Tam Sürümü Görüntüle : Sen TÜrkmÜsÜn?
bluekeys™
10-11-2006, 09:48 PM
Ey Türk !
Bin yıllardır cihana hükmeden senin ataların değil mi ? Türklüğün milli değerlerine, vatanına, dinine, bayrağına yapılan her saldırıda en sert tepkiyi veren senin ataların değimi ? Yüz yıllardır elinde bulundurduğun senin topraklarına nasıl oluyor da şimdi sahiplenen kendini bilmez tarihsizler çıkıyor ? Nerede hata yaptın diye sormayacak mısın kendine ?
Onlarca millet Çanakkale de kapına dayandığında verdiğin şehitlerinin kanıyla boyanan al kırmızı ak hilalli şanlı anlı bayrağını yere atanlar utansın, utansın ama sen o elleri kırmayı bilmez misin ? Yoksa beceremez misin ?
Yüz yıllardır arabını, kürdünü, lazını ve daha onlarca millete kendi topraklarında huzur veren senin ataların, güvenle yaşamalarını sağlayan o şehit kanlı al sancağın değil mi ? Şimdi sor bakalım kendine, sen nerede hata yaptın da yüz yallardır senin olan topraklara şimdi sahip çıkan atasız tarihsizler oluyor ? Bayrağına el uzatanlar bu cesareti nereden buluyor bilinmez ama gereken tepki Atalarınınkinden aşağı kalır olduğundan oluyor, sanırım eksik burada.
Uyku güzeldir, parayla alınmaz pazarda satılmaz, baldan tatlıdır vaktine doyulmaz ! Uyuyalım bakalım biraz daha, ne olacak ? Bir gün bir uyandıran olursa iş işten geçmeden, kalkar bizde bir tepki gösteririz herhalde, Atalarımızın hatırı için hiç olmazsa bir tepki !
HALEN BAKMAKLA YETİNİYORSAN Bİ DÜŞÜN SEN TÜRKMÜSÜN?
halende
10-12-2006, 03:28 PM
Napalim Sayin Admİnİm Ama Askere Almiyolar Mİtİnglere Babam İzİn Vermİyo Cİddİyİm Benİ Askere Alsalar Asker NeymİŞ CÜmle Alem GÖrÜr Ah Bİ Asker Olsan Vatanim UĞrunda Ölebİlsem Ah Ah
bluekeys™
10-12-2006, 03:29 PM
Napalim Sayin Admİnİm Ama Askere Almiyolar Mİtİnglere Babam İzİn Vermİyo Cİddİyİm Benİ Askere Alsalar Asker NeymİŞ CÜmle Alem GÖrÜr Ah Bİ Asker Olsan Vatanim UĞrunda Ölebİlsem Ah Ahahbe derya keşke herkez senin kadar düşünse şu vatanını sorun kalırmıydı diye düşünüyorum...
lebron_onur
10-12-2006, 03:50 PM
bencede doğru sölüyorsun abi
CaKaLBoT
10-12-2006, 04:12 PM
Şimdi sor bakalım kendine, sen nerede hata yaptın da yüz yallardır senin olan topraklara şimdi sahip çıkan atasız tarihsizler oluyor ? Bayrağına el uzatanlar bu cesareti nereden buluyor bilinmez ama gereken tepki Atalarınınkinden aşağı kalır olduğundan oluyor, sanırım eksik burada.
ATAlarımız bizleri affetsin !!!
bu bayrağa el uzatanların cezasını zamanında veremediğimiz için...
CaKaLBoT
10-12-2006, 04:26 PM
saol....
scarface
10-12-2006, 06:18 PM
Napalim Sayin Admİnİm Ama Askere Almiyolar Mİtİnglere Babam İzİn Vermİyo Cİddİyİm Benİ Askere Alsalar Asker NeymİŞ CÜmle Alem GÖrÜr Ah Bİ Asker Olsan Vatanim UĞrunda Ölebİlsem Ah Ah
Bu yukarıdakiler bana boş laflar gibime geldi... Amaç vatan uğruna ölmek olmamalı! Amaç vatanın bölünmez bütünlüğünü savunmaktır ve de bunun için de hayatta kalmaktır. Özel Harekatçı Ayhan Çarkın bir röportajında bize ölmemeyi öğrettiler demişti mesela...
Bir bayan olduğunuz ve askerlik bilginiz olmadığı için heyecanla söylenmiş sözler. Askerliğe giden çoğu kimsenin görüşü bunlar değil...
Biz askere gittik de ne oldu. Pkk'lılar ile aynı kefeye konduk devlet tarafından. Pkk'lı olanlarla birlikte eğitim yaptık! Vatanı ne kadar sevdiği meçhul kişiler üstlerimiz oldu onların emri altına grdik (ciğeri beş para etmez adamların). Anlam veremediğim bir takım eğitimler yaptık > güneydoğu'da olsam bunların bana ne faydası var dediğim şeyler... Neyse çizmeyi aşmayalım. Bu ülkenin askere verdiği değerin çok az olduğunu söyleyebilirim kısa olarak ayrıca...
Neyse bu tür uygulamalar bizi gene de ülke sevgisinden soğutamaz... Ancak bunlar gerçeğin ta kendisidir...!!!
Daha fazla konuşup düşmanlarımıza moral vermek istemem.
derdo_
10-14-2006, 08:23 PM
ben kürdüm
TC vatandaşıyım
okadarr.
scarface
10-14-2006, 09:35 PM
ben kürdüm
TC vatandaşıyım
okadarr.
Neysen nesin... Kürtçülük yaygarası yapanlara gereken cevaplar verildi...
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın da sorumlulukları vardır umarım yerine getiriyorsundur...
Vatanına karşı sorumluluklarını yerine getiriyorsan > devletine ihanet etmiyor, vergini (gelirin varsa) veriyorsan, askerlik hizmetini yapıyorsan vs. kimse için bir sorun oluşturmaz... O kadar...
emree01
10-15-2006, 10:35 AM
elhamdülüllah Türküm hemde Tütk oğlu Türküm
halende
10-16-2006, 10:38 AM
KullandiĞim CÜmleye BoŞ Dİyemezsİn Heycanla SÖlenmİŞ Laflarda DeĞİl Ben SevdİĞİme Bİle Bu Kadar Candan SevdİĞİmİ SÖlemedİm Bİlmem Anlatabİldİmmİ O Benİm Vatanim Ne Yapsin Devlet Tc VatandaŞi Olan Herkez Mecbur Asker Oluyo Babaminda AskerlİĞİ Zor GeÇmİŞ Ama Kizim Der Hep Bİze Öle Davranmasalardi Dİsİplİnde Olmazdi Der Yanİ Burasi Sİyaset Metdani DeĞİl Ondan MÜmkÜnse Sadece Yorumunu Yazbenİ Anlayanlar AnlamiŞtir
scarface
10-16-2006, 01:18 PM
Kavramlar birbirine girmiş; disipline olmak/disiplin ile askerin can güvenliğ için onlara birer çelik yelek dağıtmak ya da mayınlara karşı yolları asfalt döşemek, kaçak geçişleri önlemek için termal kameralar yerleştirmenin disiplinle alakası yoktur. Ayrıca ordunun ordu çeşmesi gibi eğlence-dinlence yerlerine para sevketmesi, albaylara bile grand cherokee jeep tahsis edilmesi vs. ile bir çok fuzuli harcamaları var! Oraya giden paralar niçin askerin rahatı için değil > sadece can güvenliğini sağlamak için kullanılmıyor?
Ayrıca bazı çürük elmaların da askerlikle ilişiklerinin kesilmesi lazım. İRticai faaliyetlere bulaşanların yanı sıra o üniformayı taşıyacak kapasitesi olmayan (daimi personel) kişilerin de ilişiğinin kesilmesi gerekir...
Ayrıca askerlik yapsaydınız şehit olmanız çok uzak bir ihtimal olmaz idi. Çünkü verilen eğitimin (komando vs. bilmiyorum) çoğunun savaşla > güneydoğuda gereken gayri-nizami savaşla alakası yok maalesef...
Neden bunlar söylenmez ya da söylenemez onu da siz düşünün...
CaKaLBoT
10-16-2006, 03:35 PM
Ey Türk !
Bin yıllardır cihana hükmeden senin ataların değil mi ? Türklüğün milli değerlerine, vatanına, dinine, bayrağına yapılan her saldırıda en sert tepkiyi veren senin ataların değimi ? Yüz yıllardır elinde bulundurduğun senin topraklarına nasıl oluyor da şimdi sahiplenen kendini bilmez tarihsizler çıkıyor ? Nerede hata yaptın diye sormayacak mısın kendine ?
Onlarca millet Çanakkale de kapına dayandığında verdiğin şehitlerinin kanıyla boyanan al kırmızı ak hilalli şanlı anlı bayrağını yere atanlar utansın, utansın ama sen o elleri kırmayı bilmez misin ? Yoksa beceremez misin ?
