Tam Sürümü Görüntüle : Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur
aLeMDaR
10-15-2006, 11:40 PM
http://www.youtube.com/watch?v=-5iHyFOxWLo
bluekeys™
10-16-2006, 09:24 AM
konu maksadını aşarmı bilmem ama bence uygun değil çünkü 2 dk slaytın 49sn kurt resimleri bence anlamsız...
CaKaLBoT
10-16-2006, 06:02 PM
katılıyorum...
aLeMDaR
10-16-2006, 11:24 PM
konu maksadını aşarmı bilmem ama bence uygun değil çünkü 2 dk slaytın 49sn kurt resimleri bence anlamsız...
o zaman silseydiniz kurt resmi olabilir ama içinde hiç bir siyasi parti içeriği bulunmuyor oradaki kurtun neyi temsil ettiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz ayrıca pkk p..... izleyin adlı konuyu silmişsiniz güzel silin lanet olasıca kürtler her şeyi derken o konular silinmiyor bizim açtıgımız pkk aşağılayan konular siliniyor
bluekeys™
10-17-2006, 09:16 AM
o zaman silseydiniz kurt resmi olabilir ama içinde hiç bir siyasi parti içeriği bulunmuyor oradaki kurtun neyi temsil ettiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz ayrıca pkk p..... izleyin adlı konuyu silmişsiniz güzel silin lanet olasıca kürtler her şeyi derken o konular silinmiyor bizim açtıgımız pkk aşağılayan konular siliniyor
arkadaşım kelimeni bilde konuş kimsesenin konusunu silmedim dikkat edersen orda okuman varsa okursun youtubedeki linki tıkladığında çıkan yazıyı verdim yani görüntü yok This video has been removed due to terms of use violation. bluekeys sildi yazmıyor kime ne ile itham ettiğine dikkat et...
eğer ben pkk ve kürtleri destekliyor olsaydım şuan sen burda türklük ve yüce türk mileti hakkında yazı yazamazdın ama yazıyorsun demekki aynı saftayız...
dipnot:açtığınız konulardaki yorumları kaldıramacaksanaız konu açmayın...burası oyun parkı değil siyaset meydanı...
CaKaLBoT
10-17-2006, 11:10 AM
brevhart,
tanıman lazımdı buca yazılandan sonra site adminlerini,
bunca manidar yazılardan ve güruhlara verdikleri cevaptan sonra...
sitem gereksiz....
kalbiniz kırılmasın.......kalp kırılmasın...
ortak payda aynı değilmidir.....:confused:
sağol paylaşım için.....şarkının sözleri anlamlı.....gökten TÜRKlere rehber olarak indirilmiş kut sahibi slaytlar kadar.....;)
CaKaLBoT
10-17-2006, 11:31 AM
ciğeri 5 para etmezzler yüzünden birbirimizi kırmayalım lütfen ! saygılar...
bluekeys™
10-17-2006, 11:37 AM
kavg adeğil kesinlikle çünkü ortak düşüncemiz aynıdır ama nedendir bilemediğim şekilde çok ağır bir ithamda bulunulmuştur bunu kaldıramadım ne demek pkk kötüleyen film linkini sildin bu bölümde benim msjlarımı incelenirse hangi tarafta yer aldığım net bellidir..
pkk p..... izleyin adlı konuyu silmişsiniz güzel silin lanet olasıca kürtler her şeyi derken o konular silinmiyor bizim açtıgımız pkk aşağılayan konular siliniyor
CaKaLBoT
10-17-2006, 11:45 AM
kavg adeğil kesinlikle çünkü ortak düşüncemiz aynıdır ama nedendir bilemediğim şekilde çok ağır bir ithamda bulunulmuştur bunu kaldıramadım ne demek pkk kötüleyen film linkini sildin bu bölümde benim msjlarımı incelenirse hangi tarafta yer aldığım net bellidir..
[B]
abi tabiki bizlerin hangi safda olduğunu herkez biliyor bunun tartışması bile yanlış.mustafa kardeşim sandıki konuyu siz kilitlediniz.halbuki youtube linki kendi silmişş ve sizde buyüzden konuyu kitlediniz.(benim tahminim bu)
o da yaşadığımız bunca olaydan sonra sinir harbiyle böyle bir açıklama yapmıştır...
bluekeys™
10-17-2006, 03:00 PM
mustafa kardeşim sandıki konuyu siz kilitlediniz.halbuki youtube linki kendi silmişş ve sizde buyüzden konuyu kitlediniz.(benim tahminim bu)
tamamen haklısın ...
Asi_GEnc
10-17-2006, 03:26 PM
KÜRŞAD MARŞI...emeğine sağlık abiiii gerçekten de öle yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz .....
