduncu...

1964 yılında dünyaya gelen Velican Oduncu, kızıl köpeklerle mücadeleye çok küçük yaşlarda girişti. Eline silahı çok küçük yaşlarda aldı... Komünist köpeklerle yaptığı mücadele destan oldu, bize ulaştı... Akıllardan, gönüllerden o hiç çıkmadı... Evimizin baş köşesinde, gönlümüzün en derin yerlerinde saklandı...

Ruhunu Komünist köpeklere satmış polisler tarafından evinden alındı. Ata yurtta, Çin'in yaptığı işkenceleri burada, TÜRK vatanında, TÜRK'ün sözde polisleri ona yaptı!... Akıl almaz işkencelerden geçirdiler Velican'ı...

Suçu; TÜRK'ün vatanını sevmek! TÜRK'ün vatanını Kızıl köpeklere teslim etmemek!

24 yıllık kısacık hayatını vatanı için feda etti o... İki satılmış İT, uykusunda saldırdılar ona... Aziz bedenini şişlediler, şişlediler...

14 yaşında bir çocukken girdiği cezaevinden 24'ünde şehit olarak çıktı...

Mekanın Tanrı dağı olsun... Tanrı günahlarını af etsin diyemeyiz... 14'ünde hayattan koparılıp cezaevine koyulan, 24'ünde şehit edilen bir kulun ........

VELİCAN ...VELİCANN..KEŞKE CANIM ÇIKSAYDI DA ÖLMESEYDİ VELİ CAN..

alıntı.....BOZO_ATSİZ

ALLAH (cc), üclere beşlere, gercek erlere ve şehitlere rahmet eylesin.

belkart
07-10-2006, 03:32 PM
ACİZLER için zor,KORKAKLAR için muhteşem olan şeyler,

ucunda ölüm olsa da

KAHRAMANLAR için idealdir.

idealleri için şehit olan

VELİCAN ODUNCU'ya

ALLAH (cc) rahmet eylesin.

bluekeys™
07-10-2006, 05:06 PM
güzel paylaşım saol

İLTERİSKAGAN
07-11-2006, 03:10 PM
Canların canı Velican Oduncu...

rahmetle anıyoruz.

ruhu şad olsun

ALLAH(cc) rahmet eylesin.

ege10
07-11-2006, 03:16 PM
Paylasimin icin tesekkürler Allah rahmet eylesin.

nizam
07-11-2006, 06:16 PM
veli caaaaaaaaaan veli can..unutmasın seni iki cihan. ruhun şaad olsun

Resttt
07-22-2006, 09:21 AM
Arkadaslar bu nası bişr anlayıstır..Ne zman insanı insan olarak gormeyi ogreneceğiz..Komunistlere Kızıl Kopek deme hakkını kim verior sizlere..Onlar size ırkcı kopek dese ne diceksiniz..Bi insanın olumunu aglarken baska insanların olumunu kabullenmek cehalet ve canilikten baska hiç bişi değil..Yapmayın bole daha cok canlar ynaıor yapmayın..Artık insan olalım..

CaKaLBoT
07-22-2006, 11:12 AM
Arkadaslar bu nası bişr anlayıstır..Ne zman insanı insan olarak gormeyi ogreneceğiz..Komunistlere Kızıl Kopek deme hakkını kim verior sizlere..Onlar size ırkcı kopek dese ne diceksiniz..Bi insanın olumunu aglarken baska insanların olumunu kabullenmek cehalet ve canilikten baska hiç bişi değil..Yapmayın bole daha cok canlar ynaıor yapmayın..Artık insan olalım..

kominizm'i savunacak kadar,

insancık olamadık.

rahatsız isen ülkemiz cumhuriyetinden,

güle güle be mübarek.

yemiş bahçesinde geziyorsun,

dalgın görünüyorsak nezaketimizdendir.

yiyebildiklerini ye,

lakin...........

zincifre
07-22-2006, 11:58 AM
http://www.ulkum.com/arsiv/sey/r/seh/velican/velican_oduncu19.jpg

CaKaLBoT
07-22-2006, 12:05 PM

KADİRLİ.......

yiğitlerin harman olduğu yöremiz....

teşekkürler.

zincifre
07-22-2006, 12:11 PM
KADİRLİ.......

yiğitlerin harman olduğu yöremiz....

teşekkürler.

eyvallah...