Yüz yıllardır arabını, kürdünü, lazını ve daha onlarca millete kendi topraklarında huzur veren senin ataların, güvenle yaşamalarını sağlayan o şehit kanlı al sancağın değil mi ? Şimdi sor bakalım kendine, sen nerede hata yaptın da yüz yallardır senin olan topraklara şimdi sahip çıkan atasız tarihsizler oluyor ? Bayrağına el uzatanlar bu cesareti nereden buluyor bilinmez ama gereken tepki Atalarınınkinden aşağı kalır olduğundan oluyor, sanırım eksik burada.
Uyku güzeldir, parayla alınmaz pazarda satılmaz, baldan tatlıdır vaktine doyulmaz ! Uyuyalım bakalım biraz daha, ne olacak ? Bir gün bir uyandıran olursa iş işten geçmeden, kalkar bizde bir tepki gösteririz herhalde, Atalarımızın hatırı için hiç olmazsa bir tepki !
HALEN BAKMAKLA YETİNİYORSAN Bİ DÜŞÜN SEN TÜRKMÜSÜN?
aşığa bağdat sorulmaz mübarek......
bizler uykuyu kendine haram edenlerdeniz.
kar'ı hafif görmemekteyiz....
biliriz çığ olduğunda yıkacağını....
lakin,
gaflet uykudan değildir......
içinde bulunduğumuz geminin kaptan köşkü,dolayısı ile dümen kaptırılmıştır....TÜRK'üm demeye utananlara...
önümüzde gizli kayalar, azgın dalgalar, karaya oturma gibi tehlikeler var iken,
kaptan, itidal olma adına milleti şuursuzlaşmıştır,
gemi yürümemektedir,
demir paslanmıştır....
velhasıl,
2 şık vardır....
gemi mecmuları birleşecek,tayfalar,yolcular bir olacak,
içimizden birini kaptan yapacak.....;)
yada yeni bir piri reis bulup,
dünyanın haritası yeniden çizilecek....:mad:
CaKaLBoT
10-16-2006, 03:42 PM
Biz askere gittik de ne oldu. Pkk'lılar ile aynı kefeye konduk devlet tarafından. Pkk'lı olanlarla birlikte eğitim yaptık! Vatanı ne kadar sevdiği meçhul kişiler üstlerimiz oldu onların emri altına grdik (ciğeri beş para etmez adamların).
bu konuda hemhalım scarface.....
itirafçılara verilen önemin haddi benide üzmüştür...
lakin,
atasözümüzde çürümüştür bu vesile ile,
it iti ısırır.....;)
maYKıl
10-21-2006, 12:01 AM
bu konular çok hassas neden bu duruma geldik vatanı savunanları destekliyelim tek yürek tek bilek olalım olalım sorun kürt olmak değil sorun vatan haini olmak hainlerin cezasıda MEHMETCİK tarafından veriliyor zaten bu vatan hepimizin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
efeaydın
10-29-2006, 03:45 AM
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
takilberime
10-29-2006, 09:46 AM
Bu millet , Türk ırkı senin gibi kadınların gayreti ile yükseldi..
Umarım diüer ırkdaşlarımız da biraz olsun senin gibi düşünür, o zaman bütün meselelr çözülecektir..
TTK
derdo_
11-05-2006, 08:23 PM
Bu millet , Türk ırkı senin gibi kadınların gayreti ile yükseldi..
Umarım diüer ırkdaşlarımız da biraz olsun senin gibi düşünür, o zaman bütün meselelr çözülecektir..
TTK
mesajından nihal atsızcı olduğun anlaşılıyor :)
CaKaLBoT
11-06-2006, 10:37 AM
mesajından nihal atsızcı olduğun anlaşılıyor :)
insanların mesajlarından,
neci olduğunu çıkarttığına göre,
bir ulu olmalısın....:rolleyes:
bil bakalım bu yazıdan sonra ben neciyim....?
sana bir tüyo,
ülkenin en büyük faşist'i aptocu değilim......:mad:
qarizma
11-15-2006, 05:49 PM
ahbe derya keşke herkez senin kadar düşünse şu vatanını sorun kalırmıydı diye düşünüyorum...
sEn meraak ettme ben düşünüyorumm
drendo
11-17-2006, 10:08 PM
Türk olmak bir ayrıcalıktır.
drendo
11-17-2006, 10:10 PM
kendini gerçekten türk hissetmekte öyle muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. O damarlarımıza dokunulursa o kudret ortaya çıkar ve onu yapanlar o kanla boğulurlar. Herkes bunu böyle bile.