MaTkAp
10-17-2006, 11:31 PM
Bence Yaptiklariniz, Yazdiklariniz Cok Yersiz, Gereksiz Ve Irkcilik Diye Bilecegim Kadar Ileri Gidiyorsuz, Slide Daki "geber Kurd" Noluyor Bravehart???? Pkklilari Ve Diger Masum Kurdlari Karisdirmayin, Biz Kurt Onlar Pkk Ayri Seyler..ayrimcilik Yapmayin. Basimiza Ne Geliyorsa Sizin Gibi Dusunenler Yuzunden Geliyor.
bilal_27
10-17-2006, 11:41 PM
Sİz İster Pkk Deyİn İster KÜrt Deyİna Rtik Kİmse Onalri Durduramaz.
Bunu Kafaniza Sokun.
Neden Dİyeceksİnİz..
1. Artik KÜrtler Yalniz DeĞİl
2. Sİraİl-amerİka Onalrin MÜttefİkİ Oldu
3.artik KÜrdİstan Dİye Bİr Özerk Devlet Var
4.bu Devlet Yalniz Irakal Sinirli DeĞİl. Irak-sÜrİye-İran-tÜrkİye İÇİnde Olcak
5 Bunu 10 Yilsonra
6. Bunu Artik Kabul Etmek Zorunda Siniz
Sİzce Nİye Pkk Sİlah Birak..
Artik Pkk Irakta KÜrdİstanin Özel İstİkbaratlari Olcak Ve TÜrkİyeyİ Derİnden Yaralayacaklar Buna Hazir Olun.....[/color][/u][/u][/b]
bluekeys™
10-18-2006, 09:46 AM
Bunu Kafaniza Sokun.
Neden Dİyeceksİnİz..
1. Artik KÜrtler Yalniz DeĞİl
2. Sİraİl-amerİka Onalrin MÜttefİkİ Oldu
3.artik KÜrdİstan Dİye Bİr Özerk Devlet Var
4.bu Devlet Yalniz Irakal Sinirli DeĞİl. Irak-sÜrİye-İran-tÜrkİye İÇİnde Olcak
5 Bunu 10 Yilsonra
6. Bunu Artik Kabul Etmek Zorunda Siniz
Artik Pkk Irakta KÜrdİstanin Özel İstİkbaratlari Olcak Ve TÜrkİyeyİ Derİnden Yaralayacaklar Buna Hazir Olun.....[/color][/u][/u][/b]
kardeş senin dediğin gibi bir şey olması için türkiyede hiç türk kalmamaış olması lazım...taam haklısın amerika israil falan pkk nın yanında ama unutma bu ülkeyi yıllardır bölmeye çalışanlar akarşı nasıl mücadele verildiyse daha fazla sı verilecektir...bu ülkeyi ne çok ülkeler paylaştı ama hepsi k...çına bakarak geri gitti...
bu arada amerika öpmediği milletin önüne ot koymaz örnek;ırakılların yanında oldu saddamın zulmünden kurtaracağım dedi ne yaptı kurtardı şimdi ırak petrolüne kondu ırak halkı şuan saddamı mumla arıyor,senin varsayımına göre amarika pkk ya yardım ediyor tamam doğrudur peki bi düşün bakalım sizler amerikadan medet umarken ıraklılar gibi olmayasınız...dedimya amerika öpmediği milletin önüne ot komaz(bu tabir yumuşatılmış halidir)
dilerim ki abd ye inananların sonuda ıraklılar gibi olmasa!!!!
yarıca
Pkklilari Ve Diger Masum Kurdlari Karisdirmayin, Biz Kurt Onlar Pkk Ayri Seyler..ayrimcilik Yapmayin
bu konuda sana sana katılıyorum ama son zamanlarda yaşanan ve yıllardan beri gelen pkk kürt devleti kuracak ve tüm kürtler bizi destekliyor tavırları yüzünden bir kürt-türk çatışması çıkarılma gayetindeler ama kimse bu ülkeyi bölemeyecek...
bu ülkede mehmet,mehmetçiklerde çok kemallerde bir ölürsek bin doğarız...
CaKaLBoT
10-18-2006, 10:18 AM
Bence Yaptiklariniz, Yazdiklariniz Cok Yersiz, Gereksiz Ve Irkcilik Diye Bilecegim Kadar Ileri Gidiyorsuz, Slide Daki "geber Kurd" Noluyor Bravehart???? Pkklilari Ve Diger Masum Kurdlari Karisdirmayin, Biz Kurt Onlar Pkk Ayri Seyler..ayrimcilik Yapmayin. Basimiza Ne Geliyorsa Sizin Gibi Dusunenler Yuzunden Geliyor.
hayır..
bu vatan için,bu bayrak için,bu ezan için,
göğsünü siper etmekten imtina edenlere karşı,
kendi kavmini sevmeye ve korumaya yönelik,
dedemiz SALTUK BUĞRA'dan,ATATÜRK çizgisine devam eden,
TÜRK DEVLET VE MİLLETİNİN varlığının idame etmesi...
ve
sonsuza kadar yaşatılması ülküsü olan DEVLET_İ EBED MÜDDET ülküsünü,
yaşatma çabalarına ırkçılık diyemezsin matkap.
