Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : uygulamalı şeriat kanunları

servikal
07-24-2006, 08:05 PM
ben bunların bizim ülkede olmasını isterim bakın suç denilen şey kalıyomu
(yanlış anlaşılmasın koyu bir atatürkçüyüm ama başka çözüm yok denecek duruma geldik)

http://www.flurl.com/uploaded/torture_2104.html

keka
07-25-2006, 01:30 AM
haklısın arkadaş şeriat kanunu demek ALLAH ' kuranı kerim kanunu demektir

cemil can
07-27-2006, 12:53 PM
artan suçlara büyük bi caydırıcılık olurdu ama bi insanda bi insana bunu nasıl yapabilir bunada aklım basmıyo paylaşımın için teşekkürler

RoStWell
07-27-2006, 01:06 PM
şeriat kanunları bencede her zaman işe yarra ve suc oranının azlmasında önemli rol oynar hırsızlık yapan hapse girip çıkıyor ama eli veya parmagı kesilse bunu birdaha yapamaz ben seriat kanunlarını sonuna kadar destekliyorum

bluekeys™
07-27-2006, 01:57 PM
izlerken tüylerim diken diken oldu...şeriat olsa burda suç oranı kesin düşerdi ama başta bizi yönetecek insan kalmazdı çünkü hırsızın kolu kesilirse ülkeyi satanların kafası kesilmesi lazım!!!

servikal
07-27-2006, 02:51 PM
izlerken tüylerim diken diken oldu...şeriat olsa burda suç oranı kesin düşerdi ama başta bizi yönetecek insan kalmazdı çünkü hırsızın kolu kesilirse ülkeyi satanların kafası kesilmesi lazım!!!

daha güzel ya o zaman gerçekten yalnızca bu vatana millete hizmet edecek halkın refahını ön planda tutacak huzuru ve gerçek güveni sağlayacak adil bir sosyal yapıya kavuşturacak gerçekten bu ülkeyive insanlarını koruyacak kadar dürüst insanlar bu ülkeyi yönetmeye talip olurdu bende seve seve gider gözüm kapalı oy atardım iti kopuğu sokağa salıp sizin benim anamıza bacımıza kardeşimize saldıranları ödüllendiren bir yapıda ortadan kalkardı en basit örneği hatırlarsınız öğretmenin gözü önünde kızının göğüs uçlarını kesip hemde tecavüz eden pislikleri sırıta sırıta serbest bırakmadılarmı ve yüzlercesini

Karizmatix
07-27-2006, 02:53 PM
ya şeriat kanunları olsa cidden hoş olurdu

Zafir_Host
07-30-2006, 02:48 AM
abi bi gidin ya bune böle ya