Tam Sürümü Görüntüle : Kadın 3 kat fazla konuşuyor
sentaur
08-31-2006, 10:54 AM
Kadın günde 20 bin, erkek ise 7 bin sözcük konuşuyor
ABD’de yapılan bilimsel araştırmada kadınların günde 20 bin sözcük kullandığı, erkeklerin ise 7 bin sözcükle "yetindiği" ortaya çıktı. Araştırmada kadınların erkeklerden neden daha çok konuştuğu belirlendi.
ABD’li nörolog Louann Brizendine tarafından yapılan araştırmada kadınların beyninde, özellikle duygu ve hafızadan sorumlu sinir hücrelerinin erkeklerden yüzde 11 daha fazla olduğu saptandı. Kadınların çok konuşmasının nedeni, işte bu hücer fazlalığı. Nöroloji uzmanı Brizendine, araştırmasını "Dişi Beyin" adlı kitapta topladı. Araştırmada ayrıca kadınların en fazla haftada bir kez seksi düşündüğü, erkeklerin ise her 58 saniyede seks düşündüğü belirlendi. Nörolog Brizendine "Kadınların beyni duygularını geliştirmesi için sekiz şeritli bir otobana sahip, erkeklerinki ise bir karayolu" dedi.
RoStWell
08-31-2006, 11:03 AM
kesiinlikle dogrudur susmak bilmiyolar su bayanlar :)
CaKaLBoT
08-31-2006, 01:25 PM
bunun için,
bilimsel araştırma tutmaya ne gerek....;)
dryctn
08-31-2006, 01:30 PM
erkekler futbol ve diğer konu dışında bir şey düşünmedikleri için konuşmaya ihtiyaç duymuyorlar..azıcık da başka şeyler düşünseler ne güzel olacak bu dünya ama....
CaKaLBoT
08-31-2006, 01:36 PM
Relakst arkadaşımız paylaşımı cevaplamak için 6 sözcük kullanmış,
gangaster arkadaşımız paylaşımı cevaplamak için 7 sözcük kullanmış,
dryctn arkadaşımız ise 24 sözcükten ibaret bir cevap yazmış...
Yorum yok...:))
CollαтєяαL™
08-31-2006, 01:40 PM
valla doğru söze ne denir :biggrin: :biggrin:
dryctn
08-31-2006, 01:41 PM
hem konuşmazsınız hem de biz bu kadınları anlamıyoruz diye laf edersiniz..çok konuşuruz çok konuştu oluruz az konuşuruz yine tribe girdi dersiniz..nasıl yaranılacak size bi yorumun var mı kardeş?
CaKaLBoT
08-31-2006, 01:47 PM
yorum değilde olması gerekeni söyle dersen şunu ifade etmek isterim..Mantıklı, boş olmayan, ve faydalı şeyleri konuşmak bence kadın ve erkek içinde doğru olanıdır.
sözümden alınmış gibisin ben sadece biraz espri yönüyle yaklaşayım olaya dedim.
dryctn
08-31-2006, 01:52 PM
hayır alınmadım konuşuyoruz şurda ki faydalı şeyler çıksın diye alınmak olmaz...
ama bence biraz daha realist olmak lazım kadınlar konuşmaz demiyorum ben ama bu erkekler dolu konuşur anlamına gelmiyor..evet erkekler çok konuşmaz ve bunun sebebini de en yukarda bilim adamları bariz bir şekilde oranlarla birlikte açıklamış..
haksız mıyım?
:P
CaKaLBoT
08-31-2006, 01:54 PM
yorum değilde olması gerekeni söyle dersen şunu ifade etmek isterim..Mantıklı, boş olmayan, ve faydalı şeyleri konuşmak bence kadın ve erkek içinde doğru olanıdır.
sözümden alınmış gibisin ben sadece biraz espri yönüyle yaklaşayım olaya dedim.
esprili değil...
cesurca;) bilimsel olduğunu bile bile:smile:
dryctn
08-31-2006, 02:03 PM
esprili değil...
cesurca;) bilimsel olduğunu bile bile:smile:
eee yani kadınlar boş konuşur erkekler dolu mu demek istiyorsun yani?
Karizmatix
08-31-2006, 02:08 PM
ya herkes konuşması gerektiği kadar konuşsa ne sorun olacak ya hiç konuşmaz yada çok aşırı konuşursunuz bir şey dediğimiz zamanda kadın haklarından bahsedersiniz
CaKaLBoT
08-31-2006, 02:09 PM
yok,
ben cesur değilim....
dryctn
08-31-2006, 02:15 PM
ya herkes konuşması gerektiği kadar konuşsa ne sorun olacak ya hiç konuşmaz yada çok aşırı konuşursunuz bir şey dediğimiz zamanda kadın haklarından bahsedersiniz
hayır kadın haklarından bahsetmiyorum..genelleme yapmA lütfen..bence adım çıkmış 9a inmez 8e misali olmuş bu olay..yapmayın etmeyin arkadaşlar etrafınıza bi bakın..yanlış anlamayın boş konuşan kadınlar yok demiyorum ama bu boş konuşma işini kabul edin ki siz bizden çok daha fazla yapıyorsunuz..
rakı masasında devlet kurup yeniden yıkanlarınızı çok gördüm ben..