CaKaLBoT
11-18-2006, 11:25 AM
soyut milliyetçilik bitmeli artık.....:cool:
mehmet961
12-16-2006, 06:47 PM
hayır kürdüm
evet hayır yarışmasımı oynuyoruz ?
CaKaLBoT
12-17-2006, 10:21 AM
hayır kürdüm
evet hayır yarışmasımı oynuyoruz ?
senin yanında ölüden sessiz olmak gerek....
erden ziyade uzman çavuş gibi görünsen iki kelam edeceğim ama...
değil kelimeleri kurmak hayallerine bile değmezsin...
Nightblue
12-18-2006, 10:55 PM
Biz Türk müyüz? Türksek nasıl Türküz ? Adminim çok güzel yazmışsın elime emeğine sağlık.. Fakat onca Şehitlerin hakkını nasıl ödeyeceğiz yakamıza yapışdıkları zaman "biz bunun için mi öldük siz yoldan çıkın Türk olduğunuzu unutun Türklüğe küfredin diye mi ?" diye sorduklarında ne cevap vereceğiz ?:confused:
drejj
01-03-2007, 08:07 PM
insanı insan olduğu için sevmeliyiz kahrolsun pkk kahrolsun faşizm
ImmortalSouL
01-03-2007, 09:55 PM
Tek bir Cümle " Madem ki TÜRKSÜN Göster ÜRKSÜN " Yetermi??
pegasus
01-05-2007, 11:26 AM
Tek bir Cümle " Madem ki TÜRKSÜN Göster ÜRKSÜN " Yetermi??
bencede yeter
cekirge_67
01-05-2007, 10:48 PM
TÜrklerle Kİmse BaŞa Çikamaz Bİz Adami ÖttÜrÜrÜz Yaptigimiz Tek Eksİklİk Az ÇaliŞmak Okadar...
calipse
01-05-2007, 11:48 PM
Bİz Alem-İ Cİhana 700 Yil HÜkmetmİŞ Adiyla Saniyla TÜrkoĞlu TÜrkÜz ElhamdÜlİllah!..saol Warol TÜrkİyem !..her KariŞ TopraĞinla ..askerİn Gelİyo..watanima Boynum Kildan İncedİr Ama DÜŞmanima Affim Yok!..doĞacak GÜneŞ Bİzİmdİr!..tipki Şehİt Olan Canlarimiz Gİbİ....
ImmortalSouL
01-06-2007, 02:18 AM
Bİz Alem-İ Cİhana 700 Yil HÜkmetmİŞ Adiyla Saniyla TÜrkoĞlu TÜrkÜz ElhamdÜlİllah!..saol Warol TÜrkİyem !..her KariŞ TopraĞinla ..askerİn Gelİyo..watanima Boynum Kildan İncedİr Ama DÜŞmanima Affim Yok!..doĞacak GÜneŞ Bİzİmdİr!..tipki Şehİt Olan Canlarimiz Gİbİ....
Yürü Be Ahmedim Kim Tutar ßizi ..!!! ßinin atınıza kuşanın kıLıcı gürzü kaLkanı Viyana üzerine seferim war :D
pesimist_stylee
01-08-2007, 03:54 AM
tabi ya baskı altında utmmak lazım duyguları coşalım :P
karamurat
01-18-2007, 03:22 AM
Türkü olanda olmayanda, Bu ülkenin vatandasi iseler, VAtandaslik hükümlülügü,
Her ülkede oldugu gibi bizim ülkemizdede yerine getirmek MECBURIYETINDELER...
Bu kim olursa olsun...onun bilincinde olmalari gerekiyor....saygilar
y_yunus
01-21-2007, 08:19 PM
bu ne biçim soru lan
pegasus
01-23-2007, 06:12 PM
bu ne biçim soru lan
ilk önce yazıyı tam oku ondan sonr akonuş yorumlara bi bak orda yazanları halen ülkede sen yapmasanda yapanlar var sana özel bi yazı değil küçük düşünme
rohat1
01-24-2007, 03:52 AM
Herseyden önce insanim,demokratim,kürdüm,türkiyeliyim,müslümanim, hümanistim...
berkaykucuk
01-24-2007, 01:20 PM
ırk olarak hayır ama bağlılık bütünlük ve sevgi olarak evet
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.