Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : ilk buluşmada aşık edin ;))

CaKaLBoT
09-21-2006, 01:20 AM
Birlikte olmak için can attığınız o yakışıklı erkekle nihayet buluşcaksınız.ilk günden onu güzelliğinizle büyülemeye ne dersiniz???
Gerginliği azaltmak için bir gece önce,şakaklarınıza bileklerinize aromatik vücut spreyi sıkarak masaj yapın.aynı şeyi vücut losyonuylada deneyebilirsiniz.
hafif bi yaz kokusu tercih edin.Parfümünüzün kulağınızın arkasına ve saçlarınıza sürerseniz kalıcı olur.
maskaranızı abartmayın,doğal görünüm verin (heleki sıcakta hi. çekilmio)
BULAŞAN RUJA DİKKAT!!!
Fondöten kullanacaksanız, ten rengine en uygun rengi seçmelisiniiz ve iyi dağıtmalısınız.Özellikle de çene altına.
karşınızda üzerinde olumsuz etki bırakan diğer bi durumsa dişlere bulaşmış rujdur.Dikkatli olun, rujunuzu sürdükten sonra dişlerinizi kontrol edin.
Sevgiliniz bi rocker ise, siyah,bordo gibi iddalı oje renklerini , ama deilse daha naturel tonlar kullanın.
ilk buluşmanın heycenıyla makyajınızı abartmayın.Unutmayın erkekler genellikle doğallıktan hoşlanır.
El kreminizi birkaç kez kullanın.
AĞIZ KOKUSUNA NANE...
Kaş şekilinizi bozmadan alın.
Sivilceniz varsa , kapatıcı kullanın.Kapatıcıyıince katlar şeklinde uygulayın.üzerine pudranızı geçin.
Bronz görünmeyi istiosanız, ışıltılı bronz allık yada pudra kullanın.
Saçlarınızın daha parlak ve güzel görünmesi için bakım yaptırın.Aşırıjoleden kaçınmaya özen gösterin.
Ağız kokusuna karşı nane özlü macunla dişlerinizi fırçalayın ve beyazlık veren sakız çiğneyin.
Veda busesini düşünerekten, rujunuzu sürdükten sonra fazlalığını alın.

M@D_VIPer
09-21-2006, 01:21 AM
Sonuç=Hiç bir kadın güzel yaratılmamıştır..Sonradan elde ediyorlar :)))

dryctn
09-21-2006, 01:28 AM
beni beğenen böyle beğensin...diye diye aldatıldım bu gidişle de evde kalacağım:PPP

CaKaLBoT
09-21-2006, 04:18 AM
Bu paylaşım benim fazla ilgimi çekmiyo aslında ama itiraf edeyim başlık dikkatimi çekti belki fayda sağlarım maksadıyla okumaya başlamıştım ki ''Birlikte olmak için can attığınız o yakışıklı erkekle'' sözcüklerinden sonra anladım ki tamamen bana faydası olmayan bişey fakat yinede paylaşımın sonunu getirdim sonuç olarak bide yorum yazayım bari dedim ve diyorum ki; Zor bee sizin işiniz valla Allah kolaylık versin size :))...

CaKaLBoT
09-21-2006, 07:44 AM

:biggrin: hehehe

sentaur
09-21-2006, 07:58 AM
sağol niket

CéZaLı
09-21-2006, 09:46 AM
herşey makyajlarda gizli ...

ceross90
09-21-2006, 09:52 AM
bence en güzeli dogalliktir bi erkek bni ööle yapay halimle beenceine hic beenmesin daha ii;)

CéZaLı
09-21-2006, 10:46 AM
bence en güzeli dogalliktir bi erkek bni ööle yapay halimle beenceine hic beenmesin daha ii;)

ozaman öle demessin kimse bakmazsa kafayı yersin kanks:biggrin::biggrin::biggrin:

çalımkuşu
09-21-2006, 12:15 PM

sonuç:kadınlar bakımlıdır:biggrin:
ama karşımdaki beni beğensin diye bu kadar zahmete katlanamam

