bluekeys™
08-24-2006, 12:06 AM
- ne düşünüyorsun hayatım?
- iyi bir karşılaşma oldu. golü erken bulmamız oyun planımızı değiştirdi. yalnız, bir bacak omuza pozisyonumuzun verilmediğini d üşünüyorum. akşam tv'de seyredip göreceğiz.
-allah cezanı versin necmi. hem erken boşaldın*, hem de sevişmemizi benden habersiz kameraya çekmişsin.
- eeee..! şeyyy..! hık mık..!
önümüzdeki maçlara bakıyoruz.
- temiz bir karşılaşma oldu. yalnız, ikinci yarıdaki pozisyonda hakemin g noktasını göstermemesi moralimizi bozdu. orada kesinlikle elle oynama vardı.
-
öküz sevgilim benim, bir türlü öğrenemedin şu g noktasının yerini; her seferinde elinle arıyorsun.
- zorlu bir karşılaşma oldu. yalnız, 69. dakikadaki ikili mücadelede kafama dizle vuruldu. oyunun devam etmemesi gerekirdi.
- amma uzattın hulki. "yanlışlıkla vurdum" deyip özür diledim ya..!
- kendi kaleme gol attığım için çok üzgünüm. taraftarlardan özür diliyorum.
- ben sana demiştim "vibratörü karıştırmayalım; kazara bir şey olur" diye.
-berkecancım canım, hayatım, grup seks nasıldı memnun kaldın mı?
-**** hakem!!!!
-neydi bu hayatım allahaşkına?
-oyuna iyi başladık ve uzunca bir süre üstünlüğü elimizde tuttuk. daha sonra kendi kalemizde gol gördük ve o sinirle iyice oyun disiplininden uzakla ştık.
ikinci yarıya hızlı başladık ve altlı üstlü ataklar geliştirdik akabinde de ben kale boş olmasına rağmen golü atamad ım.
-senin için milyarlık eşek diyolardı?
-evet ama gösteremedim işte eşekliğimi bu gün.
-son olarak söylemek istediklerin?
-önümüzdeki maçlara bakıcaz.
ne düşünüyorsun hayatım?
- valla saha çamurluydu istedimiz verimi alamadık, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
- ortada bir maç olduğu kanaatindeyim. ilk yarı sağlı sollu ataklarınla sen sahaya hakim gibi gözükmü ş olsan da ikinci yarı ben derinlemesine uzun toplarla dengeyi yakaladım. ilk gol ü bulmuş olmam da bunun kanıtı sayılabilir. gerçi sen çok gecikmeden durumu e şitledin. ne diyebilirim dostluk kazandı.
- fikrettin?
- ee evet semengul, ilk golu erken bulduk ve ustune yattik, zevksiz bir performans sergiledigim icin taraftardan ozur diliyorum. son haftalara girerken iyi oyuna degil, skora bakmak lazim.
- o degil de sondu bu gercekten fikrettin, allah belani versin ayrildim senden.
-taraftarin tepkisini anlayisla karsiliyorum ama gun sahip cikma gunudur semengul? semen? gul? uhuhu...
- golü bulamadık ama futbol adına güzel bir karşılaşma oldu...
- her erkeğin başına gelebilir birtanem, üzülme bu kadar...
- ühü...
- baslangicta pozisyon sikintisina girsekte, elle mudehaleden kazanilan en direk serbest vurusu g noktasina gonderdigim icin mutluyum... o golden sonra rakip takim dagaldigi icin arkali onlu ataklarla farkli bir galibiyet yakaladik, mutluyuz
- bende... ohsssss
- iyi bir maç oldu sevgilim, perdeleri kapatmayı unuttuğun için galibiyeti seyircilere armağan ediyoruz.
önümüzdeki maçlara bakıyoruz.
- temiz bir karşılaşma oldu. yalnız, ikinci yarıdaki pozisyonda hakemin g noktasını göstermemesi moralimizi bozdu. orada kesinlikle elle oynama vardı.
-
öküz sevgilim benim, bir türlü öğrenemedin şu g noktasının yerini; her seferinde elinle arıyorsun.
- zorlu bir karşılaşma oldu. yalnız, 69. dakikadaki ikili mücadelede kafama dizle vuruldu. oyunun devam etmemesi gerekirdi.
- amma uzattın hulki. "yanlışlıkla vurdum" deyip özür diledim ya..!
- kendi kaleme gol attığım için çok üzgünüm. taraftarlardan özür diliyorum.
- ben sana demiştim "vibratörü karıştırmayalım; kazara bir şey olur" diye.
-berkecancım canım, hayatım, grup seks nasıldı memnun kaldın mı?
-**** hakem!!!!
-neydi bu hayatım allahaşkına?
-oyuna iyi başladık ve uzunca bir süre üstünlüğü elimizde tuttuk. daha sonra kendi kalemizde gol gördük ve o sinirle iyice oyun disiplininden uzakla ştık.
ikinci yarıya hızlı başladık ve altlı üstlü ataklar geliştirdik akabinde de ben kale boş olmasına rağmen golü atamad ım.
-senin için milyarlık eşek diyolardı?
-evet ama gösteremedim işte eşekliğimi bu gün.
-son olarak söylemek istediklerin?
-önümüzdeki maçlara bakıcaz.
ne düşünüyorsun hayatım?
- valla saha çamurluydu istedimiz verimi alamadık, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
- ortada bir maç olduğu kanaatindeyim. ilk yarı sağlı sollu ataklarınla sen sahaya hakim gibi gözükmü ş olsan da ikinci yarı ben derinlemesine uzun toplarla dengeyi yakaladım. ilk gol ü bulmuş olmam da bunun kanıtı sayılabilir. gerçi sen çok gecikmeden durumu e şitledin. ne diyebilirim dostluk kazandı.
- fikrettin?
- ee evet semengul, ilk golu erken bulduk ve ustune yattik, zevksiz bir performans sergiledigim icin taraftardan ozur diliyorum. son haftalara girerken iyi oyuna degil, skora bakmak lazim.
- o degil de sondu bu gercekten fikrettin, allah belani versin ayrildim senden.
-taraftarin tepkisini anlayisla karsiliyorum ama gun sahip cikma gunudur semengul? semen? gul? uhuhu...
- golü bulamadık ama futbol adına güzel bir karşılaşma oldu...
- her erkeğin başına gelebilir birtanem, üzülme bu kadar...
- ühü...
- baslangicta pozisyon sikintisina girsekte, elle mudehaleden kazanilan en direk serbest vurusu g noktasina gonderdigim icin mutluyum... o golden sonra rakip takim dagaldigi icin arkali onlu ataklarla farkli bir galibiyet yakaladik, mutluyuz
- bende... ohsssss
- iyi bir maç oldu sevgilim, perdeleri kapatmayı unuttuğun için galibiyeti seyircilere armağan ediyoruz.