Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : mantık evliliği?

dryctn
10-21-2006, 09:08 PM
mantık evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?ya da nasıl oluyor bu olay?etrafınızda var mı?

bu aralar çok duymaya başladım ''mantık evliliği yaptım ya da yapacağım'' lafını..sizin fikirleriniz?

mezarci79
10-21-2006, 09:19 PM
ben matık eviliği yaptım mennumun ilerleyen zamanlarda eşime aşıkta oldum ve pişman değilim

dryctn
10-21-2006, 09:29 PM
gerçekten mi nasıl oldu anlatır mısın?
yani mantık evliliği nasıl oluyor neye göre karar veriliyor?

mezarci79
10-21-2006, 09:42 PM
tayinimin cıkmasını bekliyordum ve bu arada bilgisayarla alakalı bir işyerinde çalışıyordum vs.. daha sonra eşim olacak insan telefonunu bozmuş ve bizim işyerine gelmişti. telefonunu tamir etmiş ve yollamıştık. daha sonra birkaç defa daha geldi birgün yine geldiğinde konuşmak istediğimi tatlı bir dille ifade ettim. kabul etmişti konuşma isteğimi ve ben ona ne iş yaptığını sorduğumda biyo medikal ve tıbbi cihazlar teknikeri olduğunu söyledi ve ben birz korkmuştum onun işinden :)) ve direk konuya girdim yaşımın ilerlediğni ve evlenmek istediğimi benden biraz zaman istedi . bende kabul ettim tabi bu zaman zarfı içinde tayinim çıktı uzun bir zaman görüşemedik tabi ben onu bidaha göremedim derken ailesi biraz araştırma yaptıktan sonar benim ailemle tanışmaya gelmişler velhasıl bu olaylardan benim haberim olmadan gelişiyor . izine geldiğimde sözlendik biraz zaman geçtikten son nişan 1 sene falan geçtkten sonra evlilik şimdi mutluyuz iyiki onu orada gördüm ve işte allahın işi evliykende biribirimeze aşık olduk ve bu akmızın temenni ediyorum sevgiye dönüşsün bu kadar ::))))

dryctn
10-21-2006, 09:58 PM
çok ilginç..sevmediğin biriyle evlendin yani..banan tuhaf geliyor mesela..siz ne düşündünüz ki?yani sevmiyorsun aşık değilsin amaç yaşım geldi evlenmem lazım karşına biri çıktı eli yüzü düzgün tamam diyorsun bununla evlenebilirim..öyle mi yani?neye göre karar verdin?yani işi iyi maaşı var falan..

merakımdan soruyorum yanlış anlama..

deniz_ici
10-23-2006, 03:12 AM
Ya Ne İÇİn Evlenecek Sanki Mantik Dedikleri Zaman Parasi İÇİn Evlemis Olsa Gerek Baska HİÇ Bİr Sey Olamaz Tarifİ Bu Para İÇİnnnnnnnnn

CaKaLBoT
10-23-2006, 11:10 AM
para için mi????????

talha
10-24-2006, 03:36 PM
mantık evliliği yani para evliliği başka bi açıklaması yok bunun

CaKaLBoT
10-27-2006, 09:15 AM
ay buyuk konusmıyım ama asla sevmedıgım bırıyle evlenmem yaa ne kotu sevemdıgın yada sevemedgın bırıyle yaslanmak cok kotu cokk mantık evlılıgı de ne yaa alla alla eskıden bole seyler mı var dı :D gorucu usulu :S ama gorucu usulude kotu ya neysee

bluekeys™
10-27-2006, 09:21 AM
tayinimin cıkmasını bekliyordum ve bu arada bilgisayarla alakalı bir işyerinde çalışıyordum vs.. daha sonra eşim olacak insan telefonunu bozmuş ve bizim işyerine gelmişti. telefonunu tamir etmiş ve yollamıştık. daha sonra birkaç defa daha geldi birgün yine geldiğinde konuşmak istediğimi tatlı bir dille ifade ettim. kabul etmişti konuşma isteğimi ve ben ona ne iş yaptığını sorduğumda biyo medikal ve tıbbi cihazlar teknikeri olduğunu söyledi ve ben birz korkmuştum onun işinden :)) ve direk konuya girdim yaşımın ilerlediğni ve evlenmek istediğimi benden biraz zaman istedi . bende kabul ettim tabi bu zaman zarfı içinde tayinim çıktı uzun bir zaman görüşemedik tabi ben onu bidaha göremedim derken ailesi biraz araştırma yaptıktan sonar benim ailemle tanışmaya gelmişler velhasıl bu olaylardan benim haberim olmadan gelişiyor . izine geldiğimde sözlendik biraz zaman geçtikten son nişan 1 sene falan geçtkten sonra evlilik şimdi mutluyuz iyiki onu orada gördüm ve işte allahın işi evliykende biribirimeze aşık olduk ve bu akmızın temenni ediyorum sevgiye dönüşsün bu kadar ::))))
bence burda ethem'inki antık evliliği sayılmaz çünkü yazdıklarından onu telefoncuda ilk gördüğünde bi elektriklenme yada aşk olayı olmuş yada hoşlanmış yani hiç görmeden şirketler gelişsin yada parası var tarzıyla olaya yaklaşmamış...bana göre mantık evliliği para yada güç kazanmak için yapılır mantıklıdır ama sevgi yoktur zaten hep denmezmi aşk varsa mantık yokturr...mantık varsada aşk yoktur bunların ikisi yan yana gelmez...

CaKaLBoT
10-27-2006, 10:03 AM
bence burda ethem'inki antık evliliği sayılmaz çünkü yazdıklarından onu telefoncuda ilk gördüğünde bi elektriklenme yada aşk olayı olmuş yada hoşlanmış yani hiç görmeden şirketler gelişsin yada parası var tarzıyla olaya yaklaşmamış...bana göre mantık evliliği para yada güç kazanmak için yapılır mantıklıdır ama sevgi yoktur zaten hep denmezmi aşk varsa mantık yokturr...mantık varsada aşk yoktur bunların ikisi yan yana gelmez...

ıhıı ya sen cok dogru konusuyosun saım abıcım yenı bı konu acıam onada bı sey yaz merak ettım sımdı bu konuda kı fıkrını:D