Resttt
07-23-2006, 11:22 PM
kominizm'i savunacak kadar,

insancık olamadık.

rahatsız isen ülkemiz cumhuriyetinden,

güle güle be mübarek.

yemiş bahçesinde geziyorsun,

dalgın görünüyorsak nezaketimizdendir.

yiyebildiklerini ye,

lakin...........

Bak ne dediğimi dinlememişsin bile..Yemiş bahcesinde gezmiorum burası benim de ulkem..Cumhuriyetimden rahatsız diilim..Ama cumhuriyetim içindeki baska fikirlere saygı gostermeyen onları kopek diye nitelendiren zihniyete karsıyım arkadasım..Bu vatan kimsenin tapulu malı deil..Komunizm savnur savunmaz insanlara insan olarak bakmayı deneyin..Cok zor değil basarabilirsiniz..Unutmadan lakinin sonunu doldurmamayı tercih ettim..Umarım zannettiğim gibidir..

CaKaLBoT
07-24-2006, 09:36 AM
Bak ne dediğimi anlamamışsın bile.

bu bahçede VELİCAN'ı yad ettik,

rahmet diledik.

sen satır aralarında hakaret ettin ama,

biz yine nezaket gösterdik.

Cumhuriyetimiz resst, Cumhuriyetimiz.

dağın tepesine farklı yollardan çıkıyoruz,

ancak,

tepede manzara aynı.

bir soru,

çin de,

35 milyon doğu türkistanlı insanı katleden,

diri diri toprağa gömen komünizm savunucuları

sence ne?

kızıl ...........

bunu doldur öyle ise.

ayrıntılara takılmayıp okuduysan,

VELİCAN' ın ailesi insanların zulumünden

kaçmıştır.

sevgiler...........

Resttt
07-26-2006, 11:15 AM
Bak arkadasım ben asla hakareti sevmem..Etmem de..Benim anlatmak istedigim su bnm için oradaki 35 milyon Turku katleden komunistler ne kadar katilse,Bahcelievler Katliamında 7 genci olduren fasıstler de o kadar katildir,kopektir..Benim itirazım insan ın her hangi bir sekilde oldurulmesine..İnsanları ayırmıorum..İnsanın oldurulmesine karsıyım..OO insan ister sag goruslu olsun ister sol goruslu olsun..Bir insanın olmesine sebebiyet veren kopektir..Seinin bunu sadee solculara baglaman kızdırdı beni..tutup da binlerce Turk değil de binlerce komunist olseydi bu yazı belki de hiç yazılmıycaktı..Ondan komunist dusmanlıgına cevirmeye karsıyım..Buardaki bir insalık mevzusudur..Bunu basit siyasi mucadeleye indirgemek basitlik olur bence..VElican bir ornek dogru zulme ugramıs ve kacmıs..Ama biz bu saldırgan zihniyetlerle harket edip insalıgı hiçe saydıgımız surece velican gibi binlercesi daha olucek..
İnsanlıgı ogrenmeliyiz dostum..Cunku iş oldurmeye gelince fasisti de olduruor komunisti de..
Dolduruorum dedğini..
Tarihteki butun katliamları lanetliorum..
olduren herkes kopektir..
Kızıllar değil olduren herkes..Bak kolaymıs de mi mantıklı bi sekilde doldurmak:)

CaKaLBoT
07-30-2006, 10:00 AM
herkese hümanistmisin resst?

sadece konuya hasıl olan kişiler söz konusu oluncamı,

insanlık duyguların kabarıyor.

yoksa,

bahsettiğin insanlarada uğrayıp

komünist olacağınıza,faşist olacağınıza,ayrılıkçı olacağınıza,

hümanist olmayı seçse idiniz.

diyebiliyormusun?

yoksa hümanistlik etkisini bizemi gösteriyor.

mantık.....

bizim sesimizi göardı edip,

başka seslere yoğunlaşmanın neresi mantık.

bir dene bir pkaka sitesine gir bu görüşlerini dile getir.

onlarda marksist leninist ya!!!!!!!!

