Tam Sürümü Görüntüle : Forumun En Çirkinini Seçiyoruz
vestelman
09-14-2006, 01:24 AM
Forumun en çirkinini seçemiyoruz kimse resmini eklemesinler
KATILIM MATILIM YOK_BU YARIŞMA BENİM TARAFIMDAN KAPATILMIŞTIR
ÖZÜR DİLERİM VESTELMAN
http://static.flickr.com/38/119949298_effd49ca9d_m.jpg
CaKaLBoT
09-14-2006, 01:33 AM
bence bu olay cıgırından cıktı keske bole bıse hıc olmasaydı yarısma basladıgı gunden bu yana forumun havası deıstı...uyelerın bırbırıne bakısı deıstı...mıllet bı guzellık yakısıklılkık ugruna kaptırdı kendını gıttı.basta belırttıgımız gıbı eglenme amacı gutmustuk ama gordukki hiçte ole bıse yokkmus...bayanların yarısmasıda ole olacak tahmın edebılıyorum.ınsallah bu ısın sonunda kotu bıseler cıkmazzz...
ve vestelman kardesım senınde bole bı konuyu acman cok yersız !!!evet bana gore yakısıklısın sen...ama bunu dıer ınanlar gormus gormemıs hıc onemlı deıl...sen kendını nası hıssedıyosan osundur...mıllete kendını ıspatlamanın alemı yokk...
saygılar...
vestelman
09-14-2006, 01:35 AM
BAşlığı ii okusan bi çirkinlik diyoz.yemişim yarışmasını kitleyin ulen.KONU KİTLENSİN LÜTFEN.
CaKaLBoT
09-14-2006, 01:37 AM
BAşlığı ii okusan bi çirkinlik diyoz.yemişim yarışmasını kitleyin ulen.KONU KİTLENSİN LÜTFEN.
kardess bu konuyu oy alamadıın ıcın actıını cok ıyı bılıyorum...
vestelman
09-14-2006, 01:40 AM
kardess bu konuyu oy alamadıın ıcın actıını cok ıyı bılıyorum...
:mad: öyle bişi yok.öylesine yaptım.sanal sanal moralimi bozdun.vurun kiliti diyom anlamıyonuz.aaaa.gıylarım.
CaKaLBoT
09-14-2006, 01:46 AM
:mad: öyle bişi yok.öylesine yaptım.sanal sanal moralimi bozdun.vurun kiliti diyom anlamıyonuz.aaaa.gıylarım.
benım moralım coktan bozulmustuya bosver sen...madem oylesıne yaptın bu konuyu kalsın bırak o zman sılınmesını bekleme...
hepberaber gorelım kımmıs forumumuzdakı en cırkın kısı ???
evet arkadaslar katılım beklıyoruz :mad:
üslüplarına dikkat et...konuyu kitliyorum ama sen dedin diye değil.gereken yapılacaktır...
vestelman
09-14-2006, 01:52 AM
Ben kendim kapattım kitlemeye gerek kalmadı.
GeCeLeR
09-14-2006, 01:58 AM
benim lan forumun en çirkini ...
vestelam olmadı sana hiç yakışmadı bu davranış biçimi..
biz burda geyikten yarışmalar yaptık sen üstüne alınmışşsın olmadı....
a.gıylarım lafını tirilyon kere sana iade ediyorum..
dipnot: yapamaycağın şeler hakkında konuşma konuştuğun lafı yapacak organını keser ağzına sokarım...
Saygı Maygı YOK !!!!!
GeCeLeR
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.