cİHAn
08-24-2006, 09:34 AM
EFA Kupası 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında bugün sahasında Arnavutluk’un Tiran takımını konuk edecek olan Kayserispor’da hazırlıklar tamamlandı. Deplasmanda alınan 2-0’lık galibiyetin rahatlığıyla sahaya çıkacaklarını belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Bu yıl büyük işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz önce UEFA’ya, sonra grup maçlarına kalmak. Önce Tiran engelini aşıp, ardından 1.Tur’u geçmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
‘Sistem değişebilir’
Defansta Johnson’un yokluğu, Toledo’nun sakatlığı, Reşad’ın gitmesi nedeniyle sayısal açıdan sıkıntı yaşayacaklarını, ancak alternatifli kadroyla bu sorunu atlatabileceklerini belirten Sağlam, “Toledo’nun durumu maç saatinde belli olacak. Oynamazsa oyun düzeninde değişiklik yapabilirim” dedi. Fatih Ceylan’ın da cezalı olduğunu hatırlatan genç hoca, “Sahaya çıkan oyuncularım, kendilerine ve Kayserispor’a yakışanı zaten sergilerler. Bu konuda endişe duymuyorum. Taraftarımızın da desteğile turu geçeceğiz” açıklamasını yaptı.
KAYSERİSPOR
İvankov
Tayfun Cora
Aydın
Ali Turan
Toledo
Mehmet Topuz
Ragıp
Kavıanpour (Kamber)
Bülent B.
Gökhan
M.Hanefi (Leonardo)
TİRAN
Nallbani
Sina
Bulku
Mukaj
Hajdari
Allmuça
Sinani
Bakalli
Salihi
Pena
Hidi
Stat: Kayseri Atatürk
SAAT: 19.00
Yayın: KANAL D
HAKEM: Sten Kaldma (Estonya)
Nasıl tur atlarız?
Kayserispor’a 1.Tur vizesi için her türlü beraberlik ve tek farklı yenilgiler yeterli olacak. Tiran’ın 2-0 galibiyeti durumunda karşılaşma uzayacak. Arnavutluk ekibinin 3-1 ve diğer iki farklı galibiyetleri temsilcimizin kupaya veda etmesine neden olacak.
‘Sistem değişebilir’
Defansta Johnson’un yokluğu, Toledo’nun sakatlığı, Reşad’ın gitmesi nedeniyle sayısal açıdan sıkıntı yaşayacaklarını, ancak alternatifli kadroyla bu sorunu atlatabileceklerini belirten Sağlam, “Toledo’nun durumu maç saatinde belli olacak. Oynamazsa oyun düzeninde değişiklik yapabilirim” dedi. Fatih Ceylan’ın da cezalı olduğunu hatırlatan genç hoca, “Sahaya çıkan oyuncularım, kendilerine ve Kayserispor’a yakışanı zaten sergilerler. Bu konuda endişe duymuyorum. Taraftarımızın da desteğile turu geçeceğiz” açıklamasını yaptı.
KAYSERİSPOR
İvankov
Tayfun Cora
Aydın
Ali Turan
Toledo
Mehmet Topuz
Ragıp
Kavıanpour (Kamber)
Bülent B.
Gökhan
M.Hanefi (Leonardo)
TİRAN
Nallbani
Sina
Bulku
Mukaj
Hajdari
Allmuça
Sinani
Bakalli
Salihi
Pena
Hidi
Stat: Kayseri Atatürk
SAAT: 19.00
Yayın: KANAL D
HAKEM: Sten Kaldma (Estonya)
Nasıl tur atlarız?
Kayserispor’a 1.Tur vizesi için her türlü beraberlik ve tek farklı yenilgiler yeterli olacak. Tiran’ın 2-0 galibiyeti durumunda karşılaşma uzayacak. Arnavutluk ekibinin 3-1 ve diğer iki farklı galibiyetleri temsilcimizin kupaya veda etmesine neden olacak.