Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Çataloluk: "8'li finallere kalmak istiyoruz"

DHeMLy-CHaY
09-29-2006, 05:02 PM
Basketbolda 22. Erkekler Tadım Türkiye Kupası'nda B Grubu'nda Samsun'da mücadele eden Banvit'in menajeri Turgay Çataloluk, ''Türkiye Kupası'nda 8'li finallere kalmak istiyoruz'' dedi.

Turgay Çataloluk, yaptığı açıklamada, 1. kademe grup maçlarında Türk Telekomspor, Beykoz ve Selçuk Üniversitesi ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, hedeflerinin grubu ilk 2 takım arasında bitirmek olduğunu söyledi.

TÜBAD-Banvit Basketbol Turnuvası'nda çok başarılı maçlar çıkardıklarını dile getiren Çataloluk, ''Aynı performansı burada da gösterirsek başarılı olacağımıza inanıyorum. 2 yıldır Türkiye Kupası'nda istediğimiz başarıyı yakalayamıyoruz. Bu sene 8'li finallere kalmak istiyoruz'' diye konuştu.

Tadım Türkiye Kupası'nda ilk maçında yarın Türkiye Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Türk Telekom ile karşılaşacak olan Banvit, pazar günü ikinci maçında Beykozspor ile karşı karşıya gelirken, pazartesi de son maçında ligin yeni ekiplerinden Selçuk Üniversitesi ile mücadele ederek eleme grubu maçlarını tamamlayacak.