Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : "İstifa söz konusu değil"

sparki
09-06-2006, 04:56 PM
"İstifa söz konusu değil"

Galatasaray'da yaşanan Semih Haznedaroğlu krizine , bizzat Haznedaroğlu nokta koydu. Atatürk Stadı ile ilgili Mecidiyeköy Sportif A.Ş'de yapılan ve Başkan Özhan Canaydın'ın yanı sıra Adnan Polat, Gerets, Mondragon ve Ümit Karan'ın katıldığı basını bilgilendirme toplantısında yer almayan ve bir kenarda izlemek zorunda kalan Semih Haznedaroğlu, bu duruma tepki görtermişti. "Şahsiyetimle kimseyi oynatmam" diyen ve istifa edebileceğinin sinyallerini veren Haznedaroğlu bugün DHA'nın sorularını yanıtlarken, "Ortada istifa falan yok. Bu polemik gereksiz bir şekilde uzuyor, bir son vermek lazım" dedi. 2. Başkan Semih Haznedaroğlu olay ile ilgili olarak "Ben bir reaksiyon gösterdim. Daha fazla polemik yapmaya bu olayı deşmeye gerek yok. Bu; bana da yönetime de camiaya da zarar verir" diye konuştu.

Haznedaroğlu, yaşanan bu tatsızlıktan sonra Özhan Canaydın'ın kendisini aramadığını da dile getirirken, "Ancak özür de beklemiyorum" dedi. Semih Haznedaroğlu istifa söylentilerine karşılık ise şu cevabı verdi: "Biz Galatasaray camiasının mensubuyuz. Ortada istifa edecek bir durum yok"