ege10
10-01-2006, 01:28 PM
savaşın en kanlı günlerinden biriydi.arkadaşının az ilerde kanlar içinde yattığını gören asker, tam cepheden dışarı atıyordu ki kendisini, başka bir arkadaşı kolundan tutarak geri çekti:
" ne yapıyorsun, delirdin mi sen?oraya gidersen dönmen imkansız!hem o çoktan ölmüştür bile!"
asker dayanamadı dostunun o kanlar içindeki haline ve fırladı cepheden.kurşunların arasından sıyrılarak gitti ve bir mucize gerçekleşti; arkadaşını sırtına almış bir vaziyette geliyordu.fakat ölmüştü arkadaşı.
onu cepheden çıkarken durdurmak isteyen asker;
"gördün mü sana gitme demiştim.o ölmüş, hiç bir işe yaramadı bu yaptığın"
"hayır" dedi diğer asker."yanına gittiğimde sağdı, ve onun son sözlerini duymak dünyalara bedeldi benim için"
ölen askerin dostuna son sözleri şunlar olmuştu;
"Gelecegini biliyordum"
" ne yapıyorsun, delirdin mi sen?oraya gidersen dönmen imkansız!hem o çoktan ölmüştür bile!"
asker dayanamadı dostunun o kanlar içindeki haline ve fırladı cepheden.kurşunların arasından sıyrılarak gitti ve bir mucize gerçekleşti; arkadaşını sırtına almış bir vaziyette geliyordu.fakat ölmüştü arkadaşı.
onu cepheden çıkarken durdurmak isteyen asker;
"gördün mü sana gitme demiştim.o ölmüş, hiç bir işe yaramadı bu yaptığın"
"hayır" dedi diğer asker."yanına gittiğimde sağdı, ve onun son sözlerini duymak dünyalara bedeldi benim için"
ölen askerin dostuna son sözleri şunlar olmuştu;
"Gelecegini biliyordum"