T.C köpeklerini öldürdük diyen bu sitelerde,köpek sizsiniz diye söze girip,

aldığın tepki hakkında sonucu bildir.

tüm samimiyetimle söylüyorum.

Resttt
07-30-2006, 05:37 PM
Zaten insanoglu insan olmayı anlayabilseydi humanizme gerek kalmazdı..Humanizm insanın insan karsısındaki caresaizliğidir arkadasım..Benim humanizmim herkese..Ne diorum insanlar zarar goruorsa bnm için siyasi gorusu hiç farketmez benim için kopektir bunu yapan..Ne diorum onlara zulum yapan komunistler kopektir..pkk nın yaptıklarıyla ovunen her insanda kopektir..Ben diebiliorum herkese diorum..Once insan ve onun hakları diorum...Tekrar soyluorum..Gercekten daha fazla insanın olmemesi için elimizden geleni yapmalıyız..SAgcı solcu hristiyan turk musluman değil..İnsanlar olmesin bnm tek derdim bu..Bugun duyuyorum Lubnan İsrail kopekleri 37 cocugu oldurmus..O 37 cocuk ne kotuluk yapmıs olabilir..Humanizm değil insanlık gudusu dielim bence buna..İnsan olalım..

CaKaLBoT
07-31-2006, 09:02 AM
düşüncelerin,

hayata geçiremeyeceğin güzel sözlerden ibaret değildir inşallah.

legal de insan hakları savunucusu olan devletlerin bile,

yaptıkları ortada iken,

şahısların arpa boyu tabiri ile yol almasının

kazanç sayıldığı zalim dünyada,

ve

yaşın itibari ile daha görmediğin,

göreceğin şeyler karşısında,(kendimden biliyorum)

fikirlerinde sapmama garantisi olmadığını

bilmeni isterim.

Tecrübe tarak gibidir; hayat insana verir ama kel olduğu zaman.

ALLAH (cc) gönlüne göre versin restt.

memnun oldum........

L331
07-31-2006, 09:57 AM
hı rest şöyle ol koçum lafı yiyince nsl hizzaya geldin.Biz burda kominizimle mücadele etmiş bir insanı anıyoruz sen gelmişşin bize kominizmi savunmakla kalmıyorsun hatta faşit diyorsun özürdilerim, ben arkadaş kadar kibar olamayacapım yürüüüüüüüü

Resttt
08-02-2006, 09:14 AM
hı rest şöyle ol koçum lafı yiyince nsl hizzaya geldin.Biz burda kominizimle mücadele etmiş bir insanı anıyoruz sen gelmişşin bize kominizmi savunmakla kalmıyorsun hatta faşit diyorsun özürdilerim, ben arkadaş kadar kibar olamayacapım yürüüüüüüüü
E be arkadasım ben bosuna konusmusum..Bi laf ettin butun kapasiteni gosterdin buraya..İlkokul cocukları seviyesindeki bir agız dalası istersen sana kolay gelsin..Humanizmi anlatmaya calsıtım Gangaster'e..GErcek su ki ben bir insan hakları savunucusuyum..Benim için insan her seyden ama herseyden once gelir..İnsanlıgı kurtaracak olan budur..Buyuk devletlere gelince onların insan haklarına verdikleri deger gostermelik bir deger..Ben sadece kendi fikirlerimi savunuorum..
Arkadasım bu fikirleri algılayabilmek için once bunların ne demek oldugunu bilmek gerekior..Marksizmle Leninizmin Komunizmin ve Sosyalizmin birbirinden farklarını bilmediin apacık ortada..Ama uslubun gayet komikti cok eglendim..Ayrıca bnm savunduum insanların komunist fasist marksist diye yargılanmamasıdır..Ben komunizmin uygulanamaz oldduunu burada daha once yazdım..Keske okuma alıskanlıgın olsaydı..Ayrıca onemli bir ayrıntı "fasit" değil "fasist"...
Bu tarzdaki konusmlarına ragmen ben yine de saygımı koruyacagım sana karsı..Ama bence sozcuklerini daha dikkatli secersen benden bir daha bu sekilde laf yemezsin..SAygılar sana...
Gangaster arkadasım..Aslında utopya gibi gorunduunun farkındayım..Ama kurtulusumuz kendi kabuklarımıza cekilmekten cok otede..Eger senin humanizm bnm de insanlık gudusu dediim sey hayata gecmiş olsaydı..Velican Oduncu olmeyecekti..Bugun Lubnan'da Irak'ta Afrika'da olen bir cok cocuk olmeyecekti..Bunların nedeni biz insanların insan olmayı bırakıp,ekonomik militarist ayrımcı digerlerini oteki olarak goren fikirlere prim vermemizdir..Velican Oduncu kızıl kopeklerle deil insanlıgın zaaflarıyla ve zayıf dogasıyla carpısmıstır..Kendisi de zayıftır.. Fikirlerimin cok utopik gorundugunun farkındayım..Ama benim fikirlerim ne kadar utopikse de en azından "Dunya Turk Olsun" gibi bir slogandan daha insancıl..Hayata gecirmek için elimden geleni yaparım ama hayat ne kadar yardım eder onu zman gosterir..Ben utopyalarla yasıorsam sizler de aynı konumdasınız..Neye insanıorsunuz savasların sonunda bir gun barıs saglanacagını mı??Asıl sorun Velican Oduncu'nun olmesi mi yoksa komunistlerle savasırken olmesi mi???Bence asıl sorun burada..
Ben de memnun oldum..
Ustteki arkadasa not:SAna da tekrar tekrar saygılar:biggrin:

