PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Kürtler para bile basmış!!!

vestelman
08-21-2006, 01:15 AM
Star Gazetesi'nin haberine göre, Kürdistan'ın bayrak ve parası hazır.. Geçen hafta toplanan Kürt parlamentosunun kararı doğrultusunda artık resmi paralarını kullanacaklar. Kürt devletinin resmi para birimi ise Kuro.

tirsonek kurdistan û leheng türkiye (korkak kurdistan ve kahraman türkiye)

http://www.uha.com.tr/resimler/kurdistan.jpg

toprak2455
08-21-2006, 02:15 AM
amerika istediği kadar baskı yapacağını anlatsın bu nasrettin hocanın milleti oyalamak için söylediği fıkralara benzemeye başladı kendi işini halledene kadar türkiyeyi oyalamak için dilinde dolandırdığı bir masalan başka birşey değil. adamlar bağımsızlıklarını ilan etiler hükümetlerini kurdular PKK ve diğer kollardan türkiyenin bakış açısını değiştirmeye, bu arada kendi cumhuriyetlerini kurmaya hızla devam ediyorlar. birisi söylemişti dersiniz zamanı gelince en sonunda güneydoğu anadolu ve doğu anadolunun bir kısmını vermek zorunda bıraktıracak bu amerika bizim başımızdakiler de hala bir taraflarını yalamaya devam etsin... konuştukça sinirleniyorum.

toprak2455
08-21-2006, 02:19 AM
yine duramadım evlatlarını bu topraklar için şehit veren ana babalar ne yapar buna engel olmıyanları varya çıldırmamak elde değil kendi ülkemizde dış baskıların, onların istediği gibi esaret altında yaşıyoruz ellerinden gelse nefes almamıza bile karışacaklar

toprak2455
08-21-2006, 02:21 AM
allahım ya durup durup aklıma geliyor çıldırıyorum yakında bu yavşaklar bizim borsamızda değer bile verirler türk lirasına göre değer biçerler ben böyle adaletin.........

toprak2455
08-21-2006, 09:22 PM
bu konuya dikkat

kasatoora
08-21-2006, 09:27 PM
amerika istediği kadar baskı yapacağını anlatsın bu nasrettin hocanın milleti oyalamak için söylediği fıkralara benzemeye başladı kendi işini halledene kadar türkiyeyi oyalamak için dilinde dolandırdığı bir masalan başka birşey değil. adamlar bağımsızlıklarını ilan etiler hükümetlerini kurdular PKK ve diğer kollardan türkiyenin bakış açısını değiştirmeye, bu arada kendi cumhuriyetlerini kurmaya hızla devam ediyorlar. birisi söylemişti dersiniz zamanı gelince en sonunda güneydoğu anadolu ve doğu anadolunun bir kısmını vermek zorunda bıraktıracak bu amerika bizim başımızdakiler de hala bir taraflarını yalamaya devam etsin... konuştukça sinirleniyorum.

Haklısın kendi işini kendin yapacaksın kardeşim ;) başkasının ...iyle gerdeğe girersen alırlar o ...i elinden dimiiii

bluekeys™
08-23-2006, 10:32 AM
bayrak dedikleri paçavra parçası para dedikleri kağıt parçası olduktan sonra olsa ne yazar olmasa ne yazar ama biz TÜRK MİLLETİ OLARAK KENETLENİRSEK NE ONLARIN KAĞITLARI NE PAÇAVRALARI İŞ YAPAR saygılar

CaKaLBoT
08-23-2006, 10:35 AM
bayrak dedikleri paçavra parçası para dedikleri kağıt parçası olduktan sonra olsa ne yazar olmasa ne yazar ama biz TÜRK MİLLETİ OLARAK KENETLENİRSEK NE ONLARIN KAĞITLARI NE PAÇAVRALARI İŞ YAPAR saygılar
abı cok haklısın katılıyorum gun birlik olma gunudur...