Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : windows baslar baslamaz geri kapaniyor

koray9
08-24-2006, 04:55 PM
selam arkadaslar,yardiminiza ihtiyacim var...
dün cakal.net de gezerken bolgisayaraniz kursun gecirmez olsun diye bi konuda bir kac seyler vardi...
http://cakal.net/showthread.php?t=10613&highlight=kursun+gecirmez

o degisikleri yapdikdan sonra bilgisayarlarda casus oldugunuda cakal.net de ögrendim.Bunun üzerine naslat-calistir-cmd yazdim
sonra net user deyip support388945a0 adli casusu sildim.
Sonra bilgisayarimi yeniden baslatdim...

Ama bilgisayara giremedim.Windows hosgeldiniz diyo,sonra yine cikiyor.Sadece deskoptaki resim bi saniye geliyor sonra yine cikiyor...

Bilgisayar abimin,ögrenirse keser beni... ACIIIL

Yardim edin lütfen !?!?!

hakanallica
08-24-2006, 05:05 PM
dostum böyle seyler yaparken deep freeze cok ise yarıo sen format at bilgisayara

koray9
08-24-2006, 05:10 PM
format mi ? olmaz.bilgisayara baska türlü girme imkanimiz yok mu ?

servikal
08-24-2006, 08:15 PM
pover düğmesine bastıktan sonra yanlış hatrlamıyorsam F5 veya F8 tuşlarından birisine devamlı bas olmazsa F8 dene karşına bir liste çıkacak listeden güvenli kip seçeneğini enterle win açılır mause çalışmazsa tab tuşuyla geçişler yaparak başlat> donatılar> sistem araçlarında sistem geri yüklemeyi aç koyu renkli bir tarih seç ve geri yükle olazsa varsa recovery cd lerini kullan varsa tabi aynı sorun bende vardı ben böyle kurtardım

koray9
08-24-2006, 09:55 PM
kardes,tmm anladim dedigini,ama onuda denedim bisi olmuyor.Bekle bekle olmi bisi....Cd de calismiyor....Bisi yapamaz miyiz ya?

servikal
08-24-2006, 10:21 PM
ilk ekran açılırken del yapıp ayarlardan ilk okunacak cd yap o zaman cd ile açılır
pover tuşuna basınca ekranın altında del yazar bir kaç sefer bas bios ekranı gelecek listenin solunda 3.sırada olan advanced bios seçeneğini seç orda dikkat et fırst,second,thırd diye seçenekler vardır onlar pc açılırken okuma sırasıdır fırst e gel ve page up-down tuşuyla onu cd yap ,cd olanıda harddisk yap F10 yap Y de geç ilk önce açılırken cd yi okuyacağından cd açılışı yapacaktır eğer 2 parçaysa cd din kesinlikle büyüklük ayarıyla oynama örneğin
d:39 e:40 gb sa bırak öyle kalsın o zaman bilgiler silinmeden yeni kurulumu yaparsın format atmana gerek kalmaz ve pc de okunacaklarda hep cd wrıter ilk olsun biosu değiştirme 1 diğer seçenek HDD söker başka sağlam bir pc ye 2. HDD olarak o pc kendisi sağlam olarak açıldığından senin HDD yi 2 2.HDD olarak görür takarsın içindekileri kopyalar ona yeni win kurup kopyaları tekrar ona aktarırsın benim bilgilerim bu kadar umarım işine yarar

koray9
08-25-2006, 01:19 PM
vallah kardes bisi anladiysam arap olayim:-D
benim anlaya bilecegim dilden konusurmusun?
d:39 a kadar anladim sonrasini hec anlamamisam ?
ne yapacam simcik ?

kasatoora
08-26-2006, 02:35 AM
pc açılırken siyah font üzerinde gri yazılar olur buna dos denir windows moduna geçmeden önceki olay yani... siyah ekranda iken F8 tuşuna bas genelde klavyede 8-9 rakamlarının bir üstündeki tuşdur.
-bilgisayarımı/windows u başlatma seçenekleri görünür normal/çalışan en son ayarlar felan orada güvenli modda başlat diye bir seçenek var klavyeyi kullanarak o seçeneğe gel ve enter a bas biraz bekledikten sonra windows açılır
-güvenli mod ayarları / ekran çözünürlüğü felan çok düşüktür. başlat ı tıkla tüm programlar ın üstüne gel açılan seceneklerden donatılar sonrada sistem araclarını takip et en alttan 3. seçenek sistem geri yükleme vardır onun üzerini tıkla.
-başlamak için gerçekleştirmek istediginiz görevi seçin der 2 şıkkı vardır sen bilgisayarımı önceki zmana yükleyi seç ileriyi tıkla
-işlemi yaptığın günün tarihi orada belirlidir yani şu an ki tarih. sen bilgisayarın hatayı vermeden önceki nü seç ve ileriyi tıkla açılan pencere de tekrar ileriyi tıkla ve pc nin işlemi gercekleştirmesini bekle tahminim düzelicektir. kolay gelsin

koray9
08-26-2006, 01:44 PM
Tamam kardes bende öyle yapdim..Ama yine ayni sorun.yani güvenli mod dan girdim,ama bilgisayara yine giremedim.
Kullanici adlari yaziyor.Bi benim adim var bide administrator var.
Ikisinede basdim.Fakat sorun hala var.
Bilgisayara girebilsem dedigini yapacam.Ama dedigin gibi,bilgisayara giremiyorum :-(

YARDIM

selamlar koray9

kasatoora
08-28-2006, 01:52 AM
administrator olarak girmen gerekli eger windows kurulurken administrator hesabı olusturma secenegine şifre koyduysan o şifreyle girersin eger sifre koymadıysan tıkladıgın zaman girmesi gerekli...