L331
08-02-2006, 04:24 PM
korkma n zaman canın sıkılırsa ben seni eğlendiririm. Asıl senin algılıyabilme kabiliyetin olsayı n demek istediğimi anlıyabilirdin.marksizim,sosyalizim.leninizm,komin izim hepsi birbirilerinin paravanları koministlerin çoğu felsefelerinin mallığından ve halkın tepkisinden çekindikleri için kendilerini en başında sosyalist olarak tanıtırlar.Marksitlerin çoğuda allahız gibi görünmemek için kominist olarak tanıtırlar aslında bütün bu boktan felseflerin çıkış noktası aynıdır. benc sen bu felsefeleri azıcık araştır.
senin insanlık derslerinede ihtiyacımız yok.

L331
08-02-2006, 04:30 PM
istersen önceki mesajlarımdaki yazım yanlışlarımada bak onlarada gülersin hem sana eylence olur.........

CaKaLBoT
08-03-2006, 03:37 PM
teşekkürler...

Resttt
08-04-2006, 12:39 AM
Pardon arkadasım ama Sosyalizmin bir kuram olduunu ve işcilerin egemenliğine dayanan bir toplum ile komunizme gidenyolun baslangıcı olduunu herhangi bir ansiklopediden de rahatlıkla ogrenebilirsin..Bu felsefeleri arastırmak 2 senedir yaptıım bii ancak yine de tabii ki yeterli gormuorum kendimi..Orneğin bir cumle"Marksistlerin cogu allahsız gorunmemek için komunist olarak tanıtırlar kendilerini" ..Sence de bu onyargı dolu deil mi??Marksizm;uretim araclarının tarihsel sureci ile işleyen bir ekonomik kuramdır aslında..Allahsızlıkla nereden alaka kurabiliriz eğer Tanrının ekonomik bir işlemci oldugunu dusunmezsek:)Dediim bunlardı aslında..ustteki yazım yanlısı duzeltme bnm hatam yapmmama gereken bir seydi..Bir an kızdıım için uslubuna oyle soyledim..Ama saygısızlık etmek istemezdim...Sadece konusurken seviyeyi dusurcek seylerden uzak durmadıın için kızdım..Kusura bakma..

gulum0101
12-15-2006, 09:47 PM

Tanrı TÜRKÜ KORUSUN.şehitler ölmez vatan bölünmez.

benbenben
12-23-2006, 01:11 PM
Süper bir paylasım kardeşim çok tşk ederim ;)

baron33
12-23-2006, 03:40 PM
nur içinde yatsın

CaKaLBoT
12-24-2006, 10:48 AM
Süper bir paylasım kardeşim çok tşk ederim ;)

Ben teşekkür ederim...

Açık hesap vardır.Neptün kafalı ırzı kırıklardan sorulacak...:mad: