Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Kadın soyguncu, eşe sürpriz yapmak istemiş / 6 ekim

M@D_VIPer
10-06-2006, 02:04 AM
Kadın soyguncu, eşe sürpriz yapmak istemiş

Arda AKIN/ANKARA

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2261057.jpgAnkara Keçiören’de soymaya kalkıştığı kuyumcu Ali Yıldırım tarafından vurulan 26 yaşındaki kadın soyguncu Songül Akpınar’ın, okulda servis taşımacılığı yapan eşine minibüs alarak sürpriz yapmak istediği ortaya çıktı.

GATA’daki tedavisi tamamlandıktan sonra cinayet bürosu dedektifleri tarafından gözaltına alınan "kadın soyguncu" Songül Akpınar’ın yapılan ilk sorgusunda, yeni evlendiği ve servis şoförü olan ikinci kocasına sürpriz yapmak için soygunu planladığı belirlendi.

Kocasının başkasına ait minibüsle okullarda öğrenci taşımacılığı yaptığını ve sürekli olarak "Bir minibüsümüz olsa sadece kendimize çalışırız" dediğini belirten Songül Akpınar, "Ben sana araba alacağım. Bunun için sana söz veriyorum" dediğini ifade etti. Bir müddet sonra kocası Yılmaz Doğan’ın kendisine sürekli olarak "Hani bana araba alacaktın. Ne oldu? Ne zaman arabamı alıyorsun" sorularını yöneltmesinden bunaldığını belirten Songül Akpınar, şu ifadeyi verdi: "Uykularım kaçıyordu. Eşime söz verdiğim gibi araba almak zorundaydım. Onu memnun etmek ve sürpriz yapmak istiyordum. Ruhsatsız silahı da babamdan aldım. Soygunu gerçekleştirmeden önce çok düşündüm. Kuyumcuya girip silahı çektiğimde bu işin geri dönüşü olmadığını anladım. Taksiciyi de bir anlık sinirle vurdum."

Songül Akpınar’ın babası Mehmet Ali Akpınar da kızına silah verdiği iddiasıyla dün gözaltına alındı.

Türbanı çıkardıhttp://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2261058.jpg

Emniyette ifadesi alınan baba kız, daha sonra adliyeye sevk edildi. Karnından yaralandığı için polislerin yardımıyla merdivenlerden indirilen Akpınar’ın soygun gününün aksine türbanlı olmadığı görüldü.

CaKaLBoT
10-06-2006, 02:37 AM
ne düşünceli insanlar var kocalarına sürpriz yapmak için hırsızlık cesareti ve eylemini gerçekleştirecek kadar vefakar aynı zamanda..