Tam Sürümü Görüntüle : Tarihimizi Bilmek
İLTERİSKAGAN
07-27-2006, 10:10 AM
Türkiye öyle bir yere doğru giditor ki hayretler içinde kalıyoruz. İnsanlarda bir uyuşukluk, bir bilinçsizlik oluşmuk. Sanki bilinmeyen güçler veya eller ülkemizi güzel Türkiyemizi yanlışlıklara doğru götürüyor. Özellikle tarihimiz malesef yanlış biliniyor. Dost diye tabir edilen ülkelerin ( ABD, UK, ALMANYA, FRANSA, İTALYA, RUSYA, ÇİN, İRAN, SUUDİ ARABİSTAN ve bunların yaltakçı yandaşları ) niyetlerini iyi bilmek gerekiyor. ABD ve Avrupa ülkeleri değilmiydi Türkiye'yi ( Osmanlıyı ) paylaşama kararı alanlar. Ve şu an ortadoğu diye bahsedilen bölgeyi kan gölüne çevirip blge halkına zulüm edenler. Ortadoğu denilen bölge medeniyetin başlangıcı bir bölgedir. Avrupada insanlar inlerde yaşarken ortadoğuda şehirleşmeler ve ülke yönetimleri vardı. Osmanlı bu bölgeyi 400 yıl yönetmiştir. kan akıtmamıştır. kültürleri ve diliyle oynamayıp tam bir özgürlük ve hukuk kullanmıştır. Ne zaman Osmanlı Bu bölgeden tasfiye edildi kan ve gözyaşı akmıştır. Hemde hala da akmaya devam etmektedir. Böl parçala yönet politikası ile yönetmeye çalışıyorlar. Arada birde çıban başı üretiyorlar.
Arkadaşlar her Türk tarihini iyi bilmelidir. Geçmişini bilmeyen, geleceğini bulamaz. Hoşçakalın.
bluekeys™
07-28-2006, 04:58 PM
GEÇMİŞİNİ UNUTAN LİDER DİYE İTLERİN PEŞİNE TAKILIRRRR
CaKaLBoT
07-30-2006, 10:52 AM
konuya tam hakim olamadım.
biraz dağılmış.
ana fikir ise konu başlığı,
biliriz şükür.
şükür ki bilinecek tarih var.
ya tarihi olmayanlar......
İLTERİSKAGAN
07-31-2006, 08:59 AM
konuya tam hakim olamadım.
biraz dağılmış.
ana fikir ise konu başlığı,
biliriz şükür.
şükür ki bilinecek tarih var.
ya tarihi olmayanlar......
Sözüm tarihini bilmeden öylesine yaşayanlaraydı.
İlgin için teşekkür ediyorum.
Tarihsiz olanlar konu dışı.
Zaten onlar da gereksiz bir kimlik aryışındalar.
ortaasya
07-31-2006, 09:29 AM
ilterişkaan'a hakvermemiz gerekir diye düşünüyorum "GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN TOPLUMLAR YOK OLMAYA MAHKUMDUR"özdeyişiyle yola çıkarsak ülke geleceğini ve içinde bulunduğu ortamı çözmek mümkündür.şöyle bir sözde dost komşularımıza bakalım.RUSYA 1917bolşevik ihtilalinden sonra osmanlıda sonun başlangıcı olduğu dönem kuzeyden kominist rejim rüzgarıyla ülkeye saldırmadımı? İRAN'a bakalım bir dönem yeşil kominizm diye adlandırılan radikal islam rüzgarları estirip ülkeyi yozluğa sürüklemeye çalışmadımı? Özellikle TRABLUS(LİBYA)İNGİLTEREYle bir olup OSMANLIYI SATMADIMI SURİYE deseniz ayrıbir başbelası ha birde dünyanı JANDARMASI olarak tanınan ABD nin arka bahçesi durumunda olan İSRAİL heryeri dalıyorböylesi komşulara ship birülkede yaşıyorsak DİKKATLİ VE UYANIK olmamız lazım ayrıca maalesef onların uşaklığını yapan içimizdeki hain satılmışlarla uğraşmak HER TÜRK FERDİNİN KUTSAL VE VAZGEÇİLMEZ GÖREVİDİR ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN!!!!!!!!!!!
CaKaLBoT
08-03-2006, 03:39 PM
SAOL...paylaşım için saol...
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.