Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Doğan Trabzon'un sorununu açıkladı

CaKaLBoT
09-19-2006, 02:00 PM
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan Konya maçında kaybedilen 2 puanın nedenini açıkladı. Doğan'a göre Trabzonspor'daki sorun ne?

Sorun beyinde
Trabzonspor, Konyaspor'a kendi evinde puan kaybedince Teknik Direktör Ziya Doğan, ilginç açıklamalar yaptı.

8 gün de 3 maç oynadıklarını hatırlatan Doğan, 'Zaman zaman beyin ayaklara hükmetmedi. Bunun da yorgunluktan olduğunu düşünüyorum' dedi. Ziya Doğan, futbolcularıyla sürekli konuştuğunu da ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

AVRUPA'DAKİ GİBİ
Beyinlerine girmeye çalışıyorum. Her geçen gün daha az kademe hataları yapıyoruz. Bunlar olumlu gelişmeler. Avrupa'da kupa maçları oynayan takımların 4'er, 5'er oyuncuyu dinlendirdiklerini görüyoruz. Konyaspor maçında ben de onu yaptım. İlk on biri de bu doğrultuda kurdum.

ACISI ÇIKACAK
Trabzon'a golleriyle hayat vermeye çalışan Ersen Martin ise Konya maçında kaybettikleri iki puanın acısını Galatasaray'dan çıkaracaklarını söyledi. Ersen, 'Eğer devamlı 11 kişi oynayabilseydik kesinlikle bu maçı kazanırdık. Kaybettiğimiz iki puanın acısını Galatasaray'dan çıkartmak istiyoruz' diye konuştu.

akşam

wallcannes
09-21-2006, 08:36 PM
paylasim için saol

takım daha emin adımlarla ilerlemekte.daha iyi olacak insallah