tamam her sakalllı hoca değildir,
lakin,
gerçek hocalarda yardımcı olsun üfürükçüleri ayırmamıza....;)
sen hiç merak etme...billiriz elazıgdaki kürdü,zazayı...diyarbakırdaki kürdü,zazayıda....;)
çakal23
10-18-2006, 10:19 AM
TÜrkİyeyİ BÖlmeye Kİmsenİn GÜcÜ Yetmez Bunu Tarİhte GÖrdÜk Ozaman Sİlahsiz BÖlemedİler Sİmdİ HİÇ BÖlemezler TerÖr Her Ülkede Var Bİz 20 Yilda 30bİn Evladimizi Kaybettİkse Amerİka BİrgÜnde Kaybettİ Bunu BÖyle Bİlsİnler KÜrtler Ve (her KÜrt Pkk DeĞİldİr Onlari Kirmadan Halledelİm) Ve Pkklilar Bİz Dİmdİk Ayakta Kalicaz ErdoĞana Rahmen Geldİklerİ Gİbİ Gİderler
CaKaLBoT
10-18-2006, 11:39 AM
Bunu Kafaniza Sokun.
bizim kafamız dolu,
senin kafan boş olduğundan sokulmuştur...:mad:
hazır olun demişsin,
yaptığın hazırlıktan bir bahset...
duruşunu göster....:mad:
halende
10-19-2006, 11:29 AM
Artik Pkk Irakta KÜrdİstanin Özel İstİkbaratlari Olcak Ve TÜrkİyeyİ Derİnden Yaralayacaklar Buna Hazir Olun
NE DEMEK ***** BU EVET KÜRDİSTAN VAR AMA CİCİM HAYALLERDE KANKAMIN DEDİĞİ GİBİ KAFANIZ BOŞ OLDUGU İÇİN SİZİNKİNE SOKMUŞLAR BİLAL EFENDİ O DEDİĞİNİN OLMASI İÇİN TÜRKİYEDE TÜRK KALMAMASI LAZIM BİZ TÜRKLER VATANI ÖLE KOLAY VERMEYİZ TARİH OKUMADIN HERALDE BİDAHA KURDUGUN CÜMLELERE DİKKAT ET BUSASI TÜRKİYE KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖT DİYECEM AMA ÖTECEK Bİ ÇÖPLÜĞÜNDE YOK SENİN : ))))))))))))))))))))))))))))
CaKaLBoT
10-19-2006, 12:33 PM
Artik Pkk Irakta KÜrdİstanin Özel İstİkbaratlari Olcak Ve TÜrkİyeyİ Derİnden Yaralayacaklar Buna Hazir Olun
NE DEMEK LAN BU EVET KÜRDİSTAN VAR AMA CİCİM HAYALLERDE KANKAMIN DEDİĞİ GİBİ KAFANIZ BOŞ OLDUGU İÇİN SİZİNKİNE SOKMUŞLAR BİLAL EFENDİ O DEDİĞİNİN OLMASI İÇİN TÜRKİYEDE TÜRK KALMAMASI LAZIM BİZ TÜRKLER VATANI ÖLE KOLAY VERMEYİZ TARİH OKUMADIN HERALDE BİDAHA KURDUGUN CÜMLELERE DİKKAT ET BUSASI TÜRKİYE KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖT DİYECEM AMA ÖTECEK Bİ ÇÖPLÜĞÜNDE YOK SENİN : ))))))))))))))))))))))))))))
değmez halende...
Acırız tükrüğe, billâhi tükürsek yüzüne!....;)
halende
10-19-2006, 12:53 PM
Ne Bu Vatan Ne Cakal Net Sahİpsİz DeĞİl Dİkkat Etsİz SÖzlerİne GerÇİ Isiracak _kÖpek_ DİŞ GÖstermez Yaaa
bluekeys™
10-19-2006, 01:10 PM
değmez halende...
Acırız tükrüğe, billâhi tükürsek yüzüne!....;)
bak halende ne güzel demiş murat abi değmez değmez değmez...
unutasınlar bu ülkede mehmet,mehmetçik daha çok var bir gider bin geliriz...
sanalalem
10-19-2006, 07:56 PM
lanet olasıca kürtler
hiç mi insalıktan nasibini almadın. ben burda lanet olacısa türkler desem hoşuna giderim.
halende
10-20-2006, 08:57 AM
BİZ KİMSENİN V.A.T.AN.I.N.A S-A-L-D-I-R-M-A-D-I-K Kİ!
BİZ KİMSENİN C-A-N-I-N-A G-Ö-Z D-İ-K-M-E-D-İ-K Kİ!
D İ Y E B İ L E S İ N
bluekeys™
10-20-2006, 09:17 AM
http://www.cakal.net/showthread.php?t=39994
bana göre en güzel cvplar burda zaten verilmiştir...
levent01
11-06-2006, 02:14 PM
[B]
DEVLET_İ EBED MÜDDET ülküsünü,
kıyamete kadar inşallah..saol.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.