PDA

Tam Sürümü Görüntüle : yardım

muzi4141
10-03-2006, 10:32 AM
arkadaşlar bilgisayarım D de virüs var. silersem veri kaybı olurmuş. formatı da C ye atıyoruz. D yi nasıl format atmış gibi temizleyeceğim yarım istiyorum. teşekkür ederim

serkanoksuz
10-03-2006, 07:19 PM
Arkadaşım D de virüs olma olayı biraz zayıf bi ihtimal ama olabilirde tabiki.
D de virüs resim filmmüzik ve ya herhangi bir dosyanın içinde olabilir .antivirüs proğrmı ile taratırsan virüsü bulabilirsin ve bulduğun dosyayı silersein.
d de virüsü nezaman yediysen o zamandan beri yüklediğin resim müzik proğram gibi şeyleri silerekte çözüm arayabilirsin.anlamadığın takıldığın bir yer olursa yazman yeterli veya bir om at .

walsman07
10-03-2006, 07:45 PM
forumumuzda linkleri mevcut olan anti virus programlarından indirip..yükleyip..programı yeni viruslar için güncelleyip,pc yi tarama yaptır..

hiç bir endişen olmasın..her hangi bir veri kaybı olmayacaktır...ama kullandığın anti virus programının güncel olmasına önem göster..eğer güncel değilse virusları gözden kaçırabilir...bir denemeni tavsiye ederim..saygılar :)

muzi4141
10-09-2006, 10:33 AM
avast kullanıyorum onunda seriali çalışmıyor burdan indirmiştim. yeterli çalışmıyo sanırım.nasıl güncellicem. saolun

kasatoora
10-19-2006, 03:24 AM
kardeşim Bilgisayarım simgesinin üzerine sağ tıkla ve yönet seçeneğine gir oradan depolama aygıtları var istediğin şekilde format çekebilirsin...