Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Susuyorum...seni Seviyorm....

yavuzaslan
10-18-2006, 12:31 AM
Bakışlarını bakışlarımdan ayırdın sonunda. Yalnızım,,, sen de en az benim kadar yalnızsın, biliyorum. Işıklar kapandı, karanlık her yer sensiz. Gözlerim eskisi gibi güzel bakmıyor artık.

Şimdi,,,
Yaralıyım, acıyor yüreğim. Gidişini kabullenmek zor geliyor bana. Zamana ihtiyacım var, ama zaman geçmek bilmiyor bir türlü.

Seviyordum seni.Güvende hissediyordum senin yanında kendimi.Yanında olmak öyle huzur veriyordu ki bana, konuşamıyordum bile sana bakmaktan, o anın tadını çıkarmaktan. Sessizliğe bürünüyordum.

Konuşmamı istiyordun,,, aslında söylemek istediğim o kadar çok şey vardı ki,,, yapamıyordum. Sana bakmak yetiyordu bana.Gözlerimle anlatıyordum söyleyemediklerimi. Ama yetmiyordu sana, farkındaydım. Kendimi zorluyordum, yapamıyordum.

Sense,,, öyle bakıyordun ki bana, öylesine hissediyordum ki beni sevdiğini,,,,

Ne söylesem boş şimdi. Yanımda değilsin, ayrıldı yollarımız. Son vedamız hala aklımda. İstinyedeydik, bir partide. Bana son bakışın, sana son bakışım,,,
Saçmalamıştık ikimizde. Ne diyeceğimizi bilememiştik. Ellerimiz ayrılmıyordu bir türlü.
Slow bir parça çalıyordu,,, dans etmeye başladık, sarıldım sana sıkıca, saçlarımı okşuyordun.
Zaman durmuştu o an. Hayatımın en vazgeçilmez anıydı tartışmasız.

Ayrılma vakti gelmişti artık. Son konuşmalarımız,,, son bakışmalarımız, son dokunuşlarımızdı. Gidemiyordun, bense korkumdan bakamıyordum sana. Yine son kez öptük birbirimizi.Gidiyordun,,, bense ardından bakmakla yetiniyordum sadece. Olması gerekenin bu olduğunu kabullenmiştik ne kadar istemesek de. Geri adım atmıyorduk, atamıyorduk. Birşeyler engelliyordu ikimizi de.Yaklaşamıyorduk birbirimize..

Gitme , kal diyemedin bana. Bense dur diyemedim sana, cesaret edemedim,,,

Gittin,,,
Gidişini izledim,,,
Arkana bile bakmadın,,,
Geri dönmemek için miydi kendinle bunca savaşın ?
Evet,,, zordu, biliyorum.
Gerçekti yaşadıklarımız, zaman, yanlış zamandı.
Şimdi,,,
Susuyorum.
Seni seviyorum

sanal_makinacı
10-18-2006, 12:37 AM
yaaa çok çok güzel bende malesef tamda bole birşey yaşadım diyebilirim... :(

lebron_onur
10-18-2006, 04:51 PM
wala gerçekten çok güzel saol

aLeMDaR
10-18-2006, 11:06 PM
tşkler çok güzeldi