CéZaLı
09-21-2006, 12:19 PM
aynen bende böle düşünüom.bugüne kadar da göz kaleminden baska makyaj yapmadım.zaten dogal halim daha güzel gelio bana :smile:

doğal halin güzel geliosa makyaj yap bi gün aynanın karşısına geç güzelliğinden ayna yerinde duracakmı acaba bi bak we gör:biggrin: :biggrin:

OrCuN23
09-21-2006, 12:22 PM
ne demişler ekimde biten darıdan makyaj yapan karıdan hayır gelmes diye:D:D:D:D ne salladım beah:D:D

CéZaLı
09-21-2006, 12:26 PM
habire başkasının bahçesine dalma makyaj yapan hatunu alma :p

sen sallarsında biz sallamazmıyı zuhaha:D

MARWiN
09-21-2006, 12:31 PM
spawn5 Sen artistmisin ?

CaKaLBoT
09-21-2006, 12:36 PM
sonuç:kadınlar bakımlıdır:biggrin:
ama karşımdaki beni beğensin diye bu kadar zahmete katlanamam

aynen makyaj ayrı bı olay ben yaparım kı bence kotu bısı degıl ayrıca dogallıgıda bozmaz bence abartmaza makyaj kımse benı begence dıye gercektne kendımı yoramam benı begnen bole begensın dıyoruz ama yalan bende deım ama eger sen seversen sen asık olursan yok ole benı bole begensın tavuırları fln cok gordum ben oelsını kız meslekte okudum nede olsa

DHeMLy-CHaY
09-21-2006, 12:50 PM

+1.makyaj en çirkini bile ne hale getiriyor herşey onda gizli.doğal olun yeter

direc-t_-_live
09-21-2006, 02:36 PM
anlamıyorum allahın(c.c) yarttığını neden değiştirmekle uraşıyosunuz.bırakın doğal olun sizi beğenen beğensiz beğenmeyende defolsun gitsin

hem sizi yapay güzelliğinizi sewnden hayır çıkarmı:?

CaKaLBoT
09-21-2006, 06:32 PM
anlamıyorum allahın(c.c) yarttığını neden değiştirmekle uraşıyosunuz.bırakın doğal olun sizi beğenen beğensiz beğenmeyende defolsun gitsin

aynen !!! + yapıyosanız bıle cem yılmazın dedıı gıbı yenıden cızmeye calısmayın sadece uzerınden gecın ;)

CéZaLı
09-21-2006, 11:07 PM
spawn5 Sen artistmisin ?

sana ne oluyor MARWIN ? şurda bişi konusuoruz artist felan diosun :biggrin: artist olsam fotolarda boy gösterir forumlarda ahkam keserim:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: :biggrin:

ugurb
09-22-2006, 11:56 AM
HERŞEY MAKYAJLARDAYMIŞ OF ULAN OF BYANLAR KABUL EDİN ERKEKLER SİZDEN DAHA GÜZEL ALLAHIN VERDİĞİ İLE YETİNMESİNİ BİLMEK GEREK ERKEKLER YIKANMAYINDA DEMIYORUM YANİ :d

Shaqtr81
09-22-2006, 12:03 PM
Çirkin kadın yoktur.Makjazsız kadın vardır.;)

CéZaLı
09-22-2006, 12:16 PM
aslında makyajsız we doğal insan çok fazla wede makyajlılara nazaran daha bi hoşlar :) çok war öyleeee

serkanoksuz
09-22-2006, 01:03 PM
Yaa Hep böyle yapıyorsunuz randevuya en az 1 saat geç kalıyorsunuz işimiz güzümüz var karrdeşim acele edin biraz siz böyle adamı aşık değil ancak sinir edersiniz

aLeMDaR
10-04-2006, 11:48 PM
valla niket güzel açıklamışsın ama bence her bayan kendi doğal hali ile güzeldir