Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Besle kargayı kırsın rekorunu

DHeMLy-CHaY
09-30-2006, 05:35 PM
Tuncay Şanlı, kendisini Fenerbahçe’ye kazandıran Cemil Turan’a ait, 'Avrupa’da en çok gol atan oyuncu' unvanını ustasının elinden aldı.

Büyük uğraş vermişti
AZ aşındırmamıştı Adapazarı yollarını Cemil Turan. Bu gidiş gelişlerin tek bir nedeni vardı; Sakaryaspor’da oynayan 17 yaşındaki Tuncay Şanlı’yı Fenerbahçe’ye kazandırmak. Başkan Aziz Yıldırım’ı bu transfere razı etmiş, oyuncu ve Sakarya yönetimiyle yaptığı görüşmelerde büyük ilerleme kaydetmişti. İş, bir ara bozulur gibi olmuş ancak uzun uğraşlar sonucu Tuncay’ı Fenerbahçeli yapmıştı. Tuncay, başarılı performansını golleriyle süslerken, Cemil Turan’ın elinde bulunan bir unvanı da tehdit etmeye başladı yıllar içinde.

Onurlu ve gururlu
Avrupa Kupaları’nda en çok gol atan Fenerbahçeli futbolcu Cemil Turan’dı. Torshavn maçında bir gol atıp, Turan ile aynı sayıya ulaşan Tuncay, Randers filelerini havalandırıp, unvana tek başına sahip oldu. Ve maçtan sonra ilk söylediği sözler, ustaya saygıyı gösteriyordu: “Fenerbahçe’ye gelmemde Cemil Ağabey’in büyük emeği var. En çok gol atan futbolcu oydu. Sanırım şimdi benim olmam en çok onu sevindirmiştir. Böylesine bir futbolcunun oynadığı takımda, onun emekleriyle oynamak ve böyle bir unvana sahip olmak benim için onur ve gurur verici” dedi.

umit54
09-30-2006, 05:38 PM
daha krılcak çok rekor var

alexdesouza20.07
09-30-2006, 05:41 PM
Güzel bir rastlantı olmuş... Tuncayı kutluyorum....

kasirga78
10-01-2006, 03:36 AM
bende tuncayı kutluyorum başarılarının devamını diliyorum maşallah bu yıl çok hırslı