Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : ya platonik aşık olunan sizseniz?

dryctn
10-05-2006, 03:25 PM
o da ne kötü durumdur..
konu kapandı sanırsın aylar gecer.. bi telefon bi söz.. çıkar yıne ortaya.
ne yapsak.. nası uzaklaşsak. o nasıl daha az üzülse dersin..
yıllardır tanıdığın gençtir.
"ulan ben buna aşık olsam krallar gibi yaşıyordum şimdi" dersin..
ama yok.. o da olmaz.
ööff öff.. bu da zor iş..

var mı bu konuda söylemek istedikleriniz?

bluekeys™
10-05-2006, 03:28 PM
işt een kötüsü bana göre bu biri bana platonik aşık olduysa onu kırmadan(tabi bana aşık olduğunu anladıysam)bi türlü ikna edrim kötü yönlerimide görmesini sağlarım:((((

walsman07
10-05-2006, 03:32 PM
ben genelde bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başka birine yapmamayı tercih ederim..

ama yinede bilmeden ümid verdiysem eğer ve bunu öğrenirsem gerçekten çok üzülürümmm:(

ama o günün şartlarına bağlı olur kararlarım :(

dryctn
10-05-2006, 03:40 PM
ah ahh..bu yaz 12 senedir bana platonik olan adam evlendi..dert oldu içime..bir de utanmadan düğününe gittim:))

zor iş hakkaten.

aLeMDaR
10-05-2006, 03:43 PM
ah ahh..bu yaz 12 senedir bana platonik olan adam evlendi..dert oldu içime..bir de utanmadan düğününe gittim:))

zor iş hakkaten.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
sen 11 yaşındaykenmi aşıktı sana way be
ama konuya bakılırsa zor ya

scarface
10-05-2006, 06:36 PM
Bana çok platonik aşık olan oldu. Şimdi bir kız olarak kendileri bana karşı hislerini açıkça söyleyememişlerdi ama yine de hal ve hareketlerinden ne düşündükleri belli oluyordu; diğer arkadaşlarım da beni uyarırlardı (bu kız içine düşücek gibi, çıkma teklif etmeni bekliyor vs...).

Şimdi açıkçası beğenmediğim birisinin bana karşı ilgisini farkettiğimde araya biraz daha mesafe koyar, samimi olmamaya çalışırdım ve de özellikle gözlerimi kaçırtırdım. Ama şimdi yaş 27'ye gelince ah ulan bu ve şu fena değildi dediklerimizde olmuyor değil:redface:

Ancak 12 yıl boyunca platonik aşk patoılojik bir vaka... Sonuçta o şahıs evlenmişse gerçekliğin farkına varmış demektir...

Ben de zamanında platonik olarak aşık oldum diyebilirim. Sonuçta aşkınız o kişinin kusursuz olmadığını görünce sönüveriyor...:p

Diğer bir husus bana platonik olarak aşık olan birisinin düğününe gidecek kadar da kötü birisi değilim:biggrin:

Zafir_Host
10-06-2006, 10:10 PM
gerçekten zordur ama aşık olan için bence daha zordurrr onu yaşadıkları daha ağırdır..

CaKaLBoT
10-07-2006, 10:07 AM
aşkın platoniğide kendiside yalandır :)
uzaktan hoşlanabilirsin o kadar...

crazy_leyla
10-14-2006, 10:37 PM
nerden bilyosunz platonik sevldiğinizi bu dnyada kim anlar kaşı cinsin seni sevdiğini hea beni seven olmadı allah kahretsn ben seviyorum ama karşılık
da yok allahım siz söyleyin banainsanlar nasıl aşık olurlar formül var mıı?