alexdesouza20.07
09-20-2006, 04:14 PM
Renkdaşlar bu yazıyı yazma gereği duyuyorum çünkü 100.yılımızda çok büyük oyunlar dönüyor ve gördüğüm kadarıyla çoğu renkdaşımız umutsuzluğa kapılmış durumda..
1-) Öncelikle Basına SAKIN AMA SAKIN İNANMAYIN... Çünkü hepsi Fenerbahçe Düşmanlığı yapıyor...
AYNI GÜN bir tek gazetede çıkan habere bakarmısınız
20.09.2006
HİÇ BİRİNDE İMZA İSİM YOK
*** Zico nun menajeri "istemiyorsanız sözleşmeyi feshedelim" demiş
*** Zico da Moral Kalmadı
*** Teklif Üstüne Teklif Yağıyor (FB ya hoca tekliflerini yazmış)
*** FB taraftarının tercihi belli oldu %93 E.Y. SMS anketi yapmışlar
*** Tribünde Protesto (FB taraftarı bursa maçında protestoya hazıtlanıyormuş)
*** Luganoya Tehdit (Yönetim Böyle gidersen luciyi getiririz demiş)
*** Edu Ocakta Yolcu
sanırım medya için bu kadarı yeter.
2-) TV kanallarında yapılan programlardaki yorumcuların çoğunluğu Fenerbahçeyi tutmayan kişiler... Yani Fenerbahçemizin 100.yılına gölge düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Yani size diyeceğim onlarıda pek kaale almayın.
Öyle bir mertebeye geldik ki her geçen gün biraz daha yükseliyoruz.Gerek maddi gerekse sportif bakımdan.Milan'ın Edu hakkındaki yorumlarını okumuşsunuzdur.Ama bizim çok kaliteli medyamız Edu'nun vasat bir futbolcu olduğunu iddia ediyor....
3-) Kendi içimizde de düşmanlar var..Mesela Dün açıklama yapan Aziz Yılmaz gibi..Gerçek bir FBli böyle günlerde öylesine ahmakça ve amacı belli olan açıklamalar yapmazdı....Lütfen klüp yönetimi ve futbolcunun ağzından izlediğimiz röportajlar dışında hiçbirşeye inanmayalım.
LÜTFEN RENKDAŞLAR....
100.YIL BU HİÇ BİR OYUNA GELMEYELİM..
KENETLENMEMİZ GEREKİRKEN KÖSTEK OLMAYA ÇALIŞANLARIDA ARAMIZDA BARINDIRMAYALIM...
Bu konuda gerçekten çok doluyum.O yüzden yazma ihtiyacı hissettim.Alıntı filan değil bu yazı.Sadece içimden gelenleri yazdım o kadar.
Bizim yani FENERBAHÇE TARAFTARININ çıkarttığı ve uyguladığı bir slogan var.Onu hep uyguladık ve lütfen uygulamaya devam edelim.Puan kaybetsekde,elensekde,yenilsekde her zaman :
HEP DESTEK TAM DESTEK...
Çünkü böyle bir camiada böyle bir taraftar da dünyada başka hiçbir yerde yok...
1-) Öncelikle Basına SAKIN AMA SAKIN İNANMAYIN... Çünkü hepsi Fenerbahçe Düşmanlığı yapıyor...
AYNI GÜN bir tek gazetede çıkan habere bakarmısınız
20.09.2006
HİÇ BİRİNDE İMZA İSİM YOK
*** Zico nun menajeri "istemiyorsanız sözleşmeyi feshedelim" demiş
*** Zico da Moral Kalmadı
*** Teklif Üstüne Teklif Yağıyor (FB ya hoca tekliflerini yazmış)
*** FB taraftarının tercihi belli oldu %93 E.Y. SMS anketi yapmışlar
*** Tribünde Protesto (FB taraftarı bursa maçında protestoya hazıtlanıyormuş)
*** Luganoya Tehdit (Yönetim Böyle gidersen luciyi getiririz demiş)
*** Edu Ocakta Yolcu
sanırım medya için bu kadarı yeter.
2-) TV kanallarında yapılan programlardaki yorumcuların çoğunluğu Fenerbahçeyi tutmayan kişiler... Yani Fenerbahçemizin 100.yılına gölge düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Yani size diyeceğim onlarıda pek kaale almayın.
Öyle bir mertebeye geldik ki her geçen gün biraz daha yükseliyoruz.Gerek maddi gerekse sportif bakımdan.Milan'ın Edu hakkındaki yorumlarını okumuşsunuzdur.Ama bizim çok kaliteli medyamız Edu'nun vasat bir futbolcu olduğunu iddia ediyor....
3-) Kendi içimizde de düşmanlar var..Mesela Dün açıklama yapan Aziz Yılmaz gibi..Gerçek bir FBli böyle günlerde öylesine ahmakça ve amacı belli olan açıklamalar yapmazdı....Lütfen klüp yönetimi ve futbolcunun ağzından izlediğimiz röportajlar dışında hiçbirşeye inanmayalım.
LÜTFEN RENKDAŞLAR....
100.YIL BU HİÇ BİR OYUNA GELMEYELİM..
KENETLENMEMİZ GEREKİRKEN KÖSTEK OLMAYA ÇALIŞANLARIDA ARAMIZDA BARINDIRMAYALIM...
Bu konuda gerçekten çok doluyum.O yüzden yazma ihtiyacı hissettim.Alıntı filan değil bu yazı.Sadece içimden gelenleri yazdım o kadar.
Bizim yani FENERBAHÇE TARAFTARININ çıkarttığı ve uyguladığı bir slogan var.Onu hep uyguladık ve lütfen uygulamaya devam edelim.Puan kaybetsekde,elensekde,yenilsekde her zaman :
HEP DESTEK TAM DESTEK...
Çünkü böyle bir camiada böyle bir taraftar da dünyada başka hiçbir yerde yok...