PDA

Tam Sürümü Görüntüle : SEN iyiki warsın,bunlarda istemeden yaptıkların..

sisligölge
07-26-2006, 11:59 AM
SEN iyiki warsın,bunlarda istemeden yaptıkların..

Sabahları uyandığım an aklıma ilk gelen şey SENsin.Seninle ve geleceğimizle ilgili planları atıp tutuyorum aklımda.Bana o anlar huzur veriyor ve bu sayede mutlu başlıyorum güne,huzurlu kalkıyorum yatağımdan..
İşe gidiyorum,yaptığım her ağır işi kolaylaştırmak için SENi düşünüyorum ki bu sayede işi nasıl yaptığımı bile bilmiyorum..
Eve geliyorum,sofraya oturduğumda lokmalar boğazımdan geçmiyor sanki ve o an eksikliğini hissediyorum..
Televizyon izlemeye koyuluyorum,sürekli izlediğim dizi başlıyor.Dizide iki gencin aşkı var.İzlediğimde o saf,deli gibi seven kız sensin;o gülünce gözlerinin içi gülen,sevdiğine dokunmaya bile kıyamayan genci de kendi yerime koyuyorum.Gerçektende'sanki bizden alınmış birşeyler var'diyorum içimden.Gülümsüyorum..
Gece oluyor,yatağıma uzanıyorum.Gözlerimi kapatsamda bir türlü uyuyamıyorum.Gözlerim kapalı uyuyor gibi görünsemde aklımdaki SEN uyutmuyor beni.Kıvranıyorum bir müddet.Yine gelecek getirttiriyor seni aklıma,düşünüyor,hayallere dalıyorum.O an istesemde istemesemde kendimi sonuna kadar senin yanında olacağım kanaatine vardırıyorum.SONRA 'İYİKİ VARSIN' DİYORUM,BU DÜNYAYI SEN OLDUĞUN İÇİN SEVİYORUM.ŞÜPHESİZ SENDEN VAZGEÇEMİYORUM VE SON SÖZÜ SÖYLÜYORUM;''BEN SANA AŞIĞIM,SENİ SEVİYORUM!..

zapata
07-26-2006, 08:30 PM
saolsın kanka ellerine sağlık

CoolTurk
07-26-2006, 09:39 PM
Teşekkürler...

aLeMDaR
07-26-2006, 10:11 PM
Teşekkürler...