Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Dikkatli olalım(özellikle bedava sms sitelerinde)

serkanoksuz
09-25-2006, 04:27 AM
arkadaşlar başımdan gecen bir kazıklanma ile ilgili bişeyler söylemek istedim ben uyarayımki sizlerde yaşamayın.
Uzun yıllardır turkcell hat kullanıyorum.internette bedava smslerle ilgili bir cok site var ve hemen hemen hepsinde mesaj yollamak için telefonumuza bir şifre gelmesi gerekiyor diye telefon numarasını istiyorlar. anlatımlar güzel bedava yollanıyor ama daha sonradan olur olmadık zamanlarda telefona 4 haneli numaralardan değişik mesajlar geliyor ve gelen bu mesaj karsılığında bircok kontor gidiyor.birkeresinde aynı numaradan bir günde 5 mesaj aldım mesajların her birisi için 10 kontor hattımdan gitti.
Turkcell müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım cevap olarak alt kurumumuzda bulunan bir şirkete üye olmuşsunuz yapabileceğim birşey yok telefon numarasını verelim arayın iptal ettirin yanıtını aldım.o arada müşteri temsilcisine turkcell gibi bir marka bukadar düştümü diyerek birkaç ağır söz söyledim ve vermiş olduğu numarayı aramaya başladım.Numarayı düşürmek bir mucize çünkü sürekli meşkul en sonunda düşürebildim ve üyeliğimi iptal ettirdim.
Bunları anlattımki siz siz olun böyle hatalara düşmeyin.

GeCeLeR
09-25-2006, 04:42 AM
dikkatli olmak lazım tabi...

herkesin bilgisine...

CéZaLı
09-25-2006, 10:21 AM
aynen kankalar herşeye inanmayalım...

sentaur
09-25-2006, 11:52 AM
sadece bunlara değil gazetelerdeki ilanlarda aynı şeyi yapıyor yani hadi bu melodi 4 kntr diyor indiriyosun ama üye olduğunu bilmiyosun sonra da gizli gizli kntr leri iç ediyorlar bende aradım ve baya apır konuştum ve şikayetçi oldum ama bir sonuç çıkmadı....bu sitelerin ve reklamların iptal edilmesi gerekiyo...
Nasıl olsa çakal.nette istenilen herşey bulunabiliyor.....

CaKaLBoT
09-26-2006, 12:12 PM
işim olmaz o işlerle ama yinede uyardıın icin cok saol...

aLeMDaR
09-26-2006, 02:08 PM
uyarın için teşekkürler kadeş bunun gibi binlerce site daha var ama hiç bir önlem alınmıyor ve tüketici hakları uygulanmıyor nede olsa burası Türkiye

CaKaLBoT
09-26-2006, 03:50 PM
bende hiç girmem öle sitelere ama uyarı için tşkler..

turkerr
09-28-2006, 05:24 PM
ben o tarz siteleri zaten gereksiz buluyordum bundan sonrada hiç işim olmaz uyardığın için sağol

olfir
10-05-2006, 04:40 AM
eyvallah kanka saolsın dıkkat lazım

CaKaLBoT
10-05-2006, 04:45 AM
Ben zaten öle sitelere girmiyorum. bedavaysa vardır bir pahalı yanı diye düşünürüm hep..:))