Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Ben asla gevşemem

DHeMLy-CHaY
09-30-2006, 05:34 PM
İki hafta önceki Randers karşılaşmasında başlayan seride Sivas ve Konya maçlarında ağları sallayan Sırp yıldız, önceki gün Randers'la oynanan rövanş maçında dörtte dört yaptı. Golcü oyuncu, ligde de serisinin devam edeceğini söyledi

Daha önce böyle bir seri yakalayıp yakalamadığı sorusuna "Hatırlamıyorum" yanıtını veren Kezman, "Önemli olan bu seriye devam etmem. Fenerbahçe'de kendimi tartıyorum ve mutlu olduğumu hissediyorum. Çok iyi birhava yakaladım. Herkes bana karşı çok iyi. Keyif alıyorum ve bu ortamda başarı kendiliğinden geliyor " dedi.

100. yılını kutlayan Fenerbahçe'nin hedeflerinin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden golcü yıldız, "Hedefler büyüdükçe herkesin arzusu artıyor, artacaktır da. Bu başarı için önemli bir etken. Kezman olarak ben asla rahat durmayı, gevşemeyi sevmem. Belki bazıları katılmayabilir ama yeni oluşan bir takım için iyi yoldayız. Önemli kayıplar yaşamadan geçiş döneminde bile tüm hedeflerimize devam edebiliyoruz. Bu gelecekte çok daha iyi olacağımız anlamına geliyor" diye konuştu.

Kaynak: Sabah

alexdesouza20.07
09-30-2006, 05:40 PM
hayranım bu adama...saol kanka...

umit54
09-30-2006, 05:43 PM
çok müthiş bir yldız

kasirga78
10-01-2006, 03:38 AM
Fenerbahçede çok goller atacak inşallah.

iceman956
10-01-2006, 03:39 AM
Bu Adam MÜthİŞ GolcÜÜ