PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Bommel:"Benimle dalga geçtiler"…

Bostandere
08-31-2006, 10:58 AM
Birkaç gün önce Barcelona'dan Alman Birinci Ligi şampiyonu Bayern Münih'e geçen Hollandalı yıldız Mark van Bommel transfer sürecinin perde arakasını anlattı. Yıldız oyuncunun anlattıkları Almanya'da şok etkisi yarattı

Bundesliga’nın son şampiyonuna transfer olan Bommel, ‘Bayern Münih’ ismi kesinleşince, soyunma odasında ilk kez gideceği yeni takımın adını arkadaşlarıyla paylaşınca aldığı tepkiler Alman basınında manşet oldu.

Sport Bild gazetesine konuşan Bommel :”Artık Bayern ismi kesinleşince, bir lig maçı öncesi soyunma odasında Barcelona’daki takım arkadaşlarıma transfer olacağımın müjdesini verdim. Onlar da merakla “Hangi Takım ?” diye sordular, ben de “Bayern Münih” dedim, bunu söyler söylemez çoğu gülmeye başladı ve “gidecek daha iyi bir takım bulamadın mı“ diye benimle dalga geçtiler” sözleri olay oldu.

“Bana küçümseyici esprilerle karşılık verdiler ve bana ‘O Alman takımını bize nasıl tercih edebiliyorsun anlamak mümkün değil’ demelerine çok kızdım” diyen Bommel ısrarlı sorular üzeine bunların hangi futbolcular olduğunu söylemedi.

Kendisini Michael Ballack’a benzettiklerini de ekleyen 29 yaşındaki yıldız oyuncu :”Sen aynen Ballack gibi o takımda kaybolup gideceksin, kimse senden bahsetmeyecek bile, yıldızın sönecek’ diyenler bile oldu” ifadesini kullandı. Bommel “Yıllık 6 milyoın Euro almamı da küçümseyen bu arkadaşlara, bakarsınız Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşırız, isterseniz orada hesaplaşırız” diyerek karşılık verdiğini belirtti

cİHAn
08-31-2006, 06:08 PM
eyw...