RoStWell
08-31-2006, 02:15 PM
eee yani kadınlar boş konuşur erkekler dolu mu demek istiyorsun yani?
tam öyle demesekte buna yakın gerektiginden fazla kelime üretiyor ve söylüyorsunuz nedense net olamıyorsunuz yeterki konuşmak olsun siz bayanlara :))
CaKaLBoT
08-31-2006, 02:22 PM
sentaur'a haber salalım.....
bizide haber yapsın,;)
3 cakal adamı tarafından da kanıtlanmıştır,
kanıtlanmak istenen:smile:
vestelman
08-31-2006, 02:38 PM
doğrudur.Ve o yüzden evliliklerde genellikle ilk olarak erkek vefat eder.
CaKaLBoT
08-31-2006, 02:39 PM
hıc bı kadın bos konusmaz konusuosada karsısındakı bos oldugu ıcındır...evet belkı cook konusuoruzz ama bu bızım ıcın dezavantaj dgl avantaj...sız erkekler duygularınızı nası dıle getırecegınzı dusunurken bız kadınlar sızın o bos dedgnzz sekılde dıle getırıoz bı cok seyı..
kesiinlikle dogrudur susmak bilmiyolar su bayanlar :)
ahmet ozman susturmasını bılmiyosun:)
tam öyle demesekte buna yakın gerektiginden fazla kelime üretiyor ve söylüyorsunuz nedense net olamıyorsunuz yeterki konuşmak olsun siz bayanlara :))
her zamn cok konusmak bos konusmak degıldır..kadında erkekte yerı geldgı zamn cook konusur yerı geldıgı zamnda az konusur bu sadece kadınlara ozgu bırsey degl..;)
bunlar bnm dusuncem hepınızınkınede saygı duyuorum :biggrin:
RoStWell
08-31-2006, 02:45 PM
yürü be niket seni kim tutar helal olsun sayamadım kac kelime olduğunu :D
CaKaLBoT
08-31-2006, 02:49 PM
yürü be niket seni kim tutar helal olsun sayamadım kac kelime olduğunu :D
kelimeler çoğalacak...
haber saldım güvercin ile......
lakin,
saldırıyamı uğradı ne....relakst?;)
CaKaLBoT
08-31-2006, 02:53 PM
yoo ben kımseye saldırmıorum yanlıs anlasılmasın:biggrin: dıkkat edın hıc bosa konusmadım:biggrin: :biggrin: kı bız zaten bos konusmayız o sızın kuruntunuz:biggrin: :biggrin: :p :eek: :biggrin:
CaKaLBoT
08-31-2006, 03:02 PM
yaaa,
sekiz şeritli otoban bile doldu mübarek:smile:
CaKaLBoT
08-31-2006, 03:07 PM
aa ask olsun bn saygı duymustum oysa:biggrin: nyse konuyu dagıtmaylım dusuncenı yaz bana cvp vercegıne aa:biggrin:
sentaur
08-31-2006, 03:29 PM
evet bilimsel olarak çakalda da kanıtlandı :))
dryctn
08-31-2006, 04:25 PM
:biggrin: dıkkat edın hıc bosa konusmadım:biggrin: :biggrin: kı bız zaten bos konusmayız o sızın kuruntunuz:biggrin: :biggrin: :p :eek: :biggrin:
budur...tebrik ediyorum seni:))
bluekeys™
08-31-2006, 04:34 PM
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
CaKaLBoT
08-31-2006, 05:31 PM
%100 dogru bı konu ıcın tskler :D
ayten
08-31-2006, 07:59 PM
niye bu kadar tartışmışsınız bir türlü anlayamadım..:confused:
cvp verilmiş zaten :
Araştırmada ayrıca kadınların en fazla haftada bir kez seksi düşündüğü, erkeklerin ise her 58 saniyede seks düşündüğü belirlendi.arada ciddi bir fark var, öyle değil mi??
dryctn
08-31-2006, 10:22 PM
niye bu kadar tartışmışsınız bir türlü anlayamadım..:confused:
cvp verilmiş zaten :
arada ciddi bir fark var, öyle değil mi??
ben çok uğraştım anlatmaya ama gören olmadı:))
sparki
09-15-2006, 05:07 AM
doğrudur kanka, inanırım :):)
CaKaLBoT
09-15-2006, 08:15 AM
erkekler futbol ve diğer konu dışında bir şey düşünmedikleri için konuşmaya ihtiyaç duymuyorlar..azıcık da başka şeyler düşünseler ne güzel olacak bu dünya ama....
euehuuheh doğruu çok doğru
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.