Tam Sürümü Görüntüle : Türkiye avrupa birliğine girmeli mi?
System666
12-14-2005, 06:07 PM
Evet bu konuda ki görüşlerinizi bekliyorum....
carnivor
12-15-2005, 10:57 AM
bence girmeli de onlar bizi almayacaklar sadece nufusumuzun çokluğundan dolayı
Tathar Elanessé
12-18-2005, 11:57 PM
bence girmemeli avrupa birliğinin bize verecegi hiçbirsey kalmamıştır arkadaşlar...!
ne ekonomik anlamda,nede sosyo-kulturel anlamda.avrupa birliği ekonomik anlamda büyük bir çöküşün içindedir ne yeni üyeleri eski 4 ler seviyesine yukseltebiliyorlar ki bu gerekli çunku sistemin işleyişi için uyelerin hepsinin ekonomik anlamda denk olması gerekiyo bu çatlak giderek buyuyo ve yeni uyelerle dahada buyuyucek eger turkiye birliğe alınırsa çatlak birliği parçalıyacak niye onlarla yok olalım dünya yeni bir çaga giriyo yeni çagdada guneş dogudan dogucak bence yeni arayışlarda olmalıyız.....!
kurtuluş avrupada degil.herkesin aradıgı..! kurtuluş bu cografyada.....!
umarım bana karşı çıkacak arkadaşlar olur karşı-tezleri degerlendirelim konudan zevk alalım.....!
aLeMDaR
12-23-2005, 01:11 AM
bence girmemeli avrupa birliğinin bize verecegi hiçbirsey kalmamıştır arkadaşlar...!
ne ekonomik anlamda,nede sosyo-kulturel anlamda.avrupa birliği ekonomik anlamda büyük bir çöküşün içindedir ne yeni üyeleri eski 4 ler seviyesine yukseltebiliyorlar ki bu gerekli çunku sistemin işleyişi için uyelerin hepsinin ekonomik anlamda denk olması gerekiyo bu çatlak giderek buyuyo ve yeni uyelerle dahada buyuyucek eger turkiye birliğe alınırsa çatlak birliği parçalıyacak niye onlarla yok olalım dünya yeni bir çaga giriyo yeni çagdada guneş dogudan dogucak bence yeni arayışlarda olmalıyız.....!
umarım bana karşı çıkacak arkadaşlar olur karşı-tezleri degerlendirelim konudan zevk alalım.....!
dostum sana karşı çıkıp biraz bu konu hakkında tartışmak isterdim ama doğruları yazmışsın ne yapalım yorumun için teşekkürler
Tathar Elanessé
12-23-2005, 03:55 AM
madem karşı-tez çıkmadı ozaman konuyu biraz daha açalım avrupa birliğinin turkiyeden ne çıkarı varki 25 kusur senedir alınmak istenmediğimiz bir kapıda bekletiliyoruz.......?
ben cevabımı arkadaşlar cevab yazdıktan sonra vericem....!
DHeMLy-CHaY
12-26-2005, 05:12 AM
biz avrupaya değil avrupa bize mahkum bu unutulmamalı sonuna kadar karşıyım AB ye
melgibson_ist
01-04-2006, 10:08 AM
bence biz birlik kuralım avrupalılar ona girmeye çalışsın onlar kimki onların kurduğu bir birliğe girmeye çalışıyoruz kim onlar adam mı be avrupalılar adam mı:)))
GeCeLeR
01-10-2006, 03:42 AM
katılıyorum...
bugrahan
01-11-2006, 11:19 AM
bizim avrupaya ihtiyacımız yok onların bize ihtiyacı var
aorgun
03-11-2006, 12:29 PM
Hyyyrrrrr
Karizmatix
03-11-2006, 11:59 PM
bizim avrupaya ihtiyacımız yok onların bize ihtiyacı var
ciiden arkadaşa katılıyorum hiç yoktan bizi un,mutlandırmasınlar...
efeaydın
03-31-2006, 02:26 AM
avrupa birliğine neden hayır;
*öncelikle Türkiye'deki pkk terörürünü tüm ab ülkeleri desteklemiş ve silah yardımı yapmışlardır.
*kapitalist bir toplum düzeni(her ne kadar yarı kapitalist bi ülke olsakta) Atatürk ilke ve inklaplarına terstir.
*sözde ermeni soykırımı hakkında ki tek taraflı ve aleyhimize olan tutumları
*Kıbrıs sorununda ki taraflı tutumu
*Özelleştirmelerin Devletçilik ilkesiyle ters düşmesi (iktidarlar da uygulamıyor bu ilkeyi ama)
daha birçok madde sıralanabilir ama başlıcaları bunlar ve AB ye HAYIR demeye yeterlidir sanırım!!!!!!
efeaydın
04-04-2006, 04:48 PM
Ülkemin geleceği ve onuru için HAYIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRR
aLeMDaR
04-04-2006, 07:55 PM
bence girmemeliyiz avrupa bilrliği uğruna yapmadığımız bişi kalmadı
zincifre
04-12-2006, 10:58 AM
kültürel, politik ve dini açıdan birçok farklılığımız var. birlik içine girmek herşeyinizden vazgeçip bir olmak yani belli kalıplara girmeyi ifade ediyor. bu kalıp avrupa ne derse o yapılacak kalıbıdır ki Türkleri hiçbir zaman dost olarak kabul etmeyen devletler sanırım bizim çıkarlarımızı değil kendi çıkarlarını düşüneceklerdir ve buna göre kararlar alacaklardır.
avrupa ile Türkiye hiçbir zaman dost ve müttefik olmadı bundan sonrada olamaz.
Türk Milletini temsil edenlerin avrupalılara bizi alın diye yalvarmaları ve her istediklerini ses çıkarmadan yapmaları ayrıca sinirlerimi bozuyor. bir zamalar Türk Hükümdarları karşısında dizleri titreyenler şimdi bize emir veriyorlar.
Sonuna kadar ab ye HAYIR.
CaKaLBoT
06-25-2006, 02:07 PM
kesinlikle hayır..18 mart 1915 hatırlayın..
hircinbey
06-25-2006, 02:53 PM
hayir alinmamali diyorum
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.