Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Nobre Türk oluyor

blAcksmith
08-11-2006, 11:00 PM
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Marcıo Nobre de Türk vatandaşı oluyor. Siyah-Beyazlı takımın Brezilyalı golcüsü Nobre, vatandaşı Fenerbahçeli Aurelio gibi Türk statüsünde oynamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetiminin bu konuda ikna ettiği golcü oyuncu için Siyah-Beyazlılar Türkiye'ye genel anlamda faydalı olması ve eğitime katkıda bulunması nedeniyle bu durumdan faydalanmaya çalışacak.

İkinci başkan Murat Aksu'nun da içişleri ile görüşmeler yaptığı ve bazı kanun maddelerindeki açıklardan faydalanarak bu dosyayı önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in imzasına sunacağı öğrenildi.

CaKaLBoT
08-11-2006, 11:03 PM
hehe nobre de bızden olcak hee::D

chingy
08-11-2006, 11:48 PM
olsa ne yazar

blAcksmith
08-12-2006, 09:25 AM
olsa ne yazar

ya bak arkadaşım olsa ne yazar diye yorum yapma şimdi.fb li isen aurello türk oldu da ne oldu.o mevkide pırıl pırıl türk gençleri varken gitti onu kadroya aldı.gs li isen Didier Six'i bilir misin
Bilmezsen hatırlatayım.bir günde Türk vatandaşı oldu. Dündar Siz ismini aldı. Galatasaray'da top oynadı, para kazandı ülkesi Fransa'ya döndü. Bir gün Türkiye'ye geldi. Gümrükte, Türk değil Fransız pasaportunu polise uzattı.
Polisin "Siz Türk vatandaşısınız" sorusuna küstah bir bakış attı.ha beşiktaşlıysan daha da vahim.bir yabancıyı türk yapıyoruz.yeni bir yabancı oyuncu alma hakkımız olacak

umit54
08-12-2006, 12:49 PM
öyle şey mi olur ozmn her yabancıyı katkı sağalayacak diye türk yapalım

blAcksmith
08-12-2006, 01:28 PM
öyle şey mi olur ozmn her yabancıyı katkı sağalayacak diye türk yapalım

neden aurello türk oldu diye tüm fbliler seviniyor.madem öyle tepkini koy ortaya.ben nobreninde aurellonunda karşıyım türk olmasınına.acaba kaç genç TÜRK futbolcu oynayamayacak aurello yüzünden

bluekeys™
08-12-2006, 02:20 PM
doğan görünümünde şahin vardı eskiden ama şahin marka araç heryerde anlaşılıyordu yani görünüm değişsede içi aynı oluyordu saygılar

umit54
08-12-2006, 03:32 PM
benim demek istediğim 5 yıl top oynamış oyucu eğer a milli takımında oynamadıysa türk olabilir .nobre nin geldiği daha 3 sene oldu.türk futboluna yararı var diye eğer türk statüsünde oynıyacaksa bütün yabancılar türk olsun.ben bu arada türkiye liginde 5 sene top oynamış yabancı futbolcuların türk statüsünde oynamasına karşı deilim.bunu almanaya yapıyor japonya yapıyor biz niye yapmayalım

chingy
08-12-2006, 03:50 PM
ya bak arkadaşım olsa ne yazar diye yorum yapma şimdi.fb li isen aurello türk oldu da ne oldu.o mevkide pırıl pırıl türk gençleri varken gitti onu kadroya aldı.gs li isen Didier Six'i bilir misin
Bilmezsen hatırlatayım.bir günde Türk vatandaşı oldu. Dündar Siz ismini aldı. Galatasaray'da top oynadı, para kazandı ülkesi Fransa'ya döndü. Bir gün Türkiye'ye geldi. Gümrükte, Türk değil Fransız pasaportunu polise uzattı.
Polisin "Siz Türk vatandaşısınız" sorusuna küstah bir bakış attı.ha beşiktaşlıysan daha da vahim.bir yabancıyı türk yapıyoruz.yeni bir yabancı oyuncu alma hakkımız olacak

Hoca seni üzmek istemezdim ama takım tutmuyorumm

blAcksmith
08-12-2006, 05:07 PM
benim demek istediğim 5 yıl top oynamış oyucu eğer a milli takımında oynamadıysa türk olabilir .nobre nin geldiği daha 3 sene oldu.türk futboluna yararı var diye eğer türk statüsünde oynıyacaksa bütün yabancılar türk olsun.ben bu arada türkiye liginde 5 sene top oynamış yabancı futbolcuların türk statüsünde oynamasına karşı deilim.bunu almanaya yapıyor japonya yapıyor biz niye yapmayalım

almanya,ingiltere italya owenler,ballacklar,rooneyler,del pierolar çıkarabiliyorda yapıyor.alt yapı sağlam anlıyomusun.ama bizde alp yapı yok.o mevkide oyuncu yok aurello milli takıma.ben türk olmasına karşı değilim.milli takımda oynamasına karşıyım.o bölgede oynayan fahri tatana,gsli mehmete,fbli selçuğa yazık oluyor.ben onu anlatmaya çalışıyorum.2 sene sonra nobre alınır milli takıma budefada Ardayı,İbrahim akını,semihi ,olacanı,gökhan güleçi keser.

umit54
08-12-2006, 07:34 PM
fatih terim aurelionun yerinde ondan daha iyi oynayan birisi varsa zaten onu koyar.aurelioya ya ayrıcalık yapçak hali yok türk oldu diye;)

blAcksmith
08-12-2006, 10:19 PM
fatih terim aurelionun yerinde ondan daha iyi oynayan birisi varsa zaten onu koyar.aurelioya ya ayrıcalık yapçak hali yok türk oldu diye;)

türkiyede yıllardır süren bir sol sıkıntısı var.bu sıkıntının çözümü yabancı oyuncuda aranıyor.oysa gençlere biraz önem verilse ne sol oyuncuları çıkar allah bilir.koskoca türk milli takımının bir sol kanat oyuncusu yok.sağdan devşirme ümit oynuyor.peki neden.bizim bu yabancı merakımızdan.aynı ümit fb de de oynuyor.kimi kesiyor mahmut hanefi.pırıl pırıl bi genç heba oluyor.aynısını şimdide fatih terim yapıyor.pırıl pırıl gençler varken aurello milli takıma çağrılıyor.neden çünkü kolayı seviyoruz.o hazır.ama iki sene sonra aurello olmayacak.bugün aurello yüzünde orada olmayan gençler hala klübede bekliyor olacak.

CaKaLBoT
08-12-2006, 10:57 PM
aurelio kesinlikle olmamalıydı.aynı sekilde nobreninde olmasına karsıyım...

jakaboli
08-13-2006, 07:58 AM
ben size katılmıyorum siz ne derseniz deyin aurelio nun Türkiye'de alternatifi yoktur.

blAcksmith
08-13-2006, 10:58 AM
ben size katılmıyorum siz ne derseniz deyin aurelio nun Türkiye'de alternatifi yoktur.

peki alternatif yaratmak yerine her alternatifi hazır almak zorundamıyız

jakaboli
08-13-2006, 03:32 PM
peki alternatif yaratmak yerine her alternatifi hazır almak zorundamıyız

saçma bi yorum çıkarmışsın dediklerimden... o tarz oyuncu eksikliği milli takımda hep hissedilmiştir... aurelio gibi birisi dururken illaki milliyetçilik adına ondan değersiz oyuncularda sırf TÜRK diye kadroya koyulmaz .... aşın bunları aşın... (anlayana):confused:

alexdesouza20.07
08-13-2006, 03:39 PM
tek bi şe diorum alın okuyun...

http://www.cakal.net/showthread.php?t=31858

blAcksmith
08-13-2006, 03:46 PM
saçma bi yorum çıkarmışsın dediklerimden... o tarz oyuncu eksikliği milli takımda hep hissedilmiştir... aurelio gibi birisi dururken illaki milliyetçilik adına ondan değersiz oyuncularda sırf TÜRK diye kadroya koyulmaz .... aşın bunları aşın... (anlayana):confused:

ya arkadaşlar kimse milliyetcilik falan yapmaya çalışmıyor.benim dediğim.pırıl pırıl gençlerimiz var.fahri,mehmet,selçuk.onları kullanmak yerine neden devşirme elalemin brezilyalısını alalım.o çocukların tam pişme zamanı sen tutup bilmem nerdeki oyuncuyu milli takıma alırsan çocukların isteği şevki kırılmazmı.ben türk olmasın demiyorum.milli takıma alınmasın diyorum.bu benim görüşümdür.buna saçma diye yorum yapman yanlış