Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : 17.08.2006 K.Irak'ta 2 PKK'lı yakalandı

walsman07
08-17-2006, 10:41 AM
Kuzey Irak'tan Almanya'nın Hamburg kentine gitmek isteyen PKK'lı iki kadın, Erbil Havaalanı'nda Kürt güvenlik güçleri tarafından yakalandı.
PKK ve siyasi gruplarının Irak'ta yasaklanmasıyla birlikte örgüte karşı güvenlik tedbirleri artırıldı. PKK'lıların yerleşim birimleriyle dağlık alandaki ulaşımını kesmek amacıyla karayollarında sıkı denetim yapılıyor.

Dün Erbil Havaalanı'ndan Hamburg'a uçmak isteyen iki kadını yakın izlemeye alan güvenlik güçleri, yaptıkları incelemede bu kişilerin sahte pasaport kullandıklarını tespit etti. Gözaltına alınan ancak adları açıklanmayan iki kadının PKK tarafından görevli olarak Almanya'ya gönderilmek istendiği öğrenildi. PKK'lıların sorguları sürüyor.

CaKaLBoT
08-17-2006, 11:20 AM
sonuç.......

teşekkürler

bluekeys™
08-17-2006, 11:25 AM
TEŞEKKÜRLER AMA BENCE BUNLAR SADECE GÖZ BOYOMA HAREKETİ ÇÜNKÜ BU Ş... KAMPLARI ORDA VE BUNLAR HERGÜN BU YOLU ÇOK KEZ KULLANIYOR SADECE 2 TANEMİ YAKALANMIŞ KİM KİMİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR..ANLAMIŞ DEĞİLİM..

mezarci79
08-17-2006, 11:32 AM
yakalamak önemli değil sonuç besle geri bırak sonra eline ak47 alan dağa geri çıksın ...

yakala sık kafasına cesedini yak at köpeklerin önüne

saol kankam

DJIN
08-17-2006, 11:36 AM
TEŞEKKÜRLER AMA BENCE BUNLAR SADECE GÖZ BOYOMA HAREKETİ ÇÜNKÜ BU Ş... KAMPLARI ORDA VE BUNLAR HERGÜN BU YOLU ÇOK KEZ KULLANIYOR SADECE 2 TANEMİ YAKALANMIŞ KİM KİMİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYOR..ANLAMIŞ DEĞİLİM..
kesinlikle katılıyorum....

CaKaLBoT
08-17-2006, 04:32 PM
dogruu.. paylasım ıcın saol

mutun
08-18-2006, 10:39 AM
kanka köpekler bile yemez onları
düşünüyorumda ben çanlı çanlı yerim heralde şerefsizler sirf işkence olsun diye...,
adi herifler; göstermelik hepsi