Tam Sürümü Görüntüle : Kürdüz-Türküz diyenlere yorum sayfası
İLTERİSKAGAN
07-28-2006, 04:40 PM
ayrılıkçılık yapmaya gerek yok. Yok Kürtmüş Yok Lazmış, yok Çerkezmiş olmaz kardeşim herkes Türkiyelidir. Türktür. bende Türküm dersem Türk kökenli olmayanlaraın syısı kaç kişi kalacak acaba merak ediyorum. size söyleyim. Türkiye nüfusu 75.000.000 dur. Türk Kökenlilerin sayısı 65.000.000 dur.
onun için kimse yok ben kürdüm ben bilmem neyim demesin. Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır. bu böyle biline. kabul etmeyenler parazit yapmasınlar daha iyi yaşayabilecekleri bir yere gitsinler.
bluekeys™
07-28-2006, 04:48 PM
Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır.sana katılıyorum konu başlığı değiştirildi yorum sayfası olarak sabitlendi
servikal
07-28-2006, 05:21 PM
ayrılıkçılık yapmaya gerek yok. Yok Kürtmüş Yok Lazmış, yok Çerkezmiş olmaz kardeşim herkes Türkiyelidir. Türktür. bende Türküm dersem Türk kökenli olmayanlaraın syısı kaç kişi kalacak acaba merak ediyorum. size söyleyim. Türkiye nüfusu 75.000.000 dur. Türk Kökenlilerin sayısı 65.000.000 dur.
onun için kimse yok ben kürdüm ben bilmem neyim demesin. Türkiye Türklerindir. Ve ilelebet Türk kalacaktır. bu böyle biline. kabul etmeyenler parazit yapmasınlar daha iyi yaşayabilecekleri bir yere gitsinler.
aynen katılıyorum eline sağlık
ulakben
07-28-2006, 09:53 PM
ya hocam bırak ya kim dinliyoki..dinlemeleri için ya kardes ya da ogul kaybetmek gerek bu ulkede
cambo
07-29-2006, 01:13 AM
kendinle barışık olman ne kadar hoş :mad: :mad: arkadaşımın yanlış söylediği bi şey yok türkiye türklerindir diyo yalan mı. burası türkiye birleşik devletleri değil burası türkiye cumhuriyeti yani türklerin devleti ayrımcılık filan yok bu topraklar üzerinde yaşayıp ülkemize sahip çıkmak ayrımcılık değildir
chingy
07-29-2006, 01:40 AM
kendinle barışık olman ne kadar hoş :mad: :mad: arkadaşımın yanlış söylediği bi şey yok türkiye türklerindir diyo yalan mı. burası türkiye birleşik devletleri değil burası türkiye cumhuriyeti yani türklerin devleti ayrımcılık filan yok bu topraklar üzerinde yaşayıp ülkemize sahip çıkmak ayrımcılık değildir
Kardeşler siz burda birbirinizi yerken türkiyeyi yiyip bitiriyolar.Bence tartışmanın bi anlamı yok herkesin düşüncesi kendine...Eyvallah
İLTERİSKAGAN
07-29-2006, 10:39 AM
BU NASIL Bİ MANTIK HANGİ AKLA HİZMET EDİYORSUN SEN VERDİĞİN BİLGİLER TAMAMEN TUTARSIZ HİÇ BİR DOĞRU YANI YOK SAÇMALAMIŞSIN TAMAMEN BÖYLE DİYEREK TAMAMEN AYRIMCILIK YAPIYORSUN BU MESAJIMDAN SONRADA YORUM YAPMA ÇÜNKÜ CEVAP VERMEYECEĞİM KUSURA BAKMA AMA SENİN GİBİLERİ TANIDIKÇA HAYVANLARI DAHA ÇOK SEVİYORUM....
Senin gibilere bencede gerek yok. Türk Olmadığın her halinden belli. Tutarsızlık olduğunu nereden çıkartıyırsun. Bilgiler doğru ve kanıtlı ama sen neye göre saçmaladığımı iddia ediyorsun. ayrıca hayvanlaşmana gerek yok. tabiki hayvanlar hayvanlarla konuşur. hayvanlarla konuşmak istiyorsan senin sorunun.
anlamaz
07-29-2006, 10:51 AM
'''arabın aceme acemın araba üstunlugu yoktur'''
hadıs-i şerif.
rejeb
07-29-2006, 10:51 AM
lkemi çok seviyorum kürd asıllı oldugum için gocunmuyorum pkk nın neyse azımızın tadı bozulmasın sabah sabah
ortaasya
07-29-2006, 11:09 AM
düşücelerinin tamamına katılıyorum ancak türkiyeli kavramı bazı dingiller tarafından yanlış yorumlanıyor bu toprağın ekmeyini yeyip buvatanın okullarında okuyup bu bayrağın altında yaşayan herkes türklüğün büyüklüğünü hazmetmek zorundadır aksihalde bu vatan toprağını derhal terketmelidirler adresmi;kuzey ırak tabi hali ırak varsa bu düşünceler doğrultusunda hayvansever şahsın gideceği tekyer ırak taki hayvanat bahçesinde İT kafesidir tanrı TÜRK'ü böylesi İTLER den korusun
ortaasya
07-29-2006, 11:15 AM
düşücelerinin tamamına katılıyorum ancak türkiyeli kavramı bazı dingiller tarafından yanlış yorumlanıyor bu toprağın ekmeyini yeyip buvatanın okullarında okuyup bu bayrağın altında yaşayan herkes türklüğün büyüklüğünü hazmetmek zorundadır aksihalde bu vatan toprağını derhal terketmelidirler adresmi;kuzey ırak tabi hali ırak varsa bu düşünceler doğrultusunda hayvansever şahsın gideceği tekyer ırak taki hayvanat bahçesinde İT kafesidir tanrı TÜRK'ü böylesi İTLER den korusun
bluekeys™
09-22-2006, 03:24 PM
konu aktiftir yanlız yorumlarda lütfen daha mantıklı olalım...
scarface
09-22-2006, 04:28 PM
Bu ülkede hiçkimse etnik kimliğinden dolayı hor görülmemiştir. Kürt kökenli vatandaşlar başbakan ve hatta cumhurbaşkanı dahi olmuşlardır... Bundan dolayı hangi kökenden olursa olsun hiçkimse kendine problemler icat etmemeli ya da var olan çeşitli sorunları etnisiteye dayandırmamalıdır...
Var olan terör sorunları tüm bölge halkına yüklenilmemelidir. Terör sorununa hem askeri hem ekonomik hem de sosyal yönden çözümlemeler getirilmelidir....
Sonuç olarak bu bayrak altında birleşen vatandaşlarımıza sahip çıkalım ancak bölücülük yapacaklara da hep birlikte karşı çıkalım.....
CaKaLBoT
09-27-2006, 10:51 AM
Bu ülkede hiçkimse etnik kimliğinden dolayı hor görülmemiştir. Kürt kökenli vatandaşlar başbakan ve hatta cumhurbaşkanı dahi olmuşlardır... Bundan dolayı hangi kökenden olursa olsun hiçkimse kendine problemler icat etmemeli ya da var olan çeşitli sorunları etnisiteye dayandırmamalıdır...
sorun bu değil ki......reis-i cumhur mana etmez...edecek olan kara parçasıdır...
sözüm meclisten dışarı......bilirler kendilerini.....
bilmeselerde anlatır kelamlarım.....
it'i eğitmekle kurt olmaz...tabiatına aykırıdır...
dünyalık:confused: için gözleri kararmıştır...
bu kararma geleceğin altın:confused: ülkesini düşlemektendir.....
bundan sonra olacak bellidir.......kendimizi kandırmayalım...
bunca dökülen kandan sonra,bir yetimin,dul kalmış bir bacımızın,ağlayan bir
babanın yüreklerine fırat serinliğinde soğuk suyu çevirsen söndürür mü?
bizi ne kadar sevdikleri tarihte ve şimdide belli olanların,
TÜRKLÜK gurur ve şuurunu kendinde bulamayanların,
veya bulmuş gibi gösterenlerin idare-i maslahat oyunlarına gelmeyelim...
GeCeLeR
09-27-2006, 02:33 PM
+1
....
halende
09-29-2006, 09:11 AM
Bu KÜrtler TÜrk Topraklarinda Hak İdda Edİp Hatta Uydurma Bİ Devlet Kurup Adinida KÜrdİstan Koyabİlİyosa Ve Bu Devlet İÇİnde DoĞuyu GÖsterİyorsa Onlar Bİzİm DÜŞmanimizdir ArkadaŞlar GeÇenlerde Bİ Foruma Rasladim KÜrt Sİtesİ Yanİ Nasil Sİnİrİmİ Bozdular 3 Kelle KoymuŞlar TÜrklerİn Bİzİmkİlere Yaptiklari YazmiŞlar Altinada Şerefsİz Vatana Saldirdim Demİyon Ama... Ve Bunun Gİbİ Bİ KaÇ TÜrkİye Resmİ Altinada KÜrdİstan Topraklari YazmiŞlar Bİr Kez Daha Lanet Ettİm Benİ Anlayanlar Olacaktir Emİnİm
halende
09-29-2006, 11:33 AM
Çol Çocuk ÖĞretİyo Bunlar Sen Nedİn 2 3 İ İyİ Dİye Sevelİmmİ
halende
09-29-2006, 11:39 AM
Sen Dİyosunkİ 2 3 Kendİnİ Bİlmez Dedİ Dİye TÜm Toplumami Mal Edeceksİn Ne 2 3 KİŞİsİ Yaa Sen Uyu Olum Bİraz Sert Ol GevŞeme 36 Bİn Şehİt Ve Hala Şehİt Kİm Bunlar Pkk Pkk Yi Seven Destek Veren Kİm KÜrtlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CaKaLBoT
09-29-2006, 11:54 AM
sorun bu değil ki......reis-i cumhur mana etmez...edecek olan kara parçasıdır...
sözüm meclisten dışarı......bilirler kendilerini.....
bilmeselerde anlatır kelamlarım.....
it'i eğitmekle kurt olmaz...tabiatına aykırıdır...
dünyalık:confused: için gözleri kararmıştır...
bu kararma geleceğin altın:confused: ülkesini düşlemektendir.....
bundan sonra olacak bellidir.......kendimizi kandırmayalım...
bunca dökülen kandan sonra,bir yetimin,dul kalmış bir bacımızın,ağlayan bir
babanın yüreklerine fırat serinliğinde soğuk suyu çevirsen söndürür mü?
bizi ne kadar sevdikleri tarihte ve şimdide belli olanların,
TÜRKLÜK gurur ve şuurunu kendinde bulamayanların,
veya bulmuş gibi gösterenlerin idare-i maslahat oyunlarına gelmeyelim...
3-5 kendini bilmez it'mi:confused: .....yapma saim.....
pkaka'nı partisi dtp'nin resmi oy oranından3-5 it'mi,
ve bu itlerin bir sürü eniğinin olduğunu varsayar isek...
milyonlarca it'mi olduğunu tespit edebiliriz.....
idare-i maslahat saim.........
şimdilik işi idare ediyorlar.....seni ....beni....TÜRK MİLLETİNİ.....
değil ise bir adım öne çıksınlar...bilelim....
lakin,
bu sessizlik niyedir....
bu sesizlik cellat sessizliğidir......elimiz bağlandığında boynumuza ilmeği geçirecek cellatın......
ve alameti hayıra olmayan......
iceman956
09-29-2006, 11:58 AM
aynen katılıyom kanka sanaa ben anladım seni şehitlrt ölmez vatan bölünmezzz
CaKaLBoT
09-29-2006, 12:36 PM
beni anlamadığını sanıyorum....
anladığını sanar iken.....
ırkçılıktan ALLAH'a sığınırım....tüm kürtler diye bir laf etmedim..edemem....
her zaman bilinen demişimdir.....
velhasıl hep GAYRİ KÜRTLERDEN bahsetmişimdir....
itirazım verdiğin sayıya olmakla beraber...
şartlar değiştiğinde çanakkalenin bile örnek olamayacağıdır.....
hele büyük kürdistan'a bu kadar yaklaşmışken...
halende
09-29-2006, 12:42 PM
konuşmanın içeriği tarafımdan editlenmiştir..by_bluekeys
bluekeys™
09-29-2006, 01:39 PM
şahsıma yapılan aşağılayıcı konuşmadan dolayı tüm konu ile ilgili yorumlarımı kaldırdım...
halende
09-29-2006, 03:41 PM
Kendİnİnkİ Benİ İlgİlendİrmez Ebnİmkİnİ Neden Engelledİn Biraksaydin Herkez Okusaydi
isyankar130
09-29-2006, 08:18 PM
konun edit'lenmiştir...SAYGILAR XMaT
DHeMLy-CHaY
09-29-2006, 11:00 PM
Çanakkalede Yağmur Yağdığında Hala Kan Kokuyor.hepimiz Kardeşiz ben ayrım yapmıyorum ama vatanımı bölmeye kalkışanlarada en iyi cevabı verirm
konu yorumlara kapanmıştır...